למבורגיני

Montoya

New member
ואללה נימסת!

תגיד אתה נמצא לעתים במצב רגוע??? הייתי באתר הזה! פשוט יש לי איזושהי בעיה בברואוסר, לכן התמונות שם לא עלו! אגב תבדוק אי-מייל

Montoya

New member
וחוץ מזה...

לדעתי אם כבר מדברים כ"כ הרבה אנשים על מכונית מסוימת אז זה די טבעי שמישהו ישים גם את התמונה שלה בפורום!

ac cobra

New member
OK כמה הבהרות

ראשונה: קראתי לך "טיפש" בגלל שכבר "מצמץ" שם תמונות ואחר כך גם לינק לגבי תמונות שני : אם יש לך בעיה במחשב איפה אני אמור לדעת? שלישית את האי מייל אני בודק פעם בשבוע (לא כל יום) אין לי בעיה לשחק בNFS4 אבל תאולי איזה מכוניות???? יש לי כל מיני? רוצה את הרשימה ואחרונה אל תכתוב מהר אז יוצאים לך מלא שגיאות כתיב

Montoya

New member
OK

קודם כל מצמץ לא שם את התמונה שאותה רציתי. הוא שם קובץ doc אם שתי תמונות (של המנוע ועוד...). שנית: אל תקרא לי טיפש בכל אופן, אפילו שאתה לא יודע שהמחשב שלי לא פתח את התמונות (כי זה יוצר אי נעימות כמו במקרה הזה). ובקשר לNFS4: אז יש לי את המשחק NEED FOR SPEED PORSCHE 2000. ויש לי שם רק פורשות (הדגם האחרון שם הוא 911 טורבו שנת 2000)

ac cobra

New member
אהההההההה יש לי את כול הסידרה

יחש לי את כול הסידרה של NFS מהשני ועד לאחרון ( בלי זה של המוטור סיטי און ליין) גמרתי את כולם ואת ה5 של הפורש גמרתי ויש לי גם דגמים מיחודים שהורדיתי מאתרים אבל אני מעדיף את את ה4 בגלל שאפשר לשים לשם כל מכונית שאתה חפץ בה(תלוי עם יש לך)

red cars

New member
היא נראת כמו היורשת הדרושה ולא כפי

שאות הטיפס היו קדימה יותר קרבי חלק וזורם אהבתיה וכולנו נמשיך לחלום אמן

למעלה