למדתי ש.....

עקרוט

New member
../images/Emo24.gif

השתגעת אני עם לבנות???? ראיתי רק שחור מול העיניים ושערות נגעו לי בשפתיים אחחחח התקבלתי לשייטת

TALTAUSH

New member
לא משהו המורה שלך..

אין שיבה חזרה כמעט מכל צעד? יודעין ומבינים בזכות דברים שלא משיגים? אההה לא נראה לי... לא לתקוף זו רק דעתי מושיקו, מה שלומך? TAL

רוח סתו

New member
המורה

דווקא היה אחלה. התלמידים נכשלו. (טוב.זה היה בוחן פתע) וד.א - אם תחשבי לעומק של הדברים, תראי שהוא צדק!

TALTAUSH

New member
יאללה

שכנע/י אותי באמת, רצינית תגיד לי למה הוא צדק? איך אני לומדת מדברים שלא השגתי? למה כמעט כל צעד שלי הוא בלתי הפיך?

רוח סתו

New member
באמת נראה לך

שאני אקח את הפרנסה לורדה´לה ז´קונט? וממה היא תתפרנס? תמכור גרביים בשוק עליה???

TALTAUSH

New member
התחמקות אלגנטית

אז להסיק שסתם כתבת דברים ואין לך מה לומר להגנתך?

רוח סתו

New member
אלגנטית או לא,

כל אחד רשאי להבין את הדברים כפי שהוא רואה אותם. רק דבר אחד יש לי להגנתי: אני מאוד משתדלת לא לכתוב "סתם דברים". נו, משוחררת? :)

TALTAUSH

New member
קודם כל

אני חייבת לציין שאת מאוד נחמדה ושה כשלעצמו מעניק הגנה טבעית בהרבה מקרים.. נכון שכל אחד רשאי להבין את הדברים כמו שהוא רואה אותם או יותר נכון כפ שהוא מבין אותם כי אם זה כמו שהוא רואה אותם, אז זה גם אולי כמו שהוא רוצה להבין אותם ואז על מי הוא עובד? עלינו? על עצמו? גם וגם? משוחררת? לי נחמד לדבר איתך אבל אם לא בא לך, משוחררת אחותי למה מי אני שאני אקבע לך?

נשית~37

New member
תשמעו ממני (חטיירה שכמוני ../images/Emo13.gif)..

בחיים, כמו בחיים, אין דבר כזה שאין דבר כזה..... ומה שרואים מכאן, לא רואים משם....וזה נכון לגבי כל קלישאה שתביאו. הרי החלטנו שגם הקונצנזוס שנוי במחלוקת וכל אחד הופך את עצמו ל"רש"י" בפירושיו... וחוץ מזה....ערב טוב
(ואל תקראי לה "עפרפרת" חחחחחח).

מרי-לו

New member
היא בטח רצתה

לכתוב לי כפרפרית והתחלף לה ה-כ עם ה-ע... מתה עלייך כשאת שומרת עלי
הסתפרתי

TALTAUSH

New member
כפרפרית שלי, רק את מבינה

אותי גם כשמתלבלב לי.. מה אתם חברות? איך ידעתי לבחור דווקא בה.. עוד פעם אני אפספס אותך עם ארוך?

למעלה