ללא כותרת

Flame

New member
הממ..אליי דיברת חנה?

למען האמת אני זוכרת כמה גילגולים... שהיו לי ועל חלכם אני יודעת מכמה תיקשורים, חלק חלמתי.. חלק באו כמו פלאשבאקים..וחלק אני פשוט יודעת
...

Flame

New member
שמוצה!! ../images/Emo9.gif

זו אני או שהרבה זמן לא כתבת פה?! חחחח
.. בכל אופן..באחד הגלגולים הייתי שוליה של האורקל באטלנטיס
.. בגלגול אחר הייתי מכשפה איפשהו באירופה... שרפו אותי על המוקד בצרפת
.. בגלגול אחר הייתי כוהנת באיזשהו בית מקדש :-*... ובגלגול אחר הייתי בכלל משהו כמו כוהנת קלטית (אומרים כוהנת קלטית?!) ועוד בלה בלה בלה
... היו לי גם גלגולים מחוץ לכדוה"א...
! למען האמת כמעט לכולם היו... המממ...יש עוד כמה..אבל לא משנה
לילה טוף חברים

Gum Cigarettes

New member
במדיטציה.

וגם זה בערבון מוגבל. לא שאני מפקפקת "חס וחלילה" ביושר של פליים, אבל אם תשים לב, בגלגול הנוכחי שלה היא מתעניינת במיסטיקה, והיי! איזו הפתעה, גם בכל שאר הגילגולים שלה היא התענינה בזה, רק ששם היא לא היתה "ילדה פשוטה" (במעמדה). אז נכון שיש את ההסבר ה"הגיוני" שהיא מתעניינת במאגיה כי זה נשאר אצלה מגילגולים קודמים... אבל זה קצת יותר מידי... "בעע" לדעתי. ושוב, זה רק המחשבות שלי שצצות מידי פעם, פליימ, לכל אחד יש זכות להאמין במה שהוא רוצה, ואם את מאמינה שבאמת היית הדברים האלה, אז אולי באמת היית. ותמיד יהיו ספקנים, במקרה הזה, אני בייניהם. קורה.

danihell7734

New member
אולי זה ישמע קצת מטופש אבל...

איך עושים מדיטציה? מעניין אותי כל העניין הזה...

Gum Cigarettes

New member
לדעתי ,

הדרך הכי טובה לדעת גילגולים לדעתי זה בהיפנוזה. אבל גם אז יש מקום לרצונות של האדם לקחת חלק נכבד במה שהוא קורא כ"הגילגול הקודם שלו".. ומכן פגיעה באמיתות הדבר.

Flame

New member
שלום בטי ../images/Emo13.gif...

זה בסדר, כל אחד והדעה שלו...
כל מה שאמרת על ההתעניינות שלי במיסטיקה נכון עד הקטע של ה-"בעעע"
... התחלת נכון ואז "בעעע"?? חחחח..זה נשמע מצחיק לגמרי.. כי את אומרת משהו,שנשמע הגיוני לגמרי! ואז את סותרת אותו בבת אחת..ולא מסבירה למה, אשמח לדעת למה לא הגיוני שבנאדם שהתעניין במיסטיקה בגלגוליו הקודמים לא יתעניין בגלגול הנוכחי?? התפתחות רוחנית..זה דבר אחד שנשאר כאשר עוברים לגוף חדש...
אבל בכל מקרה...לא כתבתי פה כדי לשכנע מישהו/מישהי שהייתי כוהנת בלה בלה בלה בגלגולים קודמים..זו ממש לא המטרה שלי. ויש לי שאלונת.. אפשר ?
על מי את סומכת יותר... על האינטואיציה/העצמי הגבוה שלך/המדריכים/מלאכים או על אחד שבא ומהפנט אותך..? אני אישית..סומכת יותר על האינטואיציה שלי...
. וכן..אני מאמינה שזה מה שהייתי..אני מאמינה שהייתי כל מה שרציתי להיות ואני מאמינה שאני יכולה להיות כל מה שאני רוצה להיות
זה לא בשבילך לומר לי "אולי"
..כי כשמתחיל הפקפוק בעצמך..אז באמת
... זה הכל...תודה על תגובתך בטי, היה מעניין

Gum Cigarettes

New member
ה-"אולי"

היה מכוון יותר לעצמי, מאשר אליך. אני סומכת על האינטואיציה יחד עם היגיון קר. ה"אינטואיציה" יכולה לההיות דבר נפלא כל עוד הוא לא מעורב ברצונות ובמחשבות של האדם עצמו.

Flame

New member
הממ...

את בהחלט צודקת! אבל אני לא סתם סומכת על האיטואיציה
... אני לא נאיבית.. האמיני לי שאת הרצונות אני מניחה בצד..
לפעמים אני אפילו סקפטית לגבי התשובות שאני מקבלת (סקפטיות שם זה לא דבר כל כך טוף... אני צריכה להפסיק) ובכל זאת...ההיגיון(הקר
) והאינטואיציה לא עובדים יחד! ההיגיון תמיד ינסה להסיט אותך מלהקשיב לקול הפנימי הזה שנקרא אינטואיציה
... והמון פעמים אני מגלה שכשלא הקשבתי לקול הזה הפסדתי...! וזה...ההיגיון "הקר" שעושה למעני הכל...
והיגיון הוא דבר יחסי. ערב טוף

Gum Cigarettes

New member
הגיון הוא דבר יחסי לכמה משתמשים

בו. ההיגיון מוריד מערך האינטואציה, והאינטואציה מורידה מערך ההיגיון וככה הם מאזנים אחד את השני. למרות שלא פעם הם איזנו אחד את השני יותר מידי והגיע ל-0 שניהם. ואז רק ההיגיון השתלט מה שמביא אותי לשיחות לא כ"כ פורות עם אנשים... "הוא לא!" "הוא כן!" "הוא לא!" "נו, בטי... אני לא הייתי משקרת לך...". (
) "הוא לא." "הוא כן!" "הוא לא!" ..........

Gum Cigarettes

New member
לא צריך לההיות מופתע.

אותו דו שיח היה גם על מתן ועידו. עד שקלטתי שזה לא בריא לי אפילו לשקול לשניה שאנשים אוהבים (הם לא) אותי. אבל הדו שיח הזה לא ממש היה קשור לאהבה, חוץ מבמקרה שלך. יעל טענה שכן, אני שלא. וכמו תמיד, אני צדקתי. (
)

למעלה