ללא כותרת

ללא כותרת

העולם בנוי משכבות שכבות בקצה אחד של השיכבה נמצאים הלבנים הטהורים עד לטוב ביותר ובקצה השני של השיכבה נמצאים השחורים שהם לא בהכרח רעים אבל תלוי באיזה שיכבה אתם נמצאים ובקצה נמצא הרוע הגדול יותר מהשטן השטן זה הסגן שלו רוב בני האדם נמצאים באמצע ונוטים לשיכבה של השחורים כי את האמת קל יותר להאמין לשחורים וגם לפחד מהם מאשר להאמין שמשו טוב מגיע לך אנשים יכולים לנשום שעתיים בשביל מישו אחר אבל בשביל עצמם הם יתעצלו !!! וככה זה הולך לפעמים פה ושם מגיעות הארות מסויימות אבל בדרך כלל זה קורה רק לאחר מכה כואבת נפשית או פיזית שקיבל האדם הלבנים והשחורים נותנים לך מידע על כל דבר בחיים הם נמצאים במקום שממנו הם יכולים לגעת הכל ואף להגיד לנו הכל הלבנים לא מתאמצים וצריך להתאמץ מאוד בשבילם דומה מושל דומה תהיו לבנים תמשכו לבנים לבנים זה רק טוב והטוב צריך להגיע ממקור של אהבה הם נותנים לנו אנרגיה להבדיל מהשחורים שהם לוקחים מאיתנו אנרגיה לא קל לדבר עם הלבנים והם ממש חשובים ולכן צריך להיות ממש נקי בשבילם ומוכן בשביל הידע שהם מציעים השחורים לעומת זאת לוקחים מאיתנו כוח פתאום נהייה עייפים מידי פתאום נחוש סחרחורת הם חיים טוב מאוד בזכות הכוח שהם לוקחים מאיתנו הם צריכה אנרגיה להתקיים לכן הם יכולים להצטייר בפנייך כהכי טובים בעולם להעביר לך מידע שיכול לקרות בעוד שבוע אבל באותו רגע הם לוקחים ממך כוח שחורים שאוהבים אותך לא יעזו להתקרב אלייך אלא רק מתי שתהיה בעמדה גבוהה ותתפתח!!!!! התפתחות זוהי מילת המפתח!!! לדוגמא : אדמה כשאני מכניסים את היד שלנו לתוך האדמה אנחנו מגלים עולם אחר שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירה ולמעלה בשיכבה העליונה מעל האדמה יש פרפרים סביבנו פרחים מלבלבים עולם אחר של צמיחלה התחדשות והתפתחות ככה זה גם בעולם הרוחני אבל עכשיו איפה הקטש אתם שואלים??? אתם צריכים למצוא אותו ולהתמיר כמה שיותר גבווהה השחורים זה רוחות ושדים וכל מיני יצורים שניהיה בריאים וחזקים יש מלא כאלה עולם שלם אבל אם זו רוח שאוהבת אותנו היא לא תסכים לדבר איתנו שנזמן אותה ואילו כל האחרים לא תהיה להם בעיה לדבר איתנו בסבבה אפילו לעזור לנו לעזור לנו נפשית אבל הם לוקחים מאיתנו כוח כי אנו מזמינים אותם, מתייחסים אליהם בלה בלה בלה.... יש שחורים מאוד חזקים ורעים שאסור למישו להיות מחובר אליהם והם בששכבות התחתונות אבל הם קשורים לכל השכבות של הסוג שלהם והם בעצם המקור של האנרגיה השחורה לנו בני האדם קל יותר להיסחף אחריהם גם לי את האמת מאוד קשה לי לא להתייחס אליהם במיוחד שהם יודעים שאתה מתפתח ועובר שלב והם דווקא יפחידו אותך ע"מ שתישאר הלבנים אלו הם מלאכים מדריכים רוחניים ואפילו אלוהים ולהם יש אנרגיה לתת לך שהבטריות שלך יתמלאו כל הזמן והם אחלה אך ע"מ להגיע אליהם צריך להתחיל לעבור שיכבה שיכבה מאיפה שאתם נמצאים ולכסות את אותה השיכבה וככה לכסות ולכסות ולהתחזק ברגע שנתחזק וניהיה חזקים מספיק נוכל להכניס את היד אל תוך האדמה לדבר עם השחורים בלי שהם יקחו ממנו כוח והלבנים יהיו מרוצים אם נתחיל להזיז עניינים להתפתח להתחזק להשתנות ואז לשנות כולנו בעולם בעצם אנרגיה אחת אם האנרגיה תחשוב על מלחמה תהיה מלחמה אם האנרגיה בכלל לא תכיר את המילה הזו ככה זה גם לא יהיה קיים עוד כשנבין שאין יהודי ערבי מוסלמי נוצרי יש הכל!!!!! כל אחד מאיתנו שונה אבל כולנו מקור אנרגיה אחד! תחשוב טוב תעשה טוב, אבל רק מתוך אהבה אמיתית ולא בכוח וכך תקבל בחזרה וגם העולם מה? ארוך??? זה עוד קצר

