לליסה

ariman

New member
לליסה

מה קורה עם הועדות? לדעתי אפשר להפעיל אותם דרך הפורום,אפילו שלא הצלחנו בכנס, ואנשים ייפגשו בזמנם החופשי

MC J

New member
../images/Emo18.gifלכלום- חשוב מואד!!!../images/Emo168.gif

1.עיתון תלמים יוצא לדרך! הגליון יתרכז בסיכום השנה: סיכום הפעילויות בסינפים, המועצה, המזכירות טיול פסח וכו'... כל מי שמעוניין להשתתף שילך לי מסר בפורום. 2. בקשר לטקס פתיחה... אם אף אחד לא מתנגד אשמח לרכז את כל מה שקשור בטקס פתיחה היות ואני אחראי על מערכת ההגברה ויש לי קצת ניסיון משנים קודמות. אני מעוניין שכבר בחודש הבא נקיים חזרה ראשונה של הלהקה.לשיקולכם... 3. הרעיון לחלק שלתי קבוצות של צבעים לא היה שלי, אלא של אמיתי שחתר מתחת לכולם במטרה להשיב את הצבע הכחול. 4. אמיתי אני אוהב אותך! 5. תשמרו על עצמכם. יונתן

ליסחן

New member
ariman ושכב"ג יקרים../images/Emo108.gif

מה המצב אריאל? מה המצב שכב"ג? זה קצת ארוך, אבל אני מבקשת שתקראו עד הסוף. ניסיתי להעלות את הרעיון פה בפורום לפני כמה זמן ולא היו המון תגובות... לגבי מלחמת צבעים ומופע פתיחה - גוזלן ושרה ממש לקחו את מלחמת הצבעים לידיים (וקבלו ח"ח!!!) כך שאין כל כך מה לארגן. כמובן שיש מקום להצעות או שאלות מצד כולנו - פה בפורום, בטלפון, בשבוע ההכנה... אז אני לא חושבת שצריך לזה ועדה. חוצמזה, הוא רוצה לרכז את עניין מופע הפתיחה. אישית, הייתי מעדיפה שמישהו/י מהשכב"ג יקח את זה על עצמו לבנות "צוות מופע פתיחה" (צמ"פ!) - למצוא את האנשים המעוניינים להשתתף, לקבוע פגישה לתכנון וכו' - וכמובן כמובן כמובן, שיונתן יהיה חלק מאותו הצוות. במקרה ואף אחד לא יעשה את זה, כמובן שאשמח שיונתן ירכז את העניין. מ ה ד ע ת כ ם
אז בואו נראה... נשארו לנו עוד כמה דברים:
יום הורים (זה ממש לא עניין גדול - רק צריך מישהו שירכז כמה רעיונות)
בוקר ילדות - יום שישי אחד מהבוקר עד ארוח"צ, כל המדריכים יהיו מחופשים וזה יהיה בוקר מהאגדות! זה יהיה ממש גדול - רק צריך מישהו שיעזור לארגן!
שבתות - השנה נהיה קרובים ל-500 איש (זה מפחיד לראות את זה בכתב..) אז צריך לחשוב על איך נעשה את זה.
יום גמ"ח - אני בקשר עם ארגון "לתת" והם מאוד מעוניינים לארח אותנו ליום אחד בקיץ. זה לא סגור, אבל בתהליכים. חוצמזה, אשמח אם כל אחד פה יקח חצי שעה מזמנו ויחפש באינטרנט (או במקום אחר) ארגונים/מקומות שמתאימים לצרכים שלנו. אני מזכירה לכם מה יהיו התנאים: זה יום אחד בין ה-11 וה-25 ביולי; 3-4 שעות פעילות; מרחק של מקסימום שעה נסיעה מכפר סילבר; כ-300 ילדים מסיימי כיתות ו-ז-ח-ט. אנחנו ממש צריכים שאנשים ייזמו ויפעלו. אלו אינם דברים שקשה במיוחד לארגן אותם, צריך פשוט להתחיל. אז יאללה!

../images/Emo6.gifליסה

אני ישמח לעזור בקשר ליום הורים או יום ילדות (מה שזה לא יהיה) ואני אתטרך עזרה, כי עדיף לי לא להרים את זה ל-בד.. תהיי בקשר 055-881627 (למרות שתראי אותי מחר)
שיהיה לכולם שבת שלום ורגוע!

MC J

New member
קבלת שבת- לשיקולכם!

יהיה קשה מאוד לקיים את קבלת השבת במחנה בהרכב מלא. מערכת ההגברה של נוער תל"ם לא בנויה לכזאת כמות של אנשים. בתודה יונתן. נ.ב לכל הועדות, אם יש לכם רעיון ואינכם יודעים אם המחנה יכול לתמוך בתוכנית שכזו (מבחינה לוגיסטית/טכנית) אל תהססו ליצור איתי קשר. בשביל זה צוות טכני קיים. שוב, בתודה יונתן

הבהרונת

פשוט רציתי להפנות את תשומת ליבכם לכך שהשנה נהיה אותו מספר של משתתפים בשבתות - כמו בשנה שעברה (עקב הרוטציה בחווי"ה צעירה), למעט תוספת של מדריכים. אני לא יודעת אם קבלת שבת בפורום מלא עבדה בשנה שעברה, אבל אם כן אין סיבה שהיא לא תעבוד השנה (אולי אפילו יותר, כי יש יותר צוות).

rafawk

New member
lisa love../images/Emo42.gif

אני יעזור בכל דבר אפשרי! תודיעי לי מה אני יכולה לעשות!
רפא נ.ב.you are so sick and crazy!!!!

למעלה