ללא כותרת.

C r y W o l f

New member
ללא כותרת.

אין לי מושג איזו כותרת בכלל לכתוב כאן, אני פשוט רוצה לספר על עצמי ובחור מקסים שאני אוהב. יצא לי להכיר בחור קצת גדול ממני בגיל דרך פורום, ונורא מהר התחברנו יחד דרך שיחות יחד. מאז עברו כבר בערך 8-9 חודשים. נוצרה בינינו ידידות ממש יפה ואהבה אחד כלפי השני. יש לנו הבנה וחיבור רוחני יוצאים מן הכלל, אני אישית לא פגשתי אדם שגרם לי להתרגש ממנו כך. כל זמן פנוי שיש לנו, אנחנו כותבים אחד לשני מכתבים ומסיימים בברכה עם המון אהבה. הבחור לא הומו (הבנתי ממנו) ואפילו נשוי, ואין לו מושג שאני כן הומו. אומנם אין לו בעיה עם זה, אבל החלטתי לא לספר לו על זה שבשום מצב לא יחשוש שאני מעוניין בו. מכל ההיכרויות שהיו לי בחיים עם ידידים, דייטים וכו'... לא הרגשתי מעולם שנמצא לידי בן אדם שאשכרה גורם לי להתרגש ממנו ככה. יוצא לי לחשוב על הבחור הזה בכל מיני סיטואציות שאני נמצא בהם אני חושב על התובנות שאנחנו מגיעים אליהן יחד בשיחות שלנו, יש לנו ראש כל-כך דומה בהרבה נושאים ואנחנו מתעניינים באותם הדברים כמעט. אנחנו מדברים יחד על נושאים שאין לנו מישהו אחר לדבר עליהם איתם, וזה בנוסף לכך שאנחנו עושים את זה ממקום אמיתי וכנה, בלי מסיכות, רושמים הכל כפי שהוא, גם אם לא מסכימים, מביעים הכל באהבה ורצון טוב לחלוק ולשתף. אחד הדברים שאני הכי אוהב בקשר הזה, הוא שהבחור הזה מסתכל עליי נטו כעל בן אדם/ חבר שכייף לדבר איתו, שהוא יכול ללמוד ממנו משהו, שהוא אוהב ללא תנאי. הוא רואה אותי - הבן אדם שהוא מגלה דרך השיחות שלנו, כפי שאני. לפעמים אני חושב שאם הוא היה מסוגל לאהוב אותי גם בדרך אחרת, כמו בן זוג אני חושב שהייתי יכול לקרוא לעצמי בן אדם שמצא את הנפש התאומה שלו ואת האושר בזוגיות שלו. וזה לא שאני מאוהב בו, אני לא, אבל דרכו אני מבין כמה דברים נפלאים נפתחים אצלי ואני יכול להרגיש כלפי מישהו שהוא מיוחד ושונה מהאחרים. אחד שדומה לי כל-כך ומרגש אותי ויש לי איתו קשר רוחני נקי ואוהב
ממש חבל שאי אפשר למצוא היום גם בין הומואים בחור כזה. תודה לכל מי שנכנסו לקרוא. יום טוב.

שמור על ידידות מופלאה זאת. אבל גם...

במקביל, מצא לך הומו בן זוג או חבר לאינטימיות. אלה שני צרכים שונים שאינם מהווים תחליפים זה לזה.

C r y W o l f

New member
חחח תודה, קל להגיד את זה וקשה למצוא.

