ללכת או לא

17112

New member
ללכת או לא../images/Emo21.gif

טוב אז ביום קאשון או שני בשמונה וחצי בערב יש להפקה שלי ארוחת ברביקיו אצל אחת המשתתפות כול ההפקה מוזמנת כולל אני ואני מתלבטת אם ללכת. למה? כי בכל זאת זה אנשים מבצפר שאני לא מתה עליהם הם לא ממש אחריאים מברזים המון מהחזרות וגם כשהם באים אז מורחים אותי שעתיים וחצי עד שמגיעים אלי. וגם אז אז מתיחסים לסצינה ממש 3 שניות בערך וזו.וכמו שהבנתם בעבר אני לא מתה על השכבה שלי בכלל. הם לא ממש נחמדים. ואני חשה מעוקה גדולה לפי כל פעם שאני מגיעה ואם אני בבית והם מבטלים בזמן! אז אני חשה הקלה מתעוררת לחייים וזה. אני לא חשה צורך לבלות איתם זמן מעבר למה שאני חיבת. עכשיו הארוחה זו לא חזרה או ישיבת הפקה היא לא חובה אז אני לא חיבת לבוא. אבל עדיין מתלבת יש לי חברה שאמרה לכי כבר מספיק 12 שנה את לא הולכת. כך גם אימי ואבי! אבל אני לא סובלת אותם! מנסה להשיג את אחותי ועוד שתי חברות לשמוע מה דעתן. בינתיים אשמח לשלכם תודה

sweetdreams

New member
כמה אפשרויות שאת יכולה לעשות..

דבר ראשון אני חושבת שמה שחשוב זה לא הברביקיו, אלא האנשים שאת נמצאית איתם. ואם את לא אוהבת את החבר'ה שבאים, אז אולי באמת עדיף שלא... אבל... יש בזה משהו במה שאומרים לך, שאולי באמת די עם זה, וכדאי בכל זאת לנסות להתחבר אליהם. בכל זאת, אתם עובדים ביחד בהפקה. זה לא יזיק לפחות להסתדר איתם, כך אולי יהיה לך הרבה יותר כיף להיות איתם גם בזמן שאת "חייבת". וזה שתגיעי לברביקיו זו כבר התחלה. אם את לא באה, אז את כבר מוציאה את עצמך מהחבורה, ואז בטח שלא יהיה לך נעים איתם בהפקה. כי הם כולם חברים ועושים דברים ביחד, ואת לא, אז ברור שאת מרגישה לא שייכת.. אולי יש אפשרות שתבואי עם חברה שלך? מישהי שהיא לא מההפקה, אבל שתהיה איתך שם, כדי שתרגישי יותר בנוח ולא "לבד"?

17112

New member
חשבתי על לבוא עם מישהו

בהתחלה חשבתי על לבוא עם אבי כי אימי בכל זאת לא סבובלת תריח ואבי ואני מתים על בשר. אבל מצד שני אבי בטוח לא יסכים להישאר איתי אפילו שיש בשר. את חברץתי הטובה ביותר לא אזמין בשום פנים ואופן כי זה מתנגש עם היותה מורה בבית הספר. את החברה השניה שלי שהיא גם מאמנת הרכיבה שלי לא אזמין גם כי היא אימא ובשעה 8 וחצי בערב היא כבר בטח תהיה מתה. וגם את הבת שלה א ני לא יכולה לקחת כי יש לה למוחרת בצפר! חברה אחרת שלי בצבא. עכשיו עשיתי ועידה בטלפון יחד עם אוחותי וברה טובה של שתינו. אז הן אמרו לי בשרררר לכי בשביל הבשר! אבל אם את יודעת מראש שתשבי שם עם פרצוף חמוץ כי רע לך איתם ואת לא סובלת אותם אז חבל ולא תלכי וזהו. גם הנקודות שלך נכונות אבל עדיין קשה לי לראות את הטוב שבדבר. בעע מחכה לעצה מעוד שתי חברות תודה!

sh53

New member
הכי חשוב - מה את מרגישה בקשר לזה

כל אחד רואה את זה מנקודת המבט שלו, אבל השאלה היא מה חשוב לך? מה תרגישי אח"כ אם לא תלכי? שמחה? עצב?

angel enamorado

New member
אני לא יכולה להחליט בשבילך , אבל..

למה שלא תנסי? אף אחד הרי לא יכולה להכריח אותך לשבת שם לאורך כל הברביקיו, את יכולה ללכת, לנסות, ואם לא תרגישי בנוח-תקומי ותלכי. תרגישי שלפחות ניסית. להפסיד מזה, לדעתי, את לא יכולה. את יכולה להרוויח הכרות, את יכולה להרוויח חזרות מהנות יותר, את יכולה למצוא שם אדם אחד בראש שלך אולי עם חוויות מוכרות. את יכולה להרוויח אוכל (
)!! אבל באמת, תחשבי לעצמך, כי בסופו של דבר זו החלטה שלך ורק שלך- מה את יכולה להפסיד שם? תלכי. תהני-תשארי. לא תהני-תלכי. ראיתי שאת לא מוצאת עם מי ללכת, אבל אולי בכל זאת תחפשי שוב איזה ידיד/חברה שיכולים אפילו רק לקפוץ איתך, להיות איתך שם בכמה רגעים ראשונים עד שתרגישי בטוחה בעצמך, וללכת לאחר מכן. המפגש הזה, הוא ניסיון לגבש את הצוות, כדי להעביר את החזרות באוויריה קצת יותר משוחררת. אולי באמת את קצת לוקחת את זה יותר 'קשה' מכולם? אולי המפגש הזה יוכל לגרום להם להכיר אותך, ולהעריך ולכבד את העבודה שלך? אולי שם תוכלי גם לדבר עם האיחורים והחוסר רצינות? נכון שזה מפגש לשם הנאה, אבל מה הסבירות שלא יהיו דיבורים על ההפקה? תנסי. וכמובן-תעדכני אותנו אם הלכת או לא

למעלה