לכן ישראליות

ביסססלי

New member
ברווז פראי...

לבריכה של הקטנים אני מקווה...התחלת לכתוב סיפורי זימה למעריב לנוער ראיתי...פילפילון בעטו אותך הא?

את מקווה?!

כנראה שלא נותר לך אלא לקוות, אם כי קצת יומרני מצידך ל'האניש' את עצמך. כדאי שתעברי איזה טרטולוגיה. והנה טיפ (תשר), ממני אלייך בחיבה; אל תתני לעובדה שכל החיים לפנייך לתסכל אותך. באשר לבריכה, מדובר בשלולית אולימפית בה אני משתכשך על בסיס שבועי, את מוזמנת לשחק לי בשנורקל. להבא, כאשר אני מעיד על עצמי באשר לכתיבה בירחון כלשהו, כדאי שתעייני בקפידה או שתניחי למישהו לתרגם לך, בעיקר אם את חושבת להשתמש בזה, שכן דובר ב'פילון', משהו אינטליגנטי מדי בשבילך. שרבוטי הזימה במעריב לנוער נועדו לספק לך ולשכמותך חומר למחשבה, והם על בסיס וולנטרי. מתי את נכנסת לתקופת הייחום?

ביסססלי

New member
אני אחרי..

תפסת אותי ביום טוב... הרחם שלי צנח מזמן... אסטרוגן בקפסולות לא מביא ייחום... רק שערות על הפנים והגב.

אותך לא תופסים, סוויטי

אותך צדים, ומצ'פרים בך את הצאן. נסי להסניף טסטוסטרון אבקתי, יותר הולם אותך. תאחלי לי ערב טוב, יש לי עו'ד על הראש.

|הדגש|פינחס|סדגש| מה קורה ../images/Emo35.gif

לא פתחה רגליים שרצית
פינחס=פין שחס על עצמו

לכן ישראליות

אולי מספיק להתחבא אחר הומור פחדני ותתחילו לדבר יותר ברצינות בלי להתחבא אחר הומור

Angelos 1

New member
לכן בנות ישראל החסודות

נו דיי הבחור רוצה לזיין ועכשיו קדימה לעבודה סקס סקס סקס הבחור כותב וכותב כל חמש דקות הודעה ואתן מה? נשים רעות הישראליות האלו אני איתך גבר שבגברים
בקיצור טיפש

למעלה