אני את האמת כבר כל-כך נגעל מההומואים (סליחה אם אני פוגע עם זה במישהו כאן) מהסיבה שראיתי והכרתי מלא הומואים ובאמת שלא ראיתי אדם אחד נורמלי מבינהם. אי אפשר, פשוט אי אפשר... גם הבחור הכי "נורמלי" שבערך היה בראש שלי לא הלך איתו, כי תמיד היה OVER אינטימיות - הם פשוט כולם דוחפים לך לשון לפה עוד לפני שהם דיברו איתך חצי שעה, ולדעתם זה בסדר! למה?! למה אי אפשר להכיר חודשיים (סתם מספר) לפני נשיקה או מגע כלשהו. למה אי אפשר לגלות וללמוד על הצד השני דברים, במקום ישר להסתכל על כמה אתה חתיך כמה אתה סקסי וכל הטירוף הזה. אלה הדברים שאני רואה לצערי בהתעניינות של הומואים באופן כללי ולכן לא כייף לי כבר מרוב שאני נרתע ונגעל. אפילו בחור חרידי שהכרתי בעבר וקצת היה דומה באופי לחבר הסטרייט שסיפרתי עליו, גיליתי שהוא בסה"כ מחפש זיונים ויזיזים וכל החארטא הזו וגם לא בא לי יותר להכיר לא דתיים ולא חרידים למרות שפעם חשבתי שאולי בסביבה שלהם יש אנשים שמכירים לצורך אהבה וזוגיות וכולי... טוב, אולי יתמזל מזלי עוד להכיר באמת בחור טוב שיוכל להחזיר לי אהבה אבל עם כמה שאני אופטימי ובאמת באמת מאמין שדברים מתאפשרים מכל סיטואציה - אני לא יודע אם אפשרי לי להאמין שאפגוש בחור הומו שלא ארצה להעיף אותו קיבינימט מהבית שלי אחרי שב10 הדקות הראשונות הוא ניגש לנשק אותי. באמת שתהיה לי הערכה גדולה לבן אדם הזה, ואחד שלא יהיה איתי בגלל שאני סקסי רק... סליחה שאני קצת זועם פה. פשוט לא הכרתי מעולם בחור יותר מקסים מהחבר הזה ואני שמח שהוא גם לא הומו ושהוא אוהב אותי כבן אדם ולא בגלל דברים אחרים. יום טוב ותודה.

אתה נשמע מלא שנאה

האם אתה שונא הומואים? את עצמך? חוג החברים שלי מורכב ברובו מזוגות הומואים, מדובר בכעשרה זוגות שחיים ביחד לפחות עשרים שנה. זוג אחד חיים ביחד כבר 42 שנים. אל תשפוט אחרים - זה קל. שפוט את עצמך.

GMjoy

New member
גיי40גברי, כמו שכתבתי לך בשירשור הקודם

אתה הכרת את בן זוגך לחיים בתקופה לגמרי שונה וכך גם החברים שאתה מכיר היום ונמצאים בזוגיות המון שנים. פעם זה לא היום, תשים לב ואל תשווה. היום בקושי זוגות שורדים שנה-שנתיים, שלא נדבר על 30-40 שנה יחד. מה לעשות, כמו שחנה לסלאו פעם אמרה - לאנשים אסור לתת הרבה אופציות כי אז הם מתבלבלים! וזה בהחלט נכון - היום אתה יוצא החוצה או נכנס לאתר היכרויות ואין שם גבול או סוף לאופתיות להזדמנויות, ולמרות שלפעמים כבר מוצאים , ממשיכים לחפש ולנסות עוד ועוד ועוד ועוד.. כולם אקדמאיים, כולם רופאים, זמרים, מוכשרים. יפים, מצליחים, וכולם רווקים לקראת 40-50 שעדיין מחפשים ולא מוצאים. יש פה עניין של מזל גם לדעתי, אז כנראה שיש לך מזל שנולדת לפגוש בן זוג לחיים לפני המון שנים.

C r y W o l f

New member
ניסיתי כבר מלא ואני עדיין מנסה

ועד עכשיו לא הלך לי כלום. כבר כל-כך עצוב לי מזה שאין לי כוח כל פעם להתחיל משהו, לקוות מאוד, ולגלות ששוב זה לא מתאים ושוב לא זה ושוב לא מתאים... לא נראה לי שבכלל מבינים אותי כאן. נתפסתם סתם על שני משפטים שכתבתי ולא פירשתם נכון ובכלל לא התייחסתם למה שכתבתי ולמה כתבתי. לא משנה, התרגלתי למנטליות הזו ולסיגנון הזה.