wee man

New member
יש לי הרבה להגיב

אבל אני ממש חייב לטוס... כשאני חוזר אני מבטיח להגיב... כשאני אחזור השרשור הולך לטאג ליין :)

Gum Cigarettes

New member
קראתי

אני לא יכולה לסתור, אז אני לא אפרט מה לא נכון לדעתי כאן. אבל אני אגיד שאני, אישית, לא מאמינה בזה.

מסכימה עם גאם(מקוה שכתבתי נכון)

אני לא כל כך מקבלת את ענין החלוקה לשחורים-לבנים ולדעה שצבע מסמל תכונה זה מזכיר לי יותר מדי ימים אפלים בעבר בעוד אנחנו בעולם הרוחות והתיקשור חותרים דרך ההתפתחות והלימוד להבנה ואחוה הדדית.איני מכחישה שגם בעולם הרוחות יש רוחות טובות ורעות,בשבילי להשמר מהרוחות הרעות פירושו ללחום ברוע שבעולם וללמוד מהטובות פירושו להגביר את הטוב שבעולם. שלך חנה גונן

Flame

New member
וואו! הרבהההה מה להגיד

וקשה כל כך להתבטא.......
קודם כל, אני אתן לך את הקרדיט שישבת וכתבת את כל זה
!! אבל יש כמה דברים שאיתם אני לא ממש מסכימה
.. אני לא מאמינה בחלוקה של לבן-שחור,טוב-רע... הכל יחסי! יש משהו שהוא טוף בשביל אחד ובשביל האחר הוא רע. תלוי מה המציאות שכל אחד יוצר לעצמו... ומאוד קל לדבר עם ה"לבנים" (בלשונך)!! רק צריך לעצור שניה..לשבת.. לפקוח טוף מאוד את העיניים ופשוט להיות מודעים..זה הכי פשוט שיש
.. הקשבה...זה המפתח!! ברגע שאת אומרת "קשה לדבר איתם" אוטומטית נהיה לך קשה לדבר איתם..כי ככה החלטת מראש..לעומת זאת..אם תגידי "קל לי לדבר איתם! זה הדבר הכי פשוט שיש!" את תצליחי..כי כל מה שצריך באמת זה גישה חיובית... והרבה אמונה
..ואז כל טיפשון יצליח. ותאמיני לי שאם את מנסה לרצות את "הלבנים" זה די טיפשי... כי הם פועלים מתוך אהבה ללא תנאי וטוהר...ולא כדי שכמה בני אדם ירצו אותם...את מתפתחת כדי לרצות אותם?? ולמה שבכלל תדברי עם ה"שחורים" ..? למה ליצור קשר איתם כאשר הם שליליים?
...מבינה למה אני מתכוונת..? אם לומר את האמת, לפי דעתי את מתארת את ההתפתחות הזו כדבר מפחיד ורצוף סכנות...וזה לא ממש ככה
אם הייתי חסרת ניסיון וידע, הייתי ממש זועקת מאימה
בקיצור, יש עוד מספר עיניינים שלא מסתדרים לי מהכתוב בהודעתך...אבל לא נורא
היו גם דברים שאיתם הסכמתי
!! תודה על כך שחלקת עימנו את דעתך

Gum Cigarettes

New member
ואם רוב האנשים בפורום הזה

עשו סיאנס, והצליח להם טוב, זו ההוכחה שכל "טיפשון" באמת הצליח.

wee man

New member
מסכים על פליימ בכל מילה!!

