למדתי ש.....

TALTAUSH

New member
מי תבין אותי אם לא את

אני הבטחתי,ואני אקיים אל תעצבני אותי חחחחח סתם אני הבטחתי ואני אקיים אבל אמרתי את זה כבר לא עם זאתי ריכלת עליי יום שישי שעבר?

מרי-לו

New member
כשאני אומרת...

הסתפרתי זה אומר שהספר שלי קיבל איומים על חייו אם הוא גוזר יותר מ-2 ס"מ.... במילון שלי הסתפרתי = הורדתי קצוות
ובכלל בקצב הזה שאת "מאיימת" לבוא ולא באה... השיער שלי בטח יגיע לטוסיק עד שאני אראה אותך...

רוח סתו

New member
אחותי,

א. את גם נחמדה. ב. משפט אחרון לסיכום- אמר פעם מישהו ששיא החוכמה היא היכולת להסתיר אותה. כשכתבתי את מה שכתבתי, לא התכוונתי לפתח את זה לשרשור. כתבתי את זה יותר כדי שאנשים יקראו ויפנימו. איך שלא יהיה, אם זה התפתח לשרשור אז כנראה שזה היה בכל זאת שווה משהו, לא? שיהיה לנו המשך ערב נעים. ר.ס

מרי-לו

New member
צודקת ../images/Emo25.gif

אני דווקא חושבת שכמעט בכל דרך שתלכי תוכלי גם לשוב בה חזרה... (אם לא שרפת את כל הגשרים כשעברת בה לראשונה)... ואם כבר אז... לומדים הרבה יותר מדברים שמשיגים בחיים, במיוחד מהדברים ש"עובדים" קשה כדי להשיג אותם...

רוח סתו

New member
את רואה מרי-לו?

הנה כבר למדתי עוד משהו. על כל דבר שתגיד בחיים,תמיד יהיה מישהו שלא יסכים איתך (וזה בסדר, כי אחרת היה מה זה משעמם)... כל אחד ו"הגשרים" שלו כנראה.

גילית.

New member
ואני למדתי יותר מכל שיש

"דברים ניסתרים, לא נבין, לא נדע" וזה כל כך נכון. לא תמיד הכל בחיים ברור, והפנמתי שלא חייב להיות שהכל יהיה ברור, ושזה בסדר לחיות עם כל מיני דברים שאנחנו לא כל כך מבינים. פעם חשבתי שצריך לדעת ולהבין הכל, ועכשו למדתי- שאם מבינים רק חלק, זה בסדר גמור. לילה טוב , גילית

קסומה

New member
אממממממ

כל כך נכון, רק חבל שאנחנו שוכחים את המסקנות בכל פעם מחדש ונאלצים לעבור שוב את אותה משוכה בשביל כדי לחדד את השעור. אני מקווה שהשעור שלך לא היה כואב מידי.

למעלה