ללמוד ללכת

N D R

New member
את מה?

יערית

New member
ובמצב הפוך

שניהם רואים את פוטנציאל הזחילה שגלום בך מלשון גולם,אחר כך יסתבר לך במהרה...שאת פרפר{ית} המסוגלת לעוף בלי מעצורים,הכי גבוה שאפשר{ואם תהיה לך בעיה תעזרי בסולם של אנדי האבא
}

N D R

New member
יערית, הפסקאות שלך היום....

איפה דרדר שתשלח אותי לשתות מים קרים?

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זהו אבוד לי להיום!הרגת אותי עכשיו {ממליצה להניח קומפרסים קרים לצד המסך
}

החתולית

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם דניאלס

(באופן שהפסיק להפתיע אותי מזמן) ומן הסתם, מסכימה גם עם ערסlight. מסתבר, שאי אפשר לדלג על אף שלב.

ערסlight

New member
ואני נזכר...

שקראתי שיש ילדים שמדלגים על שלב הזחילה. הוכח כבר, שדילוג על שלב משבש את ההתפתחות אחרכך.[קשיים מוטוריים וגם ריגשיים] אם מזהים את הסימפטום, מלמדים ילד כזה לזחול למרות שהוא כבר הולך. ואת... בזחילות את כבר מסודרת?

shemesh22

New member
יופי.

עכשיו קשה לי להחליט אם לצחוק או לבכות. למען הסר כל ספק גם בזחילות אני בסדרררר... הקושי הוא בהליכה הרגילה, היומיומית, השגרתית.

shemesh22

New member
יופי.

עכשיו קשה לי להחליט אם לצחוק או לבכות. למען הסר כל ספק גם בזחילות אני בסדרררר... הקושי הוא בהליכה הרגילה, היומיומית, השגרתית.

d a n i e l s 5

New member
בואי נחליט שלצחוק...

שתינו יודעות שהצחוק בריא יותר/עדיף יותר במצבים מסוימים..... בזמנך החופשי, מוזמנת להצטרף לכל אלה שצוחקים עלי בגלל ששאלתי על "נוחות" בכינרת.

ד ו ל ה

New member
חכי חכי

ותראי את הצחוקים שתעברי לשלב הבא ותשאלי גם על נוחיות בכינרת... דולה (ששאלה פעם בסוכה במדבר איפה השרותים ומיד ציידו אותה במעדר ושלחו אותה לכיוון השמש השוקעת)

ד ו ל ה

New member
במיוחד בשבילך...../images/Emo42.gif

עכשיו אני הולך לבד אבל לא מרגיש בודד לסרט שאני מפיק חייב להיות happy end לומד ללכת מחדש לומד לנשום, לומד לכתוב גם אם זה לא יקרה מחר הסוף חייב להיות סוף טוב (העיר הגדולה)

shemesh22

New member
../images/Emo25.gif

העיר הגדולה? מכירה רק סקס והעיר הגדולה... (מחכה לעדכון גם לגבי זה :))

G a v ® i e L

New member
עקב בצד אגודל,

ללכת לא צריך ללמוד, צריך פשוט ללכת. האמת שאני לא מבין למה את מתכוונת. הרי ברור שאת יכולה ללכת, מוכן להישבע על ערימה של ספרי תנ"ך שראיתי אותך הולכת ! אז למה לדבר ככה בדימויים, מה נסגר איתך ? גבריאל, הולך לישון כנראה

shemesh22

New member
חשבתי שמלאכים עפים

ללכת אל, ללכת מ... ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים. (יהונתן גפן)

ת י א ה

New member
אני

מאז שאני צריכה לקום בשבע בבוקר במקום באחת בצהריים (החל מהיום למעשה) אני הולכת כמו סהרורית. אני הולכת כמו מוכת ירח. רוצה שאלמד אותך שימשיה ?

למעלה