לכן ישראליות

ביסססלי

New member
אבוני למה לא אמרת קודם?

הדרך אל הכוס שלי.... אז ככה... אתה נכנס דרך הפה.. אני בולעת...(מצויין יש לציין) עובר את הושט , מגיע לקיבה, קצת חומציות לא תהרוג אותך.. חלק ממך עובר סינון בכבד..החלק הרעיל הזה שתמיד רצית להיפטר ממנו, וחלק מגיע לכליות , מה שמצליח לעבור דרך הנפרונים נשאר מה שלא יוצא בשופכה ו... תתפלא. הגעת לכוס שלי. עכשיו מה רצית עוד?

אייבורי

New member
הוראות יציאה ?

אני לתומי חשבתי שאקבל הוראות איך להגיע לעארק הזחלוואי.

אייבבבבבבב

מה יש מכות ולא קוראים לי?? <דיווה שברחה מאשפוז שהעניין שלח אותה בפרטי>

אייבורי

New member
שכנהההההההההההה

יש אחלה מכות תבחרי צד
כל מספר זוכה <אייב שמקווה שדיווה תבחר מספר 69>

שכןןןןן

אתה יודע מה גיליתי היום?? שיש לנו עוד שכנים בפורום הזה :) ואני האום.. לא לוקחת צד (סתם מעבירה טילים באמבולנסים) <ו-69... ברור לא.. איפה אסתי??????>

royorlev

New member
מה, אתם שכנים? כמה קרוב?

ממש כוס סוכר? ואיך היא בתור שכנה? מתפקדת כראוי לשכנה, או מנג'סת כל היום?

ביסססלי

New member
זונה פשוטה...

טוב הייתי צריכה לנחש שאתה צאצא לצווארון כחול... אצלנו אבוני זה נגמר טוב.. ים של כסף... ככה זה כשמנהלים בית זונות. אתה חושב שיש לי סיכוי עם המהנדס עכשיו?

לכן ישראליות

לכל הישראליות הרגליות והברורת אם תיסמונת ההסתר+תיסמונת התיכון+ושאר מיני טעמים.. אני יותר לא מגיב לכל מיני ישראליות דביליות שחיות בתוך בועה ושמצוטטות בצט בשמות מקורים וכאן בפורם הן בשם שונה משם, "שהשכן לא ידע". מי שרוצה שתגיב בצורה רגילה ולא בצורה דבילית ישראלית אני בחור נאה מאוד מהמרכז שמחפש ידידה לקשר מיני קבוע במידה ויש כאן מישהיא רצינית רגילה ולא ליצנית מוזמנת להגיב אלי,אני לא מגיב לכל מיני הודעות דביליות של להצחיק ושאר מיני ליצנות ישראלית אני מחפש יושר וכנות ולא סתם רשמתי ניק בעל מסר ברור "עניין של כנות" מחכה לתגובות של נשים שמחפשות ולא ליצניות.

אתה פשוט מטומטם ובור!

מה הקשר לישראליות?? רק לפי הסגנון כתיבה העילג ושגיאות הכתיב המחרידות, אפשר להסיק שאתה לא בוגר ממש, ואולי בכלל מדובר בילד מתוסכל בן13 שאף אחת לא שמה עליו... תרשה לי לתקן את השגיאות שלך: והברורת=בחורות(?) אם= עם תיסמונת ההסתר=???? צט= צ'ט פורם= פורום מישהיא= מישהי תתבגר כבר, ואז אולי מישהי תשתין לכיוון שלך.... אידיוט.

למעלה