ללכת צעד אחד קדימה

hayapollak

New member
ללכת צעד אחד קדימה

*מהי התכונה הכי טובה שלך - לדעתך. אחרי השיחות המענינות והטובות שהיו לנו כאן, בתחומים רבים ומגוונים,החל מ - אישה,נשיות,יעדים,זוגיות ואפילו לבוש,איפור, מה יש לנו בתיק, נתקדם קצת... מה יכול להיות, נכיר/נגדיר את עצמנו ואת האחרות מהבפנוכו - מי מוכנה להתבונן קצת אל תוך עצמה פנימה ולהצהיר על התכונה הכי טובה שלה לדעתה.(אחת בלבד) קשה???כן. אני אתחיל - התכונה הכי טובה שלי, לדעתי, אני כנה וישרה (עם עצמי ועם אחרים) ואאו אמרתי. מחכה לשמוע אתכן.

יופי של נושא חיה !

שמחה על הנושא שהעלית ומצטרפת בשמחה התכונה הכי טובה שלי היא - נדיבות. רגשית/פיזית גם יחד. ושאלה - את מגדירה את היכולת לאמר תכונה טובה כקשה. למה ? אני חושבת שאולי קשה לבחור תכונה אחת בלבד אבל אני לא רואה את הקושי לאמר מהי התכונה הטובה, להודות בתכונה הרעה זה כבר סיפור אחר :)

hayapollak

New member
כן הילה

התכוונתי לקושי בבחירת תכונה טובה אחת. משום שמכלול תכונות זה יותר קל לדעתי..

על פניו נראה כי קל יותר לבחור בחיוב

ואולם, כשישבתי בתוך קבוצה של בנות כשכל אחת ישבה מול דף חצוי שבצידו הימני כל אחת הייתה צריכה לכתוב את הדברים הטובים שלה ובצד שמאל את המיותרים, הדברים הפחות טובים, לפחות בקבוצה שאני ישבתי בה שלא הייתה קטנה כלל, כולן למעט אחת או שתיים מילאו את הצד השמאלי קודם ואח"כ את הימני והעמודה השמאלית הייתה ארוכה יותר. אני חושבת שיש משקל להבדל בין לומר לעצמנו מה טוב לבין לעמוד מול אנשים ולומר זה הטוב שבי. אני חושבת שככל שההכרה שלנו בעצמנו גדולה יותר, הקבלה שלנו את עצמנו שלמה יותר קל לנו לבטא את הטוב כלפי חוץ

בדקתי את הנושא הזה עם חברים

במסגרת "פרוייקט אישי" ותגובותיהם תואמים גם את הרגשתי. הייתי אומרת ש"חום" היא התכונה הטובה והדומיננטית שבי.

אמברון

New member
לא יודעת ../images/Emo4.gif

מעבר לקושי האובייקטיבי להגיד מה טוב בי (ולו דבר אחד), לא מצליחה להגדיר תכונה אחת, בולטת, שהיא ה-טובה. לא בגלל שאני לא חושבת שהתברכתי באחת כזאת, אלא בגלל שאני לא מסוגלת להגדיר אותה מבלי לפסול אותה באותה נשימה (מבולבל? בטוחה שלא...). קל לי יותר להפציץ ברשימה של תכונות שליליות

hayapollak

New member
אמברוש

אל דאגה נגיע גם לתכונה שלילית שרוצים לשפר. ובינתיים מזמינה אותך שוב להעיף מבט קצר אל תוך עצמך ולספר לנו על תכונה שלדעתך הכי טובה אצלך.

אמברונית לעזור לך למצוא אחת ?

או יותר נכון לברור אחת מכל השפע או שתעשי זאת בעצמך ??

תאירU4

New member
מרימה את הכפפה.

אני: אני מתקשרת נהדר, ומאוד בקלות יוצרת קשר. הביע שלי היא עם על לשמור על זה... אבל זה לא הדיון כאן. בנוסף אני מאוד ישירה ואכן, גם ביקורתית, אבל זה מופנה גם כלפי, אני מאוד רואה את הדבשת שלי, בנוגוד להמון אחרים שרואים את הרע רק באחרים ולא בעצמם.

hayapollak

New member
תאיר- בבקשה

ממך - תיכנסי לשורה... חחחחחחחה. נתבקשת לכתוב - תכונה אחת טובה. אז קדימה.

hayapollak

New member
דרך אגב לא ראיתי

שהצטרפת לרשימת תאריך יום הולדת, את מזל מאזניים?

תאירU4

New member
הכי בולטת וטובה

זה יצירת הקשר עם אנשים, מצוינת, זה ירושה מאמא שלי שהיו לה חברים בכל מקום. אפרופו, הבן שלי הגדול בדיוק כזה.

התכונה הכי טובה שלי, לדעתי-

היא העובדה שאני יודעת להקשיב, לתמוך, לעודד ולתת עצה- בגלל זה חשוב לי להיות בפורומים האלה ולנהל את הפורום של "מאחורי ההתמודדויות בחיים"- זה אחד הפורומים שאני הכי גאה להיות המנהלת שלו, גם אם לא המקימה שלו.

התכונה שאני הכי מעריכה בעצמי

הנסיון לראות את עצמי בצורה אובייקטיבית, את מה שמניע אותי, את ההתנהלות שלי. לשאוף לכמה שיותר כנות בראיה שלי את עצמי.

זו תכונה מבורכת במיוחד בוחרת

לראות את עצמך באוביקטיביות. האם את מצליחה לעשות זאת בעצמך ?

קטיפ

New member
../images/Emo24.gifהתכונה שאני בוחרת מעצמי

התכונה היא מסירות , אני חברה מסורה, בת מסורה להורי, אמא הכי מסורה...ועמדתי במבחנים מאוד לא קלים , והייתי מסורה.

הכי הכי טובה? בעיני התכונה הכי טובה

שלי היא היכולת ליראות את הזולת לפני, להתחשב באחרים וברצונות והרגשות שלהם לפני שאני מעמידה את עצמי.

למעלה