למדו לשרשר!!!!!!!!

tkuihehr

New member
בינתיים ../images/Emo123.gif

לא, לא, סתם

limors2

Well-known member
וגם אתה תקבל חסימה../images/Emo88.gif

אני מרגישה דיקטטורית היום
כולכם תקבלו חסימות כמו האחת שחיהלה קיבלה!!! תשאלו אותה איך זה הרגיש!!

tkuihehr

New member
חיהלה, איך זה הרגיש?

להיות תמיד בצד, אף פעם לא באמצע, אף פעם לא קרוב....קרוב מספיק טוב, הקדמתי את הכנסיה שיהיו עוד מעט.

yhaa hi

New member
ליאורה../images/Emo6.gif

הם עלולים לחשוב שקיבלתי חסימה אמיתית

AdamINC

New member
הדר! שלחתי לך בדיחה במייל!!

על נתיבי איילון.. תקראי. זה מצחיק

limors2

Well-known member
תשתף את כולנו!

אין סודות בחברה *קול של המורה מהפרסומת לוטו*

limors2

Well-known member
*או קול מורה של הדר*

(שדי עם הפסקות המוזיקה הדרמטיות לאריק ברמן
)

AdamINC

New member
הנה:

נהג תקוע בנתיבי איילון. לא זזים. פתאם הוא רואה איש אחד עובר מאוטו לאוטו. האיש מגיע אליו ומבקש באדיבות לפתוח את החלון. "מה קורה" שואל הנהג "למה עומדים?" "ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אהוד אולמרט, עמיר פרץ, זהבה גלאון והרב עובדיה. הם מאיימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם באש אם לא יקבלו מיליון דולר. אנחנו עוברים מאוטו לאוטו ומבקשים תרומה." "וכמה כל נהג נותן?" שואל הנהג. "בערך ליטר", עונה האיש הכתובת שלה זה [email protected], נכון?

AdamINC

New member
../images/Emo9.gif

אפשר לספר את זה כדיווח תנועה: אדם תיזמן - בדיחה....!

tkuihehr

New member
אהבתי גם ../images/Emo6.gif

עכשיו חכי, הדר תגנוב את הבדיחה [דבר שהיא עשתה פעמים רבות מהפורום] ותספר את זה ברדיו. ואתה במקום לתבוע אותה על גניבה של קניין רוחני, אתה תתלהב ותשמח [כמו כולנו] אחלה בדיחה אבל

AdamINC

New member
האמת היא שלא אכפת לי..

זה לא שאני המצאתי את הבדיחה
שלחו לי אותה במייל

redgirl2

New member
אהה כן ../images/Emo6.gif שלום!

קצת נעלמתי בזמן האחרון.. אז אני מתנצלת מראש כי כל הזמן יש מלא דברים על הראש ואני נהיית עייפה אז אני בעיקר מקשיבה ופחות כותבת
יש מלאאאאא דברים..הפרויקט שלי והסוף שנה והייתה הבגרות בספורט בריקוד ועכשיו הספר מחזור! יש מלא מלא מה לעשות..הזמן טס לי בלי שאני אשים לב! וזה מפחיד אותי קצת
עוד פאקינג 5 חודשים אני מתגייסת!! (לפחות אני יודעת שאת התפקיד קיבלתי אז זה מרגיע
) בינתיים נראה לי שאני מנצלת את הזמן טוב..אבל הוא ממש טס
בכל מקרה..טחרתי.. אשתדל להיות כאן היום ולהשתתף ושוב מתנצלת על ההעלמות שלי בתקופה הזאת

למעלה