לכן ישראליות

לכן ישראליות

למה בימקום לעשות הב הב כל היום בפורמים ולת חתחבא לא תיהו יותר יוזמות?? הרי שם הפורום הוא סטוץ שפירושו יחסי מין לא מחייבים. מחכה לתגובות רצינות ולא לליצנות.

יערית 1

New member
יאלה לאחר הצחוק אענה לך ברצינות

אתה מזכיר לי את המערכון הישן נושן של דן..משהו...שאמר: כתוב תשתו מיץ, אז אני חייבת לשתות מיץ? לא זהו...כתוב סטוצים...אני חייבת לעשות סטוץ? לא!! ובכלל ניראה לי שניכנסת לפורום כדי לחפש לך סטוץ ומשראית שלא הולך לך התחלת לשרשר בולשיט.. אגב, זה היה מספיק רציני בשבילך?

יערית 1

New member
סומכת שידע אם לא ישאל ויענה

מה לא ברור בדיוק ................................................................................................................................. זהו מספיק ניקוד.

בקיצקץ כל אלו שלא מזדיינות מפה

בינתיים הם הכי מתוסבכות, ואפילו בתפקיד של חור למגרש גולף לא היית לוקח אותן, כל וחומר לתפקיד ראשי בהצגה החור שמהווה את חיי המין העלובים שלי. מזלך שהן לא מזדיינות

lililove

New member
טוב

למרות שהב הב זה דווקא הקטע שלי. ובכנות מלאה, יאללה, בוא, כאןועכשיו. נראה אותך גבר! יאללה, 'תפשט. אויי נו באמת.... זה כל הסיפור? אתה כנראה שבחיים לא תצליח לעמוד מול האיכויות שלנו "הישראליות". לילי, שלא אוהבת הכללות. אהה כן, תסביר לי שוב את הקטע של הסטוץ..

לכן ישראליות

אולי כבר תגיבו כמו שצריך ולך יערית אליך אני לא פונה כי אני לא מתעסק עם נשואות אני מחפש גרושה או רווקה לקשר של יחסי מין קבועים מה שאתן הישראליות מחפשות אבל מתבישות להודות כאילו יחסי מין נועד רק לגבר יא חבורה של נשים פרמטיביות שימו עליכן רעלה יא שחקניות תאטרון יותר אני לא מגיב לליצניות רק לנשים רצינות שמגיבות ישר ורציני בלי ליצנות.

יערית 1

New member
ומי בדיוק מתכוון להתעסק איתך....?

המשך חיפוש מוצלח....קשה לי רק להאמין שתמצא לאחר שניבלת את הפה והורדת את עצמך כל כך הרבה רמות מטה...רעלה? שחקניות תיאטרון? ליצניות? יש לך עוד כמה כינויים לומר על הנשים פה? ועוד מעז לחשוב שמישהי פה תהיה מספיק מטומטמת ליצור איתך קשר.... ענין של כנות...אלק!!!

למעלה