jjaki

New member
וזה לא בהכרח בגלל התקופה אחרת

גם בתקופה הנוכחית יש כמה וכמה זוגיות בני 10 שנים, 5 שנים וגם 15 שנים, אני מבין את פורטי שמתאר בהתאם לשכבת גילו שהוא הכיר לפני 30-40 שנה והגיוני שיש לו חברים בני אותה גיל והם חיים מעל 20 שנה (שזה דבר לא אפשרי עבורי כי אני נולדתי רק לפני 30 שנה ואינני יכול להתגאות בכמה חברים שלי שיש להם זוגיות בני 20 שנה ומעלה, אלא האם יש לי חברים מאוד מבוגרים ממני אז אפשר להתגאות בהצהרה
התירוץ התקופה בעבר והנוכחי שונה זה רק תירוץ ואני רואה בתקופה הנוכחית הרבה יותר סובלנית, הרבה יותר קבלה והרבה יותר נוחה והרבה יותר נגישות ולא רק לגבי הקהילה הורודה, גם לגבי נשים, נכויות, גזעים וכדומה, כמו כן אני משער שיותר גברים הומואים באותה התקופה ההיא מתחתנים ומדחיקים את הנטיות, ורק לא מזמן יצאו מהארון, יצאו מהמשפחה הרגילה של אבא, אמא וילדים, יצאו להרפתקאות ואו למציאת פרק ב' בחיים עם אותה מין ולא מין נגדי.

yosef 30

New member
את מי אתה מרמה../images/Emo35.gif

אתה בקשר עם מישהו ואתה מספר לנו ולעצמך שהוא רואה אותך בגובה העיניים שהוא מסתכל עליך נטו כבנאדם וחבר אך אתה מסתיר ממנו את היותך הומוסקסואל
לזה אתה קורה קשר רוחני עמוק והדדי. לזה אתה קורא אמת. ועוד בשיא חוצפתך המטופשת אתה מעז לדבר על הומואים שהם מגעילים אותך|
אני מציע לך להסתכל טוב טוב במראה לפני שאתה ש/ופט את האחרים. זה שאתה לא רוצה להתנשק בדייט ראשון שני או אחרי חודש חודשיים לא הופך את בני האדם האחרים למכוערים טיפשים מגעלים או כל דבר אחר שאתה פולט מהפה שלך. אם אתה כלכך רוחני כמו שאתה מנסה להיות - היה בך יותר הבנה, סובלנות וסבלנות כלפי האחר. היית יכול להבין שיש מגוון רחב מאוד של אנשים, שיש לכל אחד את הרצונות והצרכים שלו, את ההיסטוריה שלו וכו'. אולי ננסה להבין את הבעיה הנפשית שלך שאותה אתה מנסה לייפות דרך זה שאתה לא מתנשק אלא רק אחרי חודשיים אולי ננסה להבין מדוע אדם כלכך מיוחד כמוך לא מוצא אך אחד - לא מצא אף אחד. כוווווווווווווווווווווווווווווולם חארות - רק אתה בסדר
רק אתה מיוחד
רק אתה רוחני
צריך להיות אדם כלכך מתוסכל וממורמר בכדי לרשום כל מה שרשמת בפורום העוסק בזוגיות גאה שבו כותבים הומואים ולסביות. צריך להיות כלכך חסר רגישות עד כדי גועל. זה מה שיש לי לומר לך.

GMjoy

New member
היי היי, תרגייייע../images/Emo243.gif

מה זה התגובה המכוערת הזו לגולש? ככה מגיב מנהל פורום? נראה שמי שיש לו פה בעיות קשות עם עצמו, זה לך ולא אצלו. Crywolf יקירי, אני מאוד מבין לליבך ואני מקווה שאתה לא לוקח את התגובה של yosef 30 קשה . תאמין לי שאתה לא היחידי במצב כזה, וישנם עוד הרבה אנשים שאפילו לא רושמים בפורומים מחפשים את האהבה והזוגיות שלהם ולא מוצאים, לפעמים לא מוצאים עד גיל מאוד מאוחר וזה לא בהכרח אומר שמשהו דפוק אצלם או שהם דוחים מעצמם אחרים. אני מאמין שכל דבר בא בזמנו ולכל אחד בא המיועד שלו - לא דקה ולא שנייה לפני שתהיה מוכן לזה. אני מתאר לעצמי שהקשר המיוחד שיש לך עם החבר שמצאת הוא באמת יוצא מן הכלל ואולי זה החבר שהואחלק מתהליך הצמיחה שלך ומן אבן דרך כזו לקראת בן זוג שבדרך. מקווה שאתה לא מתייאש אלא מתחזק עם כל התנסות וכל היכרות וממשיך להאמין ולחפש - בסוף אתה תמצא, אני מבטיח לך! תזכור גם שזוגיות אינה פותרת דברים מסויימים, ותראה, יש אנשים עם זוגיות ומשפחה, הכל טוב ויפה אבל הם לא מאושרים ולא טוב להם עדיין, למרות הכל. תבנה את עצמך מבפנים, אתה גם בן אדם רוחני כפי שאתה אומר, אז תהיה בהרמוניה עם העולם הפנימי שלך ועם האמונה שלך, והזוגיות בשלב כלשהו תהיה הפרס הגדול
בבקשה, תזכור את מה שכתבתי לך פה ותאמין כל הזמן רק בטוב

