ללא נושא

באסה לנו../images/Emo35.gif לא נראה לי...

באסה לך פוסטמה (הכוונה היא למיקסרית הטיפשה..) ואם לא טוב לך את מוזמנת להתעופף!

פאק

קיבינימאט, היא שונאת אותי! זהו נגמרו חיי, אני אלך ואתאבד, וכמו בימי הפורום הקודם, אני אציע מספר אפשרויות: 1. אשליך את עצמי לירקון הקרוב. 2. אדחוף את ראשי למכונת צילום ואצלם בלי די, עד שהקרינה תחריב את מוחי לחלוטין (במינונים קטנים זה לא משפיע). 3. אקח איתי משחת שיניים מלבינה ואסתובב בהארלם.

שקסי

New member
חחח עמרי אתה קרוע!! וגם למקסרית

זה יותר טוב מלייזר המשופצר שלי מפסטרמה ומסטיק...ולמיקסרית: רק לידיעתך אני לא שונאת אותך מישלא תיהיה תהני לך עם המחשבות שלך זה לא אומר שאת צריכה לשתף אותנו בזה- זאת רק דרך להראות שכן איכפת לך וחשוב לך שאנחנו פה ושיש כאלה בתנועה המדהימה שלנו- והדרך הכי טובה היא תמיד לתקוף- במקום למצוא את הטוב בכל דבר!! אני בטוחה שאת אדם מצויין ואני בטח ובטח לא מכירה אותך אישית כך שאני רק בטוחה.... תמשיכי בדעותיכך כי בטוח זה לא יגרום למישהו לשנוא אותך/להרוג את עצמו בגלל הדעות שלך- כי כל אדם בדעתו יחיה!

Princess 1

New member
כן באמת אני עם ניצן!

את יודעת מה - שנאי כמה שבא לך ... מי אנחנו שנגיד לך מה לעשות יום טוב

kedeman

New member
פחח אנשים תרגיעו!!!

אין לי שמץ של מושג מי זאת המיקסרית אבל יש סיכוי גם שההודעה שלה היתה בציניות ואם לא? אז שתשנא אתכם לא מפריע לי שאנשים שאני לא מכיר שונאים אותי... ולא אכפת לי לפעמים גם שאנשים שאני כן מכיר שונאים אותי (לפעמים זה אפילו עדיף...)

fresh mishmesh

New member
ואם...

יש אנשים שלא שונאים אותך ואתה לא מכיר אותם? או אנשים שלא שונאים אותך ואתה מכיר אותם?... מה זה ההסתבכויות האלה? ומי אמר שאנחנו לא רגועים?... אני רגועה אני לא מתעצבנת מאנשים שאני לא מכירה. הגבתי ברוגע

kedeman

New member
../images/Emo13.gif דיברתי בעיקר על ההודעה של מור

שעוד שניה היתה רוצחת פה מישהו... בקשר לשני סוגי האנשים - אין לי איתם בעיה לא שידוע לי

מצטערת.......... ../images/Emo46.gif

אבל לפעמים אנשים ממש מעצבנים אותי, ואל תשכחו שאני ממעלה יוסף! ועוד גרה במושב בין המון מרוקאים אז (בלי להעליב... זה בציניות!) אתם צריכים להבין אותי... ובקשר להודעה שהיא רשמה? אולי לא היייתי בסדר אבל זו בעיה שלה שהיא ככה התחילה.... אבל זה עזר, לא? היא לא רשמה פה עוד...! "זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד..." (שהמבין יבין!)

kedeman

New member
לא בטוח שזה טוב

אם היא לא תחזור אז אולי הפסדנו מישהי שסתם היו לה דעות נגד התנועה ובמקום לשנות אותן חיזקנו אותן

מורו´ש...

מורו´ש... יש פה אנשים שמפריע להם בדיחות פרטיות- אז מצטער, אני לא יענה לך על הקטע עם "לא כל כך פשוט להיות פה ילד", למרות שזה כבר נמאס עליי!!! וכדאי שתרגעי עם הטון שלך...,את מאחלת לאדם שאת לא מכירה למות, סתם ככה-לא יפה...

מורוש מרגישה לא טוב..תרדו ממנה

תנו לה גם להיות קרזיונרית אם בא לה..לא ניראה לי שמישהו ימות מיזה חוצמיזה מתוקה הכל שטויות רק שתחזרי להיות בריאה כבר שמעת? אוהבת אותך ילדונת עמיתי

עמיתי, תודה בובה... ../images/Emo13.gif אבל.. ../images/Emo46.gif

נמאס לי כבר שאתם סותמים לי את הפה!!! מישהו לעזאזל שמע פעם את המשפט\חוק- זכויות הפרט, או חופש הביטוי..?? מותר לי להגיד מה שאני רוצה מתי ואיך שאני רוצה אלא אם כן זה פוגע במישו, אז אני מצטערת שפגעתי בך (אם פגעתי...) אבל זה ממש מעתבן, ובקשר למסרים האישיים אני חושבת שהבהרתי את עצמי.... ר-ד-ו מ-א-י-ת-נ-ו נמאס!!! ואם זה לא ייפסק, אני אתחיל לחשוב ברצינות על אם להישאר פה או לא!...
ומורן זאת זכותי כל עוד לא פגעתי באף אחד ואני חושבת שכשאני כותבת את זה זה לא פוגע באף אחד אז תבלום את פיך
...
...

fresh mishmesh

New member
תפסיקו כבר עם השטויות האלה

אף אחד לא אמר שמפריע לו/לה שעוברות כאן בדיחות אישיות אני חושבת שכולנו הבהרנו את העמדות שלנו טוב מאוד ולא צריך להמשיך לסנן משפטים כמו "יש פה אנשים שמפריע להם בדיחות פרטיות" לתוך ההודעה...

ניצנוש חומד

אני מבינה שהתכוונת להגיד למורוש "תפסיקי" עם השטויות האלה ..כי לא זכור לי שאני דיברתי על כל מה שהזכרת שם ואת צודקת בואו נרד מהעץ הענק שטיפסו עליו כאן כמה אנשים..לאו דוקא מור. הנקודה הובהרה no hard feelings אפשר לעבור הלאה :)

למעלה