אורמור......שעור החיים
אורמור מקווה שהארת את עיניה. מתייחסת רק למשפט אחד שכתבת: "רק השעור הכי גדול שלמדתי בחיים ואותו אני ממש מנסה להנחיל לאחרים הוא- לא להאשים את עצמי על חטאם של אחרים.." (את כל היתר לא ממש קראתי) - והמשפט הזה כל כך נכון. זה אכן אחד השיעורים הכי גדולים שאני צריכות ללמוד בחיינו. לא להאשים את עצמנו על חטאם של אחרים!!! אני שנים על שנים האשמתי את עצמי בכל מיני דברים בזוגיות שהיתה ועדיין יש לי,ולא רוצה לפרט מעבר לכך - ואלה היו דברים מאד מאד בעלי משמעות, עם כל המורכביות שבהם, כי הזוגיות שלי היתה מורכבת, עוד מלפני תחילת הזוגיות. והיו דברים שלא ידעתי, לא היו לי הכלים, לא יכולתי להתמודד איתם, ותמיד האשמתי את אשמי, ותמיד קיבלתי את זה כעובדה צודקת שבן זוגי כועס עלי, כי לא עשיתי מספיק, כי לא השתדלתי....ותאמיני לי, מאד סבלתי מכך - ומשך שנות נישואים רבות חייתי בתוך בועה מכאיבה שכזאת, שלא ידעתי איך להתמודד איתה. עד שיום אחד אורו עיניי - בעקבות עמדה של צד שלישי(שכן היה מעורב בבעיה, והרבה, ומאד השפיע - לרעתי..), ואז למדתי את הלקח שלי - שאל לי להאשים את עצמי - כי יש אנשים אחרים, שאשמים כאן יותר ממני. ועכשיו עם ההבנה הזו, אני חיה הרבה יותר טוב עם עצמי, שלמה עם עצמי, ועם כל דרך אשר הולכת ואלך בה. לכן, אור, תמשיכי להנחיל לאחרים את השיעור הזה...על מנת שיאורו עיניהם בשלב יותר מוקדם בחייהם, כך שלא יסבלו לשווא.