ללמוד ללכת

shemesh22

New member
ללמוד ללכת

לעוף - יודעת נהדר (עם ובלי עזרים טקטיים) ליפול - נהדרת בזה, מכירה כבר את רב השיטות, מזהה את הנפילה יודעת לסווג אותה, להתכונן לרפד את הנפילה שיהיה פחות כואב. לברוח - מעולה ללא ספק, כל פעם שקצת קשה או לא מסתדר לפי הפנטזיות, או התוכניות....פוווווווופפפפפ לא רואים אותי יותר. ללכת צעד אחר צעד, הכי פשוט בעולם, מה שתינוק בן שנה עושה בטבעיות, צעד ועוד צעד ועוד אחד.... את זה אני לומדת עכשיו לאט לאט. זה הכי קשה לי.

t o t a l

New member
לאט לאט

וכל פעם שמרגישה שהולכת ליפול, את יכולה לשים יד על הכתף.

בעיניי הכי חשוב זה...

למצוא מישהו מספיק נבון אמפתי וקשוב שידע להיות שם צעד אחד לפנייך ולא סתם לרכך את הנפילה אלא ממש למנוע ממך לפול. בהצלחה.

shemesh22

New member
../images/Emo51.gif

הרצון הוא למצוא את כל מה שציינת בעצמי ולא באחר.

מכיר היטב את התהליך

עברתי אותו לא מזמן. לפי הכתיבה שלך נראה שהחלק הקשה כבר מאחוריך. אישית מצדיע לאנשים שמסוגלים לעשות שנוי בחייהם. מי כמוני יודע שבגילנו הדברים אינם קלים אבל הפרס בסוף הדרך שווה את המאמץ.

גלי10

New member
לעוף

שזו חוויה בפני עצמה , מסתבר לא מספיק. אבל , הרבה מאלו שכבר יודעים ללכת , עדיין לא למדו לעוף. שמחי שקפצת כיתה ודילגת שלב ועכשיו יש לך את הזמן שבעולם לחזור ללמוד אותו כמו שצריך. כי יש לך את הכלי לעזוב לרגע את הלימודים האלו, כשהם קשים , לנוח ולחזור להמראה... אם צריך. הכל בקצב שלך. גלי , כנפיים לה והדרך נפלאה
גם מלמעלה .

shemesh22

New member
../images/Emo141.gif

בואי גלי, בואי גלי לי, מאין זכרת את האור? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לזכור. (נועם קניאל, אהוד מנור) הרבה אור יש במילים שלך...תודה

L o v e M e1

New member
אם אין אני לי מי לי?../images/Emo24.gif

או במילים אחרות with a little help from my friends" (ואני מקדישה לך שיר גדול של ג'ו קוקר: I'm doing this in every way I feel it in the morning sign Oh, I'm gonna take my friends along with me I get by with a little help from my friends

naama78

New member
פעם כתבתי ...

כמה פעמיים עלי ליפול עד שאלמד ללכת? ענו לי תשובות מעניינות ומגוונות. אבל, עד שלא נפלתי וקמתי, נפלתי וקמתי... לא ידעתי. כן, זה קשה ומתסכל, אבל כשלמדת- הסיפוק אדיר. היום, יודעת ללכת, לרוץ, לזחול וגם ליפול אבל- יודעת גם לקום ולהמשיך ללכת...ללכת....

מצוטטת

New member
../images/Emo62.gifהקישור לא עבר../images/Emo4.gif

נסי שוב להעביר מצו' שמעניין לה לקרוא...

יערית

New member
צעד צעד

וגם שם יש נפילות,לא להתרגש,העיקר זה לדעת שאחרי כל נפילה קמים שוב וממשיכים ללכת.טוב מה בדיוק חידשת לה יערית?

d a n i e l s 5

New member
את יודעת....

את השלב הכי חשוב שכחת לציין כאן......שלב הזחילה...השלב הכי חשוב בהתפתחות התינוק ....לא בכדי לא מוותרים עליו ולפעמים כשמגלים שהתינוק כבר עומד, צועד....חייבים להחזיר אותו לשם לשלב הזחילה.

למעלה