למבורגיני

ac cobra

New member
למבורגיני

תספרו לי בבקשה קצת פרטים על היורשת של הדיאבלו וגם פרטים טכניים תודה מראש

kirk hammet

New member
לא אומרים על למבורגיני מכוערת

גם הדיאבלו מאוד תלויה בנקודת המבט. היא אפילו יכולה להיחשב שיגרתית בחוגים מסויימים , אלמלא הרוחב שלה. אבל היא פשוט לא וללמבורגיני לא קוראים מכוערת.

The-Viper16

New member
סליחה מצטער אם פגעתי במישהו

בעיניי המכונית לא יפה אני מעדיף את הקונטש יותר מאשר הדיאבלו ומאשר העטלף החדש

מצמץ

New member
VIPER....

כשאתה אומר "עטלף" לפחות תסביר את עצמך בשביל שהאחרים יבינו. שם הלמבורגיני החדשה היא MURCIELAGO שפירושו: 1. בספרדית עטלף. 2. צעד/ תגובה מסוימת, של המטדור (לוחם שוורים).

מצמץ

New member
קוראים לה MURCIELAGO

יש לה מנוע V12 6.2 (עם תזמון שסתומים משתנה) 580 כ"ס/ 7500 סל"ד 0-100 ב 3.8 שנ´ מהירות מירבית 330 קמ"ש. הציגו אותה כבר בפרנקפורט (מסיבות עיתונאים בתערוכות מתקיימות בדרך כלל יומים לפני שלציבור מותר להכנס לתערוכה, בשביל "שהציבור" לא יפריע להם ולהפך. ובמילים של מל ברוקס: "IT´S GOOD TO BE THE KING" או במקרה זה עיתונאי). אישית מבחינת "הפחחות+וצבע" יש לי קונטציה והיא מזכירה לי את מכונית התצוגה של VW ה-W12 ויש ללמבורגיני עיצוב אחורי ממש לא "למבורגיני" לטעמי. אפשר לקרוא כתבה קצרה עליה בעיברית WWW.AUTONEWS.CO.IL ויש עוד הרבה אתרים עם מידע אלא שנכון לעכשיו אין עליה הרבה מידע ותמונות. (רצ"ב תמונות שלה כ 3 עמודים)

מצמץ

New member
לינק לאתר יותר מפורט

SUPERCARS.NET נחשב לאתר הטוב ביותר בשביל חדשות על קונספטים ומכוניות על.

kirk hammet

New member
היא ממש לא נראית כמו למבורגיני

היא מאוד שונה מהדיאבלו , בכל אופן. אם הייתי רואה אותה פעם ראשונה הייתי חושב יותר בכיוון של בוגאטי ורק אחריי זה בכיוון של למבורגיני היא נורא עגולה , שזה שונה לחלוטין מהדיאבלו. ועדיין נותר רק לפנטז עליה

ac cobra

New member
OK. עכשיו דעות לגבי היורשת ........

כל דבר שאתם חושבים אלה?.

מצמץ

New member
מבחינתי

חוץ מהאחור אז לדעתי
, עיצוב הפנים מצוין, הקדים יפה, ומהצד היא אכן נראת כמו למבורגיני. אישית אחרי הCALA ציפיתי ליותר מלמבורגיני (אבל צריך לקחת בחשבון שהפעם למבורגיני לא היו אלה שהחליטו איך המכונית תראה). מה שבטוח הוא שגם אם היו תוקעים לה אף כמו של PANOZ היא עדין היתה נמכרת מצוין (אני לא אתפלא אם רשימת ההזמנות כבר מלאה לפחות בשנתונים 02,03). מה שטוב בלמבורגיני זה שאין להם את כל ה"חוקים" המעצבנים שיש לפרארי כגון, שאתה לא יכול לרכוש דגם כמו F50 אלא אם יש לך פז"ם על שני דגמים של פרארי (
זה אומר שאני הייתי צריך לחכות לפחות 11 שנים לפני שירשו לי לקנות F70, וזה אם אני אתחיל להיות לקוח פרארי מהיום.....)

ac cobra

New member
מצמץ; מזה פז"ם ועוד משהו.

עם אתה כותב ראשי תיבות אז תכתוב את הפירוש בסוגרים דוגמא ; ר"ת (ראשי תיבות)

ac cobra

New member
OK ; רשמתי בפנקס , אפרופו צבא

מה צריך לעשות כדי להתקבל לסיירת האמרים שבדרום או למכנואות בצבא כיאלו אני צריך להביא מהתיכון איזה מס´ מסוים של יחידות ועוד?..

ac cobra

New member
"אתה טיפש "או מה תתחיל לקרוא את כל

ההודעות מהתחלה ותקבל שם גם תמונונת וגם לינקים (אני עצבני בגלל שלא קבלתי את הסמל של האוגר )

למעלה