ללא נושא

שניה אחת...

למה שנאה ולמה כל התגובות נעצה האלה? אתם לא שונאים את הצופים או השמ"צ?וזה שיש פה אנשים שקצת אקצנתרים בקשר לתנועה שלהם זה לא אומר שהם מוזרים, רק מוקפים בהרבה בדיחות אישיות.

בהמשך לקודמת (התגובה)

יש נושאים יותר חשובים כמו: מצב החסה בשטחים, השאלה שנשאלה על-ידי זהר ואנוכי- "מה תהיה החייה הבא?" או לאן נעלמים החתיחות הקטנות שתולשים מהשוקו אחרי שיורקים אותן? תענו לי בבקשה.

קשתונה

New member
הם לא הולכות לפח!!!!חס וחלילה!!!!!!

מה אתה פסיכי?!?!?! לפח?!?!? מי יורק את הפאף שלו לפח? זה פשוט נעלם באוויר... (טוב חוץ מב"פרנצ´וק" ששם זה במאפרות...

זורקה

New member
אוי החיה הבאה! שכחתי מזה....

אוהדי תכננו לעשות מסע פרסום בכל הארץ ולא עשינו כלום! וגם בכלל לא החלטנו מה החיה....

MASTERsplinter

New member
../images/Emo32.gif לא.. אלימות זה פוי!

הייתי חייב להגיב.. ובלי קשר.. יצא לכם לראות היום ערוץ 10? (חרוז?)

שקסי

New member
מה שכחתם אותי??? עושים תוכניות

בלעדיי...איזה רעים -13 ... סתם אוהבת המון!!! אוהדי -חזרת!!!

את האמת זאת אשמתך

את זוכרת שגערת בי להתקשר לזהר? אז זה מה שיצא 5 דקות אחרי שניתקת.

זורקה

New member
ודרך אגב.... בהמשך להודעה הקודמת

אני זאת שהתקשרה אלייך! לא אתה אליי! אל תעצבן אותי!

חס וחלילה

פשוט באותו זמן היא גערה, לא שעלה של החריחה, היא פשות גערה. את יודעת לפעמים היא נועמת או מיללת או סתם כולות של כלב-ים

שקסי

New member
אוהדי!! מה אתה חושב שאני חמור ים?

רק חמורי ים גוערים...ומה אתה מאשים אותי ועוד בכלל לא מגלה לי את התוכנית ולא מצרפ אותי...סבבה פנאן אתה ככה...גם אני יתקשר אלייך...

קשתונה

New member
בטח שהחלטנו!!!!!(כמו כל הנתקעים...)

גמל!!!!! הרי לכבוד מה כתבנו את "לטובה הגמל..."?!?!?! בקיצור... גמל רולז!!!! (אלא אם יש הצעות אחרות...)

זורקה

New member
אוהדי תזכיר לי ללמד אותך את השיר

זה שיר שווה ביותר! יש לנו אפילו תנועות בשבילו! ויש לנו אפילו דוגמא חיה (אההם טובה....) תזכיר לי ללמד אותך בהזדמנות....

זורקה

New member
אשכרה נתקעת.....חחחחח....

כמו כל הלא קשורים האלה... (כמו כל האיבגי האלה...)

למעלה