C r y W o l f

New member
תודה לך GMjoy

אני בכלל לא קראתי עד הסוף מה שכתוב בהודעה שלו. תאמין לי עם כל החרא שאכלתי עד עכשיו, הערות כאלה קטנים במימדיהם להכעיס/לעצבן/לערער אותי. וגם זה לא שכתב את זה מישהו שחוגג עוד מעט חתונת כסף
שיש מה ללמוד ממנו. לא. סה"כ עוד אחד לקראת 40 שעדיין בודק אופציות ולא שולל כלום, כפי שנהוג לומר. אז נעזוב את זה. ושיהיה לך לילה מצויין!

yosef 30

New member
אותי לא צריך להרגיע

אני רגוע מטיבעי. אם היה נכנס לכאן סטרייט וכותב הודעות שכל ההומואים ... וכל הקהילה...סביר להניח שהיה לך מה לומר לו, להוכיח אותו על טעותו. אותו דבר גם לגבי מי שנכנס וכל דעותיו והודעותיו הם שהומואים מגעילים, שרוצים רק מיטה, שלא מבין איך נכנסים למיטה כבר בדייט ראשון, שני או שלישי, שכולם מחפשים רק לזיין. ואתה יודע מה הבעיה, הוא פגש רק אחוז קטן - יש הרבה אמת בדבריו, אך מי אמר שזה כולם, והבעיה היותר גדולה שזה השיווק שאנחנו עושים לעצמנו כקהילה, מלכלכים אחד על השני, לא מפרגנים, לא מחזקים, מספרים לכל העולם כמה שהקהילה הזאת חרא, כמה שכולם זונות - ומעניין רק מי שמספר הוא היחיד סגולה. נמאס לקרוא את השנאה העצמית הזאת, נמאס לקרוא שאחד מבני העדה עושה פרסומת גרועה לעצמו ולחברה הלהטבית. אנשים מהר מאוד שופטים את האחר. לכל אחד מאיתנו יש בעיות כאלו ואחרות אז, לא למהר לומר שכולם דפוקים - גם אנחנו חלק מאותה דפקה תודה והמשך ערב נעים. יוסף.

חשיפה

יוסף, למרות שהוא כתב בשפה ביקורתית על העולם ההומואי ועל התנהגות הומואים שהוא פגש עד היום, וכמובן שלא כל העולם הזה מורכב מאנשים שהוא תאר, אפשר להבין שההודעה הזאת נכתבה מרגשות של תיסכול ואולי גם מהיכרות לא מספיקה עם אנשים שונים. אפשר לנסות להסביר לו את זה. Cry Wolf - כתבת בהודעה שלך שאתה מכיר את הבחור כבר תקופה של ארוכה למדי, של 8-9 חודשים. איך באמת, כמו שיוסף כותב, עדיין לא חשפת בפניו את העובדה שאתה הומו ? זה בגלל הפחד לאבד אותו ? האם אתה מסתיר את העובדה שאתה הומו מאנשים נוספים בגלל הפחד לאבד אותם בתור חברים ? דווקא מפה תוכל לצאת מחוזק - אם אתה מרגיש שהידידות בינכם חזקה מספיק ואתה מאמין בעצמך - תוכל לחשוף בפניו את הסיפור שלך ואז יש סיכוי שהידידות יכולה להתחזק עוד יותר. חברי אמת הם נכס אמיתי וכדאי לשמור עליהם טוב טוב. איך אתה חושב שהוא יגיב אם ידע שאתה הומו ?

