ללכת אל ללכת מ

TEENAGER1

New member
ללכת אל ללכת מ ../images/Emo80.gif

ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים הממ הפעם כתבתי פרה, נשבעת :| וזה לוח.

Little Chiwawa

New member
../images/Emo45.gifבאמת איפה?

ד"ר תות הזאת מעצבנת אותי!! אוף...היא באמת חושבת שהיא סקסיתנמרה...בעע

חמצמצה

New member
בדיוק מה שהייתי צריכה! ../images/Emo27.gif

מתי נפתח השרשור לתחרות שחור לבן?

little beetle1

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo19.gif תחרות ילד מבוגר זקן

שרשור אחרון לפני פתחיחת שרשור שבו משרשרים חחח לא זוכרת מזה? כנסי לפה תקשיבוו אני צריכה לדעת מי משתתף ואיפה אתן...כדי לקבוע תאריך אחרון... אז מי שסיימה שתשרשר:
מי שבאמצע/בהתחלה שתשרשר
בנות שלא עשו תתחילוו... [: טוב...בכלמקרה אם יש מתחייבות חדשות לא צריך להודיע פשוט סמני
שאני אדע שהתחלתן...

little beetle1

New member
האא...ואני צריכה

שכלל השופטות יתפקדו שרשרו
לא בטוחה אם את שופטת או לא? יש למעלה קישור להודעה הראשית... זהוו

TEENAGER1

New member
לא צריך לפתוח ארבעה שרשורים. ../images/Emo3.gif

בדיוק בשביל זה הומצא הלוח.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo19.gif.

תני עוד שבוע וחצי-שבועיים לדעתי

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo109.gifיש לי בלאק אווט.

לא הייתי שבוע בבית וגם לא ממש נכנסתי לפורום ויש לי בלאק אאוט. איזה תחרויות ופרויקטים נפתחו/ נפתחו השרשורים שלהם? שחור לבן הבנתי שמחר [נשאר לי רק שיער ואביזרים למזלי.] אבל מה עם הטופ מודל? הוא נפתח כבר? והניפויים והכל? שני אני חייבת לדבר איתך דחוף. [זה קשור ללוח...כי זה קשור לדוליז..] וזהו.. בבקשה תעדכנו אותי. לא ממש הודעתי ועשיתי מהומות שנסעתי אבל אני מקווה שמישהו לפחות הבחין בחסרוני..>< תודע מראש. ניצן

Painted Fairy

New member
עידכון!+זכיתי בפרס ביוניק דולז!../images/Emo9.gif

+
. דבר ראשוןןןן
זכיתי בפרס "sexiest" ביוניק דולז, בתחרות בפלטות! אתן לא מבינות איך הייתי מאושרת! ^____^ פרס ראשון שלי! ועוד ביוניק דולזז.. האאאא
וגםם.. עידכון גדווול באתר שלי! עיצבתי מחדש את עמוד הדוליז ועמוד התחרויות. עכשיו הם הרבה יותר נגישים וכיים
http://cits.too.co.il אה ו- אני זקוקה לרעיונות לתחרויות לאתר שלי. הצעות התקבלו בשמחה יתרה, במסרים
. האב א גראייט דאי.

האגוש

New member
כל הכבודדדדדדד!!!!!

ווווווואווווווו |כפעעעםםםםבטירוף] מקום ראשון וואווו...!!

למעלה