בעיקר מציקה לי החלוקה של שחור לבן. וזה גורם לי קצת לא להסכים עם עוד כמה דברים פה... למשל, אני אשאל אותך דבר כזה- מה את חושבת על הריגה המונית של יהודים? אני מצטער שאני נוגע בכזה נושא, אבל אני בטוח שבשבילך זה אחד הדברים הכי" שחורים" שיש! לעומת זאת, לצערנו יש מספיק אנשים עוד בעולם שחושבים שזה אחד הדברים הכי טובים לעשות! המון תודה על זה שטרחת לכתוב את זה ולהביא את זה לדיון! ינון

אההמ בוקר טוב אני זזה ללימודים

זה שחילקתי את זה לשחור לבן זה פשוט כדי לנסות לתחום את זה ויש הבדל בין לקבל מסרים כאלה לבין לדבר עם מלאכים שאלה: למה שמלאכים ידברו איתכם????. ובקשר להריגת יהודים אז בשואה דרך אגב רוב ההרוגים היו רוסים! אין מה לעשות במלחמה יש הרוגים ויש מטורפים ויש הכל וגם בעולם יש הכל אם הייתי מרחיבה הייתי אולי עונה לכם על כמה שאילתות אבל כשמאמינים שיש רק טוב יהיה רק טוב לדעתי אני מיישמת את זה בחיים שלי אני מזמינה אנרגיה טובה אלי כל הזמן ואני מתחילה להאמין בעצמי בכל אופן אתם הפורום היחיד שחלקתי את התיאוריה שלי וI LOVE U ALL

בכל אופן

מי דיבר פעם עם רוחות ושדים????? מי דיבר עם צלאכים? ואיך אתם יודעים מי מדבר איתכם???? ומה אתם יודעים על אנשים אחרים בלי שראיתם אותם? שתפו אותי מה קרה לכם

Flame

New member
איזה כבוד ../images/Emo9.gif

שמחים שחלקת עמנו את התאוריה שלך...(שאגב היא תאוריה של הרבה מאוד אנשימים) בקשר למה שאמרת "הזמנת אנרגיה" את בהחלט צודקת! זה כמו רדיו... ואם את פועלת ורוצה אור ואהבה, היקום ישלח אליך את אלו שדומים לך..ורוצים את אותו הדבר...לכן הדרך לתיקשור מרומם היא קודם כל...לפעול מתוך אהבה, וכמובן לרצות בה
! הממ...בקשר לשאלתך..
מעולם לא הזמנתי שדים/רוחות...אני רואה בזה דבר פסול. לעומת זאת..אני מרגישה בהם...אני יודעת שהם נמצאים..ולפעמים אני רואה אותם...אבל אני לא נותנת להם צ'אנס להתקרב או אפילו לנסות לדבר איתי אני אומרת בתקיפות שילכו! אני לא רוצה אותם בסביבתי, ואם זה קורה לכם עשו את אותו דבר...הם לא פועלים מתוך תדר של אהבה..הם נמצאים במקום נמוך ולרוב פעולים מתוך טיפשות וחוסר הבנה..
היתה תקופה שהם ממש הפחידו אותי..הציקו לי..אבל למדתי לאט לאט [איך לחסום אותם ולהעלים אותם...ודבר חשוב מאוד שהבנתי הוא שהם לא יכולים לפגוע בי! הם באים רק במטרה להפחיד אותי,ואם אני אפחד ואתן להם לשגע לי את השכל זה לא ממש טוף
. בקשר לרוחות רפאים..אני רואה אותן.. אבל יותר מבחינה של הרגשה...אני מרגישה ומקבלת תמונה של איך הם נראים וכו'... אבל אני לא מדברת איתם
..היה כמה זמן שחסמתי את הראיה העל חושית שהיתה לי כי פשוט פחדתי מדי..אבל זה עבר לי
אני אעבור לצד המואר יותר
בעבר לא ממש הצלחתי לתקשר עם המדריכים שלי, אבל היום הולך לי די טוף..
ועם מלאכים...המממ..כן, אני מתקשרת איתם
זו תחושה נפלאה! יוצא לי לרוב לראות ישויות וכו'... לפעמים אפילו חוצנים ויצא לי גם לטפל כמה פעמים עם חוצנית נורא נחמדה
.. זה לא קשר קבוע איתם...אבל לפחות יש איזשהו קשר
..זה מספק אותי
... אה ו...לפעמים אני מתקשרת עם בעלי חיים, וכל אחד יכול אם הוא מספיק פתוח! הקטע בתיקשור הוא לשכוח מההיגיון..
כי אם נפעל בתיקשור לפי היגיון לא נאמין בחיים שהצלחנו לתקשר. אני מציעה לכולם לתקשר, אתם לא יודעים כמה שהחיים שלכם יועשרו...
שבת שלום!!! אוהבת את כולכםםםם חברים

