ללא כותרת.

אוהדאדם

New member
Seems, madam! nay it is; I know not 'seem

״משום מה״. אם הייתי היחיד שהתרגש, מילא, אבל אחרי שנכנסים בך ככה, למה אתה מתנהג כאילו אין לך מושג במה מדובר? שאלת שאלה, אני אאוץ לך עצה: חזור להודעה שלך, תסתכל על איך אתה משתמש בתואר ״מגעילים״ ושאל את עצמך האם יכול להיות שזה היה שימוש אומלל בהקשר של הפורום הזה. האם היה אפשר להעביר את הרעיון הזה בלי המילה הזו?

C r y W o l f

New member
עצה: תפסיק להגיב לפני שלמדת הבנת הנקרא

ולפני שחשבת על הכל טוב ובאמת יש לך משהו לומר ענייני. תודה, שלום.

אוהדאדם

New member
על לא דבר.

באמת על לא דבר - נראה שהעצה שלי בוזבזה לגמרי. לא נורא. אני בטוח שיותר לא יקרה אף פעם שתכתוב הודעה ואנשים בפורום הזה מאוד יעלבו ממך ויעלבו בך בחזרה.

החלק והשלם

היי cry wolf, אתה כותב שאתה החלטת לא לחשוף בפני הבחור שאתה הומו - כי יש פרטים שאתה מעדיף לשמור לעצמך, ולא צריך לחשוף הכל. מצד שני אתה כותב שהחברות בינכם היא ללא תנאים וללא אינטרסים (שזה דבר נפלא כמובן). אבל זה נשמע שכן יש פה תנאי - יש פה הסתרה של משהו עקרוני שהוא חלק גדול ממך, חלק גדול מהחיים שלך. עובדה שכתבת את ההודעה הזאת בפורום 'זוגיות גאה' ועובדה שאתה כן התלבטת אם לספר לו או לא ועובדה שזה מפריע לך. וכמו שאתה כותב שהוא בחור סטרייט (ממה הבנת ממנו) ושהוא נשוי - ככה גם אתה הומו. לי ולהרבה אחרים - זאת עובדה עקרונית וחשובה בחיים שלנו. אם החברות בינכם אמיתית וטהורה - אפשר לשתף גם בפרטים האישיים בחיים. בוא נגיד ככה - אם היית יודע בוודאות שהתגובה שלא כלל לא תשתנה אם היית מספר לו שאתה הומו - היית רוצה לספר לו
לשתף אותו
לראות מה יש לו להגיד על זה
אם כן - אז זה אומר שזה כן חלק חשוב לך. אם לא - אז זה גם בסדר, ואז זה אומר שהוא יודע עליך פרטים באופן חלקי. היית גם אתה רוצה להכיר אותו באופן חלקי

