תנו לי רגע להבין משהו
זה ממש אחלה ששכללתם פה עליי דעות יחד והסקתם מסקנות (מוטעות) עליי בפה אחד. הכל יופי טופי שלא מוביל לשום דבר, וגם חייב לומר שלא הבנתם כלום מהסיפור שלי לצערכם. מעניין לדעת - אם אתם כל-כך פה מנוסים ומלאי עצות וחכמים שאפשר למות בכלל מזה... לכולכם פה יש זוגיות יציבה ורבת שנים? או שזה אצלכם רק בסימני שאלה גדולים ועדיין בחיפושים כמו עוד רבים אחרי גיל 20-30-40? בואו תגידו את האמת, כי אתם יותר מדי חכמים בעצות וחכמים בלתת אותם סתם בלי שום ביסוס ואפילו לא ביקשתי אם אף אחד לא שם לב (עוד עובדה מעניינת) ולא הכללתי אפח'ד. כתבתי בסה"כ על חברות טובה וטריה שנוצרה ביני לבין אדם אחר מעולם אחר. מיהרתם ראבק לשפוט ולהיכנס בי כאילו אמרתי על מישהו פה מילה רעה או שאמרתי שמות. כשבכלל דיברתי על חבר'ה שאתם לא מכירים ואלה חבר'ה שאני הכרתי אישית ויש לי את הזכות לומר עליהם את מה שאני חושב, ומי אתם פה בכלל להגיד לי איך אני ארגיש או מה אני צריך להרגיש. מי אתם בכלל שתבואו אליי בטענות כשנתפסתם בשני משפטים בודדים שנראו לכם עקומים על הקהילה הפורחת שלכם וכמה לעזעזל קיללתי את הערך והכבוד והמעמד עם מה שרשמתי. דיי תפסיקו! בכלל לא בשביל זה באתי, ולא באתי לשאול עצות טיפשיות מאנשים שלא רחוקים להיות במצבי ורק משתמשים בעצות שלהם. מה הפואנטה? להראות שתם חכמים עליי? שאתם חזקים פה אחד עליי? שיהיה לבריאות!!!! אני לא חייב הסברים לאף אחד בנושא החברות שלי עם הבחור והחבר הזה, כי אף אחד מכם לא יודע ולא מכיר את מהות הקשר הזה לעומקו ולא יודע הרבה דברים עליו. אני לגמרי שלם ובסדר גמור עם עצמי והנטיות שלי והבעיות שלי. אם בא לי לא להגיד בשלב כלשהו דברים על עצמי אז אני לא אתלבט ופשוט לא אגיד אותם! אני לא חייב לאף אחד דבר ואף אחד לא חייב לי שום דבר. ואחרי מה שראיתי פה והיחס המגעיל שקיבלתי לא בא לי יותר לכתוב פה ולחזור לשתף פה בכלום. אל תתפסו תחת פה על אנשים, תלמדו קצת כבוד, ותגיבו כששואלים אתכם לעצות ואל תכתבו סתם כי ככה התחשק לכם וככה הבנתם מה שהבנתם. תעשו טובה או שתמחקו את השירשור הזה במלואו או שאל תגיבו יותר כי אני בחיים שלי לא אחזור לכתוב פה שום דבר. (לא לא מתוקים, לא איימתי על אף אחד, פשוט אמרתי בגלל מה שראיתי). שלא תצלבו אותי עוד על פירוש לא נכון על עוד משפט. המון אהבה (בעצם, איזו אהבה יכולה להיות כשאין הבנה). ביי.