C r y W o l f

New member
משוטט בדרכים

תודה על התגובה שלך, ואשמח להגיב על השאלות: המטרה שלי בהודעה הראשונה הייתה להציג חברות נפלאה שנוצרה בין שני אנשים עם אהבה ללא תנאי וללא אינטרס כלשהו. אהבה רוחנית שמתבססת על כנות ורצון להכיר אחד את עולמו של השני. איך לא חשפתי את העובדה שאני הומו? האם אני חייב לספר לכל חבר/בן משפחה/דודים מי אני מעדיף במיטה? אולי אני גם אספר לכולם איזה תנוחות אני מעדיף עם בן זוג וכאלה? נו באמת... יש לי זכות לשמור על פרטים מסויימים על עצמי רק לעצמי אם זה עושה לי טוב. בכל אופן לא ישתנה דבר ביחסים שלנו עם החבר ואני לא אאבד אותו בגלל זה, ואני גם לא מפחד לאבד אותו כי אם בגלל דברים חבר יחליט לעשות צעד אחורה, מאוד יעיד על איזה "חבר" באמת היה פעם. אני בחור עם הרבה מודעות לעצמי ואני לחלוטין עושה את הדברים שאני מאמין בהם וטוב לי איתם. אני לא חייב לציין בפני כל אחד את העובדה שאני הומו, סכיזופרן, גאון וכדומה...זה לא רלוונטי לשום דבר. הכי חשוב זה להבחין בתכונות היפות אצל האחר, כי רק אם הן קיימות אצלך תוכל לזהות אותם באחרים. זה אפילו לא משנה אחר כך מה כל אחד יגיד על עצמו. בסה"כ רציתי להגיד שמאוד מחמיא ומרגש אותי הקשר הזה והלוואי וגם היו הומואים כאלה, שיכולים לאהוב אותך סתם כבן אדם ולא בגלל הצורה שלך והרצון לשכב איתך אחרי 10 דקות שהחלפתם שיחה קטנה. טוב אולי בגילגול הנוכחי זו לא המטרה שלי למצוא אהבה ולכן זה לא קרה עדיין. למרות שאהבה יש לי ממשפחה, מאלוהים וממני אל עצמי בשפע
זוגיות כנראה בגוף הזה ועם העדפה מינית כזו לא יכולה לקרות, מי יודע.

אל תתיאש

אם תכיר מספיק הומואים, בסוף אתה תהיה האביר על הסוס הלבן עבור אחד מהם. אז אל תדחה אותו, הרכב אותו על סוסך ותחיו באושר לאורך ימים.

אוהדאדם

New member
אתה הומו, סכיזופרן, וגאון?

ממש, זכית בלוטו... זה נשמע כאילו אתה בעיקר פוגש הומואים באינטרנט - פורומים ואתרי היכרויות. אם אתה דוגם מתוך אוכלוסיה קטנה, ורק מתוך האוכלוסיה הזו, בבקשה אל תכליל על שאר העולם. למשל, הירקן ליד הדירה הקודמת שלי היה זול ומאוד גרוע (אני חושד, ויסלח לי אם אני טועה, שהוא היה קונה ירקות ופירות ישנים מהסופר השכן) - תמיד קניתי ירקות ממנו, והם תמיד התקלקלו אחרי יום-יומיים. יכולתי, כמוך, להגיד "איך אנשים אוכלים גזרים? זה כזה מגעיל, מקומט ועם טעם חמוץ... אני לא מבין את זה. כולכם מגעילים; רק הגזר הישר שלי הוא מדהים". מה אתה יודע, עברתי דירה, התחלתי לקנות ירקות מסופר מסודר, ופתאום גיליתי שאני אוהב גזרים... אז אולי לא הייתי צריך למהר לשפוט?

C r y W o l f

New member
למה אני נראה לך שופט מישהו?

משום מה התקבל פה רושם שאני שופט את כל העולם ואישתו. זה ממש לא נכון, כל אחד כבודו מונח לו. לא שפטתי אף אחד, דיברתי על אנשים שאני פגשתי ושאני מכיר, אז אני מביע את הרושם שלי עליהם. תספר לי איפה אתה פוגש הומואים אם לא באינטרנט ואולי ילך לי טוב יותר.

למעלה