ניסיתי לראות את הדברים מנקודת המבט
ניסיתי לראות את הדברים מנקודת המבט שלך. ואם כל הכבוד, נראה לי שפספסת משהו מהותי למדי... זה תחילתו של עידן חדש, אין ספק, ואנחנו מסתגלים לאיטנו. תקשורת. זה פורום, צ'אט: כתיבה וקריאה. ציבוריים. (בשונה מחברים לעט של העבר) כאן אתה נמדד אך ורק לפי תכונה אחת, לפחות בהתחלה, סגנון הכתיבה שלך. בהמשך, במקרה שיצרת מספיק עניין, מישהו יבדוק עליך קצת יותר, בהתאם לכמות המידע ש"שיחררת". כאן אף אחת לא מריחה את הפורמונים שלך, את סגנון ההליכה שלך, טון דיבור... והרשימה נמשכת. בראשי הנושא נמשך לכיוון אחר, "הכרות בחברה המודרנית". אך נראה לי שלא מן העניין לסטות לכיוון זה ברגע זה, בשירשור אחר אולי. דבר אחד בכל זאת, מהותי לדעתי, בחיי היום יום אנחנו נתקלים באנשים חדשים, לפעמים פותחים בשיחה. אני הייתי אלוף בזה, הסתדרתי בכל מקום עם כל אדם (בהגזמה), אך עד לא מזמן, כל קשר שהוא היה בעל גבולות מאוד ברורים בין עם בזמן או בעומק. אני בהדרגה לומד פשוט לא לחתוך, פשוט לשמור על קשר... מתי שנחמד

פעם ראשונה שבאמת ניסיתי לעשות זאת, ויש לי חברה. מקרים "אקראיים". אני לא אוהב להשתמש במקומות "פיקאפ" למטרות פיקאפ. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את שתי נקודותי, לכל המעוניין.