לכם...

תותי-בת

New member
לכם... אני לא יודעת אם אני רצויה פה או לא, אני לא יודעת אם זה נכון לאמר את זה, אני לא יודעת אם אתם ממש מכירים אותי, ועוד הרבה דברים אני לא יודעת... ובמחשבה שנייה לפעמים טוב לא לדעת, אז אני מקווה שתקשיבו לי, תקראו עד הסוף ותוכלו לעזור לי, תודה, ליאת. אז ככה, הכרנו דרך הצ`אט - כן אני יודעת שזה מטורף, לפני יותר מחצי שנה, הוא סיפר לי הכל, ממש הכל על עצמו בלי להחסיר שום פרט, לאט לאט התאגדו הדברים, חשתי קרובה, הוא הוסיף נגיעות קלות למילים, ליטף וחיבק ועוד כמה דברים, הדבר הכי רציני שהיה בינינו זה נשיקות וחיבוקים חמים, ולפעמים יציאות פה ושם לפעמים.... אבל הכי אהבנו להיות לבד, להביט אחד לשנייה בעיניים ולשקוע בפנטזיות - לפחות אני... על המשך עתיד טוב יותר ביחד עם האביר שלי.... הוא תמיד תמך, נתן עצה, גיבוי ואפילו כדי להראות כמה אני חשובה ומשמעותית לגביו - אני צריכה להזכיר שאני בן אדם שאוהב שמראים לו שאוהבים - אחרת אני לא יכולה להימצא עם אותם אנשים. אני פשוט חייבת צומי, חייבת חיבוק, נשיקה, ליטוף, מבט, תמיד, תמיד להיות מובלטת איכשהו, אני ממש לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל עדיין, ככה אני ואין דרכים לשינוי. נראה לי שהוא הרגיש קרוב מאוד לאני הזו, אחרת לא היינו חודשיים ביחד, הוא עזב כי הוא פשוט היה שקוע בקטע של קנדה מאז שהוא היה ילד, מטורף על המדינה הזו... זה מה שהוא סיפר, לפני שלושה חודשים, קרה מה שקרה עם האקסית שלו - זה ממש אישי ואני מצטערת שאני לא יכולה לספר. לא ראיתי אותו חודשיים, חשבתי שאני עומדת למות מרוב געגועים - זה אחרי ימים שלמים של טלפונים ושיחות וקשר תמידי, אז אתם צריכים להבין אותי, ואם לא תבינו, זה לא נורא, העיקר הרצון והכוונה. הוא התקשר - לא זיהיתי את קולו - הוא היה המום מזה , טוב מה הוא מצפה שאחרי כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה דברים שעברו שאני עוד אזהה אותו... ובכן זה לא היה ככה, אז מה שרציתי לאמר הוא שנפגשנו באותו ערב, ממש לעשר דקות, מקסימום רבע שעה הוא אמר שהוא מול הבית שלי ושאני אבוא הוא מחכה לי, הוא חייב לראות אותי, לקח לי איזה עשר דקות להתלבש, להתארגן, לסדר את עצמי - הייתי בדרך למיטה... ואז יצאתי החוצה - וראיתי אותו שם, אלוהים - איך יצרת כזה דבר מדהים?... הוא פשוט היה מושלם, נראה טוב מתמיד, ככה גם החיוך שלו ומצב הרוח, שמחתי בשבילו, הוא צחק דיי הרבה ולא הבין למה אני כל כך קשוחה אליו - זה לא היה מכוונה רעה, הוא פשוט נתן לי תחושה שככה אני צריכה להתנהג, ואז הוא אמר שהוא צריך לצאת לשדה התעופה - לאסוף את החברים שלו מקנדה, אחותו מתחתנת עוד כמה ימים, והוא צריך לאסוף אותם... הבנתי והייתי עדיין קשוחה, הוא הביט בי במבט שלו - של ``וואי איך אני מת עלייך, תבואי איתי ונהיה ביחד לעולמים``... לא השפלתי מבט, הבטתי לו בתוך העיניים, עמוק עמוק, כדי להבין אותו ולקרוא אותו כמה שיותר באותו הרגע, הוא הביט בשפתיים שלי ונשק לי - הרגשתי תחושה עילאית, כאילו אנחנו שוב באותו פרק הזמן של ``הביחד``... הוא פתח את דלת המכונית והצטער על זה שהוא חייב ללכת, עמדתי שם איזו דקה, הוא קרא בשמי - ``ליאתוש?.. את בסדר חמודה?..`` - אך איזה קול... כמו זמיר נשמע קולו באוזניי... עניתי שכן, והוא שוב הוסיף שהוא חייב לעזוב,ליטף את ראשי ונכנס למכוניתו. נכנסתי הבייתה, הרגשתי שבויה, שבויה בקסמיו של גבר שאף פעם לא יאהב אותי ואף פעם לא יהיה שלי - שכחתי לציין שהוא אמר שיש לו כבר חברה בקנדה ובכל זאת הוא נשק לי, נכנסתי לסרטים לכמה ימים, עד שהפרק ירד לי מהמחשבות. לפני כמה ימים דיברנו שוב בצ`אט, הייתי בהלם שזה הוא, הגוף כולו רעד, כאילו הוא לידי, ואז שוב הוא היה מוכרח לעזוב, אמרתי שלום, הוא אמר שיכתוב. והיום, או ליתר דיוק לפני מספר שעות, שוב ניתקלתי בו - בשובר הלבבות, הוא היה קצת בשוק שזו אני - אין לי מושג למה, הוא כתב יותר ברגש וזה היה נדמה כאילו שהוא מאושר שאני פה משוחחת איתו בעולם הוירטואלי, הוא אמר שהוא נמצא פה עד יום חמישי, הוספתי שיש לי המון לספר, הוא טען שהוא יתקשר, אבל הוסיף שהוא לא מבטיח - כי אין לו ממש זמן, יש לו דברים לעשות בזמן הקצר הזה שהוא פה... ואמר שהוא לא מבטיח כי הוא יודע שאני אכעס אם הוא לא יקיים, אמרתי לו - אתה צודק, כבר למדת אותי... אז סיימנו בנימה אופטימית שסיפר לי הבחור שהשלים עם אחד מחבריו, הייתי מאושרת בשבילו, הופיע חיוך על פניי, ואז הוא אמר את שורת המחץ - שהוא בכלל רצה לאמר לי משהו והוא עדיין לא אמר - הוא אמר - אני אוהב אותך - הייתי בשוק לכמה שניות, האם זה אותו בחור? אותו תומר? אותו תולי שילי? זה באמת הוא? מה גרם לו לאמר את המשפט הזה?... אני ממש לא יודעת, אמרתי לו בנימוס כמו שאמא לימדה כשעוד הייתי קטנה - תודה - וביקשתי שיתקשר כי יש על המון לכפר, הוא אמר בסדר ושוב הוסיף שהוא לא מבטיח, אמרנו יפה שלום ושוב נפרדו דרכינו. מדהימים שלי - אם קראתם עד לפה, באמת תודה על ההקשבה, רק נותרו לי דברים לשאול .... - למה הוא אמר את זה? מה גרם לו לאמר לי את זה? זה באמת מה שהוא מרגיש? למה אני בכלל מתרגשת ממנו?... הרי הוא כבר עזