cutie pooh
New member
ללא נושא
אז איך אני אתחיל? אממ.. אני אנסה לתאר מה קורה איתי ועם חברה שלי כרגע, בקשר אליה אני צריכה עצה
אנחנו היינו חברות הכי טובות במשך שנתיים +, ואני מדגישה את החלק של *היינו*...
למה עכשיו אנחנו כבר לא חברות טובות? כי היא התחילה להסתובב עם אנשים מוזרים מדי, מצתרפתת עם כל החברים המסוממים האלה שלה (*מקללת את המפגרים*), וחושבת שבגלל שהיא מתרחקת ממני ואז חוזרת שוב ושוב בשביל לנצל אותי (לא לחשוב מחשבות!
), איך? רוצה את הכרטיס רכבת שלי (אבא שלי עובד רכבת
אז אני נוסעת חינם)... אמא שלה כבר העיפה אותה זמנית כי כבר יותר מחודש (!!) שהיא ישנה ברחובות ואצל אנשים שהיא פגשה 10 (!!) דקות לפני!! אז היא רצתה שאם אמא שלה תתקשר - היא "ישנה אצלי"...
*עושה תנועת ידיים המפוצצת - פייפרית ביותר**נזכרת שאין לי את היכולת לפוצץ**מתעצבנת**מורידה את הידיים**ממשיכה לכתוב* לא יודעת... היא פשוט ממשיכה להתקשר, והיא זו שאמרה לי שהיא חושבת שעדיף שלא נדבר!! היא לא קולטת מז"א שאני לא רוצה לדבר איתה!!
אני הכי שמוקית אליה בטלפון, והיא עוד שואלת אותי למה אני ככה...
אומרת שלי שחברוּת של שנתיים+ לא זורקים "סתם ככה", ואני מסכימה, אבל זו לא הייתה סתם חברוּת...
וזה מה שמעצבן אותי! יכולנו לדבר על הכל! (כמעט
) אררר.. אבל עכשיו.. עכשיו היא סתם מתלהבת מהמסוממים שלה... ישנה אצלם בלילות, עושה איתם אלוהים יודע מה.. (*מגלגלת עיניים*) היא לא באה כמעט בכלל לבי"ס!! ולא, לא כמו פעם, פעם זה היה בגלל שהיא הייתה חולה כל הזמן!! עכשיו... עכשיו זה בגלל המסוממים ההם
בגללם היא שותה וודקה, מעשנת גראס, אמרה לי שהיא שכבה עם מישהו, ואח"כ אמרה שזו חברה אחרת אמרה לי (אמרה לי דרך המסנג'ר) כדי לעבוד עליי ועליה.. אררר... תנו עצה? תמיכה? משהו...? תודה בכל מקרה על שקראתם הכל
~נטע~
אז איך אני אתחיל? אממ.. אני אנסה לתאר מה קורה איתי ועם חברה שלי כרגע, בקשר אליה אני צריכה עצה