אבל גם אז הדר לא בחמישי אז מגיע אסף [או איזו נעמי פתאום]
R redgirl2 New member 14/2/07 #162 אסף ../images/Emo99.gif וואי היום קמתי מוקדםםםם ושמעתי כמעט את כל סטארטר עם אסף והיה מזה כיף לקום בבוקר בחוסר חשק ולשמוע אותו אני קמתי מהמיטה עם חיוך בזכותו!
אסף ../images/Emo99.gif וואי היום קמתי מוקדםםםם ושמעתי כמעט את כל סטארטר עם אסף והיה מזה כיף לקום בבוקר בחוסר חשק ולשמוע אותו אני קמתי מהמיטה עם חיוך בזכותו!
L limors2 Well-known member 14/2/07 #164 21:00! ואם תשמעי השבוע, אמרי לי אם "איך" של דפנה והעוגיות נכנס למצעד, תודה!
R redgirl2 New member 14/2/07 #156 יאללה הפועל! ../images/Emo9.gif וואו כמה זמן לא הייתי במשחק! בא לי פתאום
T tkuihehr New member 14/2/07 #163 מה כבר נגמר?! יאאא, כמה ברור, המילה הראשונה בשיר האחרון של היום [שהוא לא סינגלסי בכלל] התחיל בלאב והמשיך לדבר על זה
מה כבר נגמר?! יאאא, כמה ברור, המילה הראשונה בשיר האחרון של היום [שהוא לא סינגלסי בכלל] התחיל בלאב והמשיך לדבר על זה
א אאוצית20 New member 14/2/07 #168 השון לנון הזה מוכשרון.. משיר לשיר שומעים את זה..וגם בין החיבורים בין השירים הכוונה
L limors2 Well-known member 14/2/07 #166 איכ, שון לנון איזה קול מטריד. אבל השיר יפה אם מצליחים להתעלם ממנו!
R redgirl2 New member 14/2/07 #169 למה?! זה הרבה יותר טוב מדד מיט אהבתי מאוד את השיר החדש שלו! הוא כיפי כזה זה שיר כזה שמתחבקים ומניפים ידיים עם מציות באוויר לא?!
למה?! זה הרבה יותר טוב מדד מיט אהבתי מאוד את השיר החדש שלו! הוא כיפי כזה זה שיר כזה שמתחבקים ומניפים ידיים עם מציות באוויר לא?!
L limors2 Well-known member 14/2/07 #171 כן../images/Emo6.gif זה הרבה יותר יפה מהבשר, אבל הקול עדיין מגעיל!
R redgirl2 New member 14/2/07 #175 אז אממ היה כיף לחזור! ../images/Emo9.gif מחר אהיה כאן בטוח לשרשור קולות החיילים עם אסף כי מסורת לא שוברים! ואממ עכשיו אני הולכת להתקלח ואז לראות CSI נשתמע מחר!! התגעגעתי!
אז אממ היה כיף לחזור! ../images/Emo9.gif מחר אהיה כאן בטוח לשרשור קולות החיילים עם אסף כי מסורת לא שוברים! ואממ עכשיו אני הולכת להתקלח ואז לראות CSI נשתמע מחר!! התגעגעתי!
Y yhaa hi New member 15/2/07 #178 אוף../images/Emo10.gif כל יום אני מגיעה ורואה איזה שרשור יפה וכיפי עשיתם כל הכבוד לכם! (אבל היום זה לא נקרא, בגלל אמנות השרשור המופלאה שיש לאנשים)
אוף../images/Emo10.gif כל יום אני מגיעה ורואה איזה שרשור יפה וכיפי עשיתם כל הכבוד לכם! (אבל היום זה לא נקרא, בגלל אמנות השרשור המופלאה שיש לאנשים)