ariman ושכב"ג יקרים../images/Emo108.gif
מה המצב אריאל? מה המצב שכב"ג? זה קצת ארוך, אבל אני מבקשת שתקראו עד הסוף. ניסיתי להעלות את הרעיון פה בפורום לפני כמה זמן ולא היו המון תגובות... לגבי מלחמת צבעים ומופע פתיחה - גוזלן ושרה ממש לקחו את מלחמת הצבעים לידיים (וקבלו ח"ח!!!) כך שאין כל כך מה לארגן. כמובן שיש מקום להצעות או שאלות מצד כולנו - פה בפורום, בטלפון, בשבוע ההכנה... אז אני לא חושבת שצריך לזה ועדה. חוצמזה, הוא רוצה לרכז את עניין מופע הפתיחה. אישית, הייתי מעדיפה שמישהו/י מהשכב"ג יקח את זה על עצמו לבנות "צוות מופע פתיחה" (צמ"פ!) - למצוא את האנשים המעוניינים להשתתף, לקבוע פגישה לתכנון וכו' - וכמובן כמובן כמובן, שיונתן יהיה חלק מאותו הצוות. במקרה ואף אחד לא יעשה את זה, כמובן שאשמח שיונתן ירכז את העניין.
מ ה ד ע ת כ ם
אז בואו נראה... נשארו לנו עוד כמה דברים:
יום הורים (זה ממש לא עניין גדול - רק
צריך מישהו שירכז כמה רעיונות)
בוקר ילדות - יום שישי אחד מהבוקר עד ארוח"צ, כל המדריכים יהיו מחופשים וזה יהיה בוקר מהאגדות! זה יהיה ממש גדול - רק
צריך מישהו שיעזור לארגן!
שבתות - השנה נהיה קרובים ל-500 איש (זה מפחיד לראות את זה בכתב..) אז צריך לחשוב על איך נעשה את זה.
יום גמ"ח - אני בקשר עם ארגון "לתת" והם מאוד מעוניינים לארח אותנו ליום אחד בקיץ. זה לא סגור, אבל בתהליכים. חוצמזה, אשמח אם כל אחד פה יקח חצי שעה מזמנו ויחפש באינטרנט (או במקום אחר) ארגונים/מקומות שמתאימים לצרכים שלנו. אני מזכירה לכם מה יהיו התנאים: זה יום אחד בין ה-11 וה-25 ביולי; 3-4 שעות פעילות; מרחק של מקסימום שעה נסיעה מכפר סילבר; כ-300 ילדים מסיימי כיתות ו-ז-ח-ט. אנחנו ממש צריכים שאנשים ייזמו ויפעלו. אלו אינם דברים שקשה במיוחד לארגן אותם, צריך פשוט להתחיל. אז יאללה!