למבני עניין (בלבד) חחח...

ריקי זו אני

Well-known member
היוטיוב מביא לפני, במטרה להקניט אותי כנראה, אין סוף של נשים כולן מלאות בדיוק איפה שגבר היה רוצה לראות את האשה שאיתו מלאה..., אבל לא מלאה מידי..., מלאה די כדי שתופיע בקליפ כמלאה... וכל היופי הזה ירקוד תוך הזזת המלאים שלה... תוך הזזת רגליים חשופות מאוד... חטובות מידי... ובעיקר מביאות עליהן קנאת נשים מלאות... מהעולם.
לי, אחרי נסיונות שכנוע עצמי שכל הנשים הללו מנענעות ישבנים ומזיזות רגליים לנשק... אינן אלה תוצר מדהים של בינה מלאכותית... וכך יכולתי להסיר שיער בלייזר ביתי... לתת לעצמי תפיחות על הטוסיק לבדיקת הסחורה ולהגיד לעצמי שהלוו הן תוצר... ואני כאן ועכשיו.
עד אמש...
שאמש, באמצע 'הפטריוטים' (צופה רק ב-14) בקשתי להתרענן מעט... ועברתי ליוטיוב..., זרזפתי בשלט ונעתרתי בהופה של 'האבנים המתגלגלות', בלהיט קצבי וטוב..., מייק ג'אגר כבר לא צעיר אבל האנרגיות חבל"ז והאיש כחוש. מאוד מאוד כחוש ואיתו... שניים. הוא מגודל ומגודל שיער לבוש היטב... בחור כהה עור, מה היו אומרים פעם 'כושי' ולצידו אשה.
קולה הדומיננטי היה הלווי לקולו של הסולן בסגנונה כ'כושית'.
מה אני אגיד לכם מה...
איפה זו ואיפה אותן ... חחחחח
מהשסע בשמלה ומכל היופי הזה... הקול המדהים את נותנת עוד מבט ואומרת לעצמך wow...
נשים מלאות (סוד ידוע) אוהבות להביט בישבנן של נשים מלאות ולהשוות...איזה תחת עמק...
והיא רוקדת... המוסיקה מניעה לה את הגוף... כי כל רגל שלה... ואיך היא מזיזה...
ואז היא עוזבת את עמדת המלווה לקידמת הבמה ומייק שלנו... כמעט נעלם. התאדה.
ולא רק בגלל שהעמיד את ראשו אל דדיה העצומים... ואיזה קול... איזה קול...
חזרתי לבחון את הנשים שמרקדות מולי... והן מלאות בדיוק במקומות הנכונים במדוייק... ותמיד במקומות שלא יקשו על הרוקד לצידן ואיתן... ובתוכן.
הן אמיתיות, הן AI ???

דורון-55

Well-known member
הוא בן 80 + ורץ בבמה כמו נער נכון הקול זה לא מה שהיה
אבל הלוואי על כולנו להראות ככה שנעבור את ה80
והכושית מהממממתתת קול מדהים

ריקי זו אני

Well-known member
הוא בן 80 + ורץ בבמה כמו נער נכון הקול זה לא מה שהיה
אבל הלוואי על כולנו להראות ככה שנעבור את ה80
והכושית מהממממתתת קול מדהים
רצתי לבדוק שמייק ג'אגר נולד בשנת 1946.
המוסיקה טירוף אחד משוגע... הסולן אנרגטי ברמות שלא להאמין... והחיזוק לצרידות... מהממת. לגמרי מקצוענים שמשקיעים כל סנט בקהל...

למעלה