למאיה יש אקדח

t o t a l

New member
למאיה יש אקדח

היא דעתנית, נהנתנית, חריפה ושנונה. היא דופקת חולצות בטן, קפקפי עקב ושמלות קיץ עם גב חשוף. יש לה מגוון עצום של חיבוקים, התרפקויות ופוזות של אהבה. היא יודעת על הכל הכי טוב מכולם. יש לה עור לבן קטיפתי ונעים, כזה שחייבים לגעת בו כל הזמן. כזה שחייבים לנשק. היא שוכבת ליידי שעות. מלטפת את שיער ראשי ועושה לי קיצ`י בגב. היא יפה.... הכי הכי יפה בעולם. היא עוד לא בת שש והיא עולה לכיתה א`. המשך>>

שירלי6

New member
תן לגדול בשקט

מותק שלי תן לה להיות היא. עם לאקה, הליפסטיק ושאר דאווין כל השאר יבוא לה כערך מוסף. יש לה דוגמא טובה בבית (לא, לא אתה..השני :))

יערית

New member
המאיה שלך ומאי שלי ../images/Emo25.gif

שתיהן עלו מדרגה,שתיהן הגיעו לגיל שמותר להתחיל.... לקרוא ולכתוב כמובן
{ויפה שנה קודם
} בהצלחה לשתי הנסיכות שלנו
ולכל ילדי הפורום

t o t a l

New member
בהצלחה

לך. לביתך. ולכל התלמידים החדשים. ולכל הישנים.

N D R

New member
לפעמים נדמה

שלא הן הגדלות אלא אנחנו. לא הן לומדות על החים אלא אנחנו. וכל אלו שמהללים את הרגש האימהי שיבחנו פעם לעומק את הרגש האבהי. מעט השפעה - הרבה תיסכול כמה שאני מזדהה.

d a n i e l s 5

New member
לא מסכימה איתך...

"מעט השפעה - הרבה תיסכול" לא ולא...לא חייב להיות ככה...הכל עניין של החלטה כמה ולמה אתה רוצה להיות מעורב ובעל השפעה מקרוב. ואני לוקחת את התא המשפחתי שלנו כדוגמא (כן מאמינה שהוא ממשיך להיות תא אחד בשני בתים)....כל אחד לקח על עצמו באופן טבעי לגמרי את התחומים שהוא מבין/ טוב בהם, ובדרכו שלו השפיע/משפיע , ביחד נוצרה הרמוניה .

N D R

New member
דניאלס...

התגובה שלי לטוטאל לאו דווקא התקשרה לחלוקה בין ההורים ומה שכל אחד לוקח על עצמו. אני טוען שעצם העובדה שאני לא נמצא שם כמו פעם ברמה היומיומית (ולא בשיחות טלפוניות) מפחיתה מיכולת ההשפעה שלי. אני לדוגמא מבצע עכשיו שינויים גדולים בחיי בכדי לכפות (כתבתי לכפות!!!) מעורבות יתר בכל הקשור לבנותי. אני אהיה שם ברמה היומיומית שני מטר מהן ובטוח שדברים ישתנו.

יערית

New member
גם אני מקווה

וסומכת עליך,האי ויתור שלך,למעשה היא ההצלחה שלך!

swansea

New member
אסוסיאציה שלי לכותרת

Happiness Is A Warm Gun נראה לי אחלה שיר לכתה א' בהצלחה איש וילדה שלו.

shemesh22

New member
לדביק הזה התכוונת? :)

מאיה מאיה כלום לא נשמע יפה כמו לקרוא לך ילדתי... מאיה קטנה שלי... (שלום חנוך) שלום כיתה א' שלום לגננת לגן... בהצלחה אבא ואמא של מאיה נשיקות

galia1962

New member
טואטל, איזו דוגמה אתה באמת נותן לה?

למה אתה רוצה שהיא תפנים שיופי הוא לא העיקר בחיים? איזו דוגמה אתה נותן לה? ברדיפה אחרי היפה עם המותן השקופה האולטימטיבית??? הרי הדוגמה שהילדים מקבלים באמת מאיתנו הן לא המנטרות החינוכיות שאנחנו מדקלמים להם. אלא הבחירות האמיתיות שלנו בחיים. מה אנחנו עושים, ואיך אנו מתנהגים. זה מה שהילדים מפנימים... אז איזו דוגמה אתה באמת נותן לה?

t o t a l

New member
איזה מצחיקולה את

ואם אמשך לכונפות זה ישפר את החינוך שאני מצליח או לא מצליח להקנות לביתי?

חושב שהפואנטה היא במקום אחר

הרדיפה היא האישו, ואולי גם הערכים שבשמם היא מתנהלת. חושב שלזה היתה כוונתה.

galia1962

New member
אם אתה שופט נשים לפי המראה שלהם

לראויות ,או לא, בעיניך, זה מוקרן לבת שלך. ולא יעזור כל המנטרות שתדקלם לה על חשיבות האופי וטוב הלב. זה חינוך טואל. גם אם לא נעים לך לשמוע את זה

שירלי6

New member
שופט נשים?

האם להגדיר לעצמך מה אתה אוהב איזו אישה מושכת בעיניך כבת זוג זה לשפוט? מראה חיצוני הנו פקטור קביל ככל מאפיין אחר.

למעלה