ללמוד לבד

the silent

New member
ללמוד לבד

ניגשתי לפני שנה למועד פברואר ואני לא מרוצה מהציון. אני רוצה לגשת למועד יולי הקרוב וללמוד לבד, אין כסף וזמן לעוד קורס מאחר שאני עובדת במשרה מלאה. האם ללמוד עם האתר של "פסיכו" זה יעיל? (www.psyhco.co.il ) האם זה באמת מתעדכן כמו שכתוב? יש לי ספרים של גבע ואנקורי מלפני שנה... לפתוח אותם וללמוד איתם? אני מאוד מעונינת לקבל כל הצעה או טיפ למען למידה מוצלחת יותר תודה וחג שמח לכולם!

SHARON 103

New member
אפשרי...

היי, אפשר ללמוד לבד.... את הערכות שיש לך תמחקי , תחזרי על החומר מהקורס שהיה לך בעבר, תיעזרי בתוכנית הלימודים שמוצעת באתר פסיכו וגם בהסברים שם (הסברים מצויינים) וגם תפתרי את התרגולים מהאתר שלהם. יש לך אפשרות לשאול בפורום הזה שאלות כי יש כאן תותחים שיכולים ומוכנים לעזור וזהו בערך...זה הכל שאלה של משמעת ומוטיביציה וגם יכולת אבל זה לא מה שיעצור אותך... לכמה את שואפת? בהצלחה:)

SHARON 103

New member
לפי מה שהבנתי זה אפשרי

ודורש עבודה קשה.... מה הציון שקיבלת בעבר (אם מותר לשאול)? השאלה היא בכמה את צריכה לשפר....

the silent

New member
...

540, אני יודעת שזה ממש נמוך אבל אני חייבת לשפר ל 650 מינימום אולי אני שואפת ליותר מדי אבל אין לי ברירה אחרת

SHARON 103

New member
שמעתי על מקרים של שיפור של יותר

מ-100 נק'.... בקיצור, אל תפחדי ותלכי על זה.... תבני לך לוח זמנים... בהצלחה!

maestr00

New member
לא כל כך קשה אני שיפרתי בערך

100 נקודות (רק צריך רצון)

Hagai007

New member
תגובה פה...

הפסרים כמעט לא מתעדכנים מדיי שנה...זה אחלה ללמוד איתם (אני אישית עשיתי פסיכו עם ערכה של גבע מלפני שנה וחצי בערך ושל קידום מלפני שנתיים וחצי והן היו מאוווד רלוונטיות. האתר פסיכו הוא מצוין...תעשי משם תרגילים וגם ההסברים שלו די אחלה ממה שעיינתי...הפורום מצוין כנסי לשם כשיש לך שאלות... אם הוא מתעדכן בקרוב...מנהלי הפורום אומרים שכן...אז כנראה..כן =] אני לא מכיר כ"כ ת'נתונים שלך אבל כעקרון לשפר לציון שאת רוצה אפשרי בהחלט עם השקעה עמו שצריך. שיהיה בהצלחה! Hag-(o) <3-E

Schechter Man

New member
אני בדיוק כמוך!

קיבלתי 554 ורוצה לשפר ל 650. לומד לבד ואני אחרי קורס שעשיתי למועד פברואר - והולך לעשות את של יולי. אני אגיד לך רק דבר אחד ותזכרי ותפנימי את זה טוב טוב... הייתי מציע לך אפילו להדפיס את זה בענק באדום ולתלות לך מול השולחן בחדר שלך: ה כ ל א פ ש ר י !!! השאלה רק כמה משקיעים ויותר חשוב... לא נלחצים במבחן. ופעם שנייה זה יתרון. בהצלחה.

the silent

New member
תודה תודה

לכל מי שענה תודה רבה מקסימים כולכם ושיהיה לנו בהצלחה!!! אני.

למעלה