אני מאוד שמחה שאת חולקת איתי

אבל איך את יודעת שזה מלאכים ולא לא מלאכים? חוץ מזה גם את יודעת שהם ממקום נמוך הרוחות והשדיים אז אני רק מתחמת את זה בצבע שימי לב בצבע לבן יש את כל הצבעים בצבע שחור יש רק שחור

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קודם כל...אני יודעת על פי התחושה..תאמיני לי שזה עושה את ההבדל! כשאת בנוכחות מלאך...את מרגישה אהבה ואור ללא תנאי, שהם כמובן מקרינים
...יש להם הילה גדולה וזהובה..ממש יפהפיה! אפשר להרגיש את הרטט...אם הוא נובע מבפחד...ושנאה.. או מתוך שלמות..אמת ואהבה! וכן, די הבנתי את התחימה של הצבעים..בלבן קיימים כל צבעי הספקטרום
ואכן..בשחור
אינם
... התכוונתי רק להסביר לאנשים שיקראו את זה.. ואולי לא כל כך יבינו את זה
!!

מתוקקקקקקקקקה

האם בעצם דיברת עם רוח ? האם רוח העבירה לך מידע???? רק ככה את אמורה לדעת באיזה שיכבה את נמצאת המידע הוא אינסופי כולם יכולים להעביר לך מידע אבל את חייבת להתנסות בשביל לדעת מה מתאים לך ומה לא מתאים לך וככה לדעת איך את גודלת אם לא תתנסי אם לא תכניסי את היד בתוך האדמה איך תידעי שהפרפרים בעצם מתאים לך??

אני יגיד לך משו

הייתי אצלי מישהי מאוד חזקה ואצלי יש בלאגן בחדר שחורים לבנים סבטוחה ועכשיו אני עושה ניקוי לחדר בכל אופן דיברתי עם איזו נוככחות וההרגשה גם היתה טוב היא אמרה לי שאני צריכה לצחוק והיא צחקה המון חברה שלי אמרה לי שזה בגלל שהם חיים בעולם כל כך טוב אז כל הזמן הם צוחקים והמישהי החזקה שהייתי אצלה אמרה לי שדיברתי עם שחור כי היא יכולה לראות הכל גם עלי ועל אמא שלי היא ראתה מלא דברים והייתי אצלה בטיפול היא יכלה לראות בערך אפילו מה דימנייתי ואילו צבעים ראיתי

Flame

New member
בקשר למישהי הזו ../images/Emo13.gif

נשמע מעניין... את מנקה את החדר..וזה מעולה
! תראי...רק את יכולה לדעת אם היא הייתה מרבד נמוך או לא. זה מצלצל לך נכון? איך הרגשת אחרי שדיברת איתה? (עם הישות) הרגשה רעה? הרגשה טופה? עצובה? שמחה? מפחדת? תקשיבי קודם כל..למה שאת מרגישה! התשובה נמצאת אצלך...תשימי לב.. היא ראתה את זה עלייך! זאת אומרת את התשובה רק את תדעי באמת יקירתי
! אגב...אני לא מעריכה ממש את עיניין ה-"היא יכולה לראות מה דימיינתי.. ואילו צבעים ראיתי" וכו'... לפי דעתי זו חדירה לפרטיות..ואני לא הייתי רוצה שיראו מה שאני מדמיינת ללא רשותי קודם..
..! את לא חושבת? בקיצור... תשאלי את עצמך עכשיו איך הרגשת כשהישות ההיא אמרה לך את מה שהיא אמרה לך
.. אשמח לדעת מה קרה עם זה בסוף
אם את צריכה עוד משהו.. תגידי ותחלקי..זה מעניין