C r y W o l f

New member
תנו לי רגע להבין משהו

זה ממש אחלה ששכללתם פה עליי דעות יחד והסקתם מסקנות (מוטעות) עליי בפה אחד. הכל יופי טופי שלא מוביל לשום דבר, וגם חייב לומר שלא הבנתם כלום מהסיפור שלי לצערכם. מעניין לדעת - אם אתם כל-כך פה מנוסים ומלאי עצות וחכמים שאפשר למות בכלל מזה... לכולכם פה יש זוגיות יציבה ורבת שנים? או שזה אצלכם רק בסימני שאלה גדולים ועדיין בחיפושים כמו עוד רבים אחרי גיל 20-30-40? בואו תגידו את האמת, כי אתם יותר מדי חכמים בעצות וחכמים בלתת אותם סתם בלי שום ביסוס ואפילו לא ביקשתי אם אף אחד לא שם לב (עוד עובדה מעניינת) ולא הכללתי אפח'ד. כתבתי בסה"כ על חברות טובה וטריה שנוצרה ביני לבין אדם אחר מעולם אחר. מיהרתם ראבק לשפוט ולהיכנס בי כאילו אמרתי על מישהו פה מילה רעה או שאמרתי שמות. כשבכלל דיברתי על חבר'ה שאתם לא מכירים ואלה חבר'ה שאני הכרתי אישית ויש לי את הזכות לומר עליהם את מה שאני חושב, ומי אתם פה בכלל להגיד לי איך אני ארגיש או מה אני צריך להרגיש. מי אתם בכלל שתבואו אליי בטענות כשנתפסתם בשני משפטים בודדים שנראו לכם עקומים על הקהילה הפורחת שלכם וכמה לעזעזל קיללתי את הערך והכבוד והמעמד עם מה שרשמתי. דיי תפסיקו! בכלל לא בשביל זה באתי, ולא באתי לשאול עצות טיפשיות מאנשים שלא רחוקים להיות במצבי ורק משתמשים בעצות שלהם. מה הפואנטה? להראות שתם חכמים עליי? שאתם חזקים פה אחד עליי? שיהיה לבריאות!!!! אני לא חייב הסברים לאף אחד בנושא החברות שלי עם הבחור והחבר הזה, כי אף אחד מכם לא יודע ולא מכיר את מהות הקשר הזה לעומקו ולא יודע הרבה דברים עליו. אני לגמרי שלם ובסדר גמור עם עצמי והנטיות שלי והבעיות שלי. אם בא לי לא להגיד בשלב כלשהו דברים על עצמי אז אני לא אתלבט ופשוט לא אגיד אותם! אני לא חייב לאף אחד דבר ואף אחד לא חייב לי שום דבר. ואחרי מה שראיתי פה והיחס המגעיל שקיבלתי לא בא לי יותר לכתוב פה ולחזור לשתף פה בכלום. אל תתפסו תחת פה על אנשים, תלמדו קצת כבוד, ותגיבו כששואלים אתכם לעצות ואל תכתבו סתם כי ככה התחשק לכם וככה הבנתם מה שהבנתם. תעשו טובה או שתמחקו את השירשור הזה במלואו או שאל תגיבו יותר כי אני בחיים שלי לא אחזור לכתוב פה שום דבר. (לא לא מתוקים, לא איימתי על אף אחד, פשוט אמרתי בגלל מה שראיתי). שלא תצלבו אותי עוד על פירוש לא נכון על עוד משפט. המון אהבה (בעצם, איזו אהבה יכולה להיות כשאין הבנה). ביי.

yosef 30

New member
משוטט ידידי הייקר

אתה כבר מכיר אותי ואת סגנון הכתיבה /שלי. אני ממש לא ממהר או אוהב את הסגנון שבו כתבתי. אך אני חושב שקצת רגישות, במיוחד אחרי אירועי הזיכרון לנרצחי הבר נוער. אתה יודע איזה סטירת לחי כל הקהילה הזאת קיבלה, אתה יודע איזו השפעה הייתה לזה. אנשים במובן מסויים התעוררו. אז לא מספיק יש מי שגם ככה לא אוהב ולא מקבל אותנו. אז גם בתוך תוכנו - אותי זה הרגיז. ואגב זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה את דעותיו אלו כאן בפורום - וכבר הסברנו לא פעם היכן אפשר להכיר עוד ושיש עוד הרבה אנשים אחרים וטובים - ושנכון שהתהליך הזה הוא ממש לא פשוט וכו'. אז להסביר כבר הסברנו. אפשר לומר אם הוא כלכך רוחני זה לדבר מתוך החוויה האישית - לומר שאת מה שהוא הכיר הוא לא אהב כי... אבל להכליל בצורה כלכך בוטה.... יהיה בסדר, בסופו של דבר כולנו לומדים מכל דבר. אני הפנמתי את מה שהייתי צריך.
.

יוסף יקר ../images/Emo24.gif

אתה תמיד שקול מאוד בכתיבה שלך, הרבה יותר ממני
, אז אני מניח שכתבת את מה שכתבת כי באמת ככה הרגשת. יש בהודעה שלו הרבה מאוד הכללות שרחוקות מאוד מהרבה מאיתנו ואולי אם הוא היה מגיע בגישה של 'הסיפור שלי הוא 1,2,3 - איך אפשר בכל זאת לראות אור או איך אפשר לגלות אנשים אחרים' אז זה היה נראה אחרת. אני מסכים איתך שבמקום לבוא בטענות - אפשר לנסות לחפש - מה לא בסדר אצלי שקורים לי דברים כאלה.

למעלה