בכל אופן

אני אישרתי לה לראות כי צריך להיות די בהכרה עלי כי הייתי בן אדם מאוד חזק בגלגול הקודם אפילו יותר מזו שאני אצלה וקורים לי דברים מאוד מוזרים גם אני רואה דברים ומדחיקה אותם אחרי שנכנסת לטראומה ובכי וההרגשה שלי כשדיברתי עם הנוכחות קשה להסביר כי הפחד שלי גדול ענק ועמוק ממש ורעדתי כולי כמה פעמים וגם המידע שאני מקבלת הכל מפחיד במיחוד שאני יכולה לראות אנשים רק מספיק שיזכירו את השם שלהם ליידי ואני יודעת מלא דברים עליהם בלי שהכרתי אותם ושהייתי קטנה מרוב עצבים פוצצתי דברים וגם את זה הדחקתי ודודה שלי הזכירה לי לדוגמא פוצצתי שקיות חלב כשרבי עם אמא שלי טרקתי את הדלת ואמרתי הלוואי שכל השקיות חלב שקניתי יתפוצצו באותו מידה אני יכולה גם למשוך אנרגיה טובה אבל לעצמי הצלחתי רק במקרים שוליים כמו ירוק בכל רמזור שאני ממהרת וכד' והרגשה טובה לי ולכל מי שצריך ואיני יכולה לדעת מאיזה רובד היא כי אני מפחדת לאלה! אני גם מתחילה עכשיו לזכור דברים מהילדות שלי שזה בכלל לא יאמן ולא נתפס אצלי בע"ה גם את השלב הזה אני יעבור אוהבת מאוד ! קרנינה ! נ.ב הייתי באיזו סדנא של התעוררות ושם כל מי שדיבר איתי פעם אחת שמע מה שהיה צריך לשמוע ואיזה אחת בכלל אני יכולה לדבר איתה בלי לדבר איתה פיזית ובהתחלה זה היה מוזר לי ולה ואחורי זה עזרתי לה אחחחחח מתיי אני יעזור לעצמי? וגם כולם אמרו שאני חזקה ומדהימה ושאני יתחיל להאמין בעצמי!

Flame

New member
חיחי ../images/Emo9.gif

מעולם לא דיברתי עם רוח (של נפטר)..אבל אני רואה אותן וזה כנראה לא אחד מהתפקידים שלי בחיים האלה...(אבל מי יודע... אני עוד קטנה..ויש לי עוד כמה שנים פה, על פני כדוה"א ואולי לא
) יש לי קצת ניסיון מגלגולים אחרים..ועם הניסיון נצבר גם ידע כמובן.. כך שזה לא חדש לי
..ותאמיני לי שיצא לי להתנסות בכמה וכמה מקרים עם ישויות מרמות נמוכות..ואני לא אפרט מה בדיוק
.. הדבר האחרון שאני רוצה הוא להיות מעורבת איתם! בלעעע
.. יהיה טיפשי ללכת לקרוא להם או לחפש אותם...הם עושים צרות..אם נותנים להם
..ואני נתתי להם למשך תקופה קצרה..עד שהגעתי לכמה תובנות, וכמובן שזה היה אמור לקרות...
בקיצור, אין בכוונתי לטמון את ידי באדמה אחרי מה שעברתי

zViper

New member
../images/Emo45.gif כל הכבד! אהבתי כל מילה בהודעתך

אין צורך להוסיף... פשוט מקסים, כמובן שהאחרים שחולקים זה הכל האמונה הפנימית שלי, שלך ושל כל אחד ואחת מאיתנו. אני נוטה להאמין כפי שאת כתבת במאמר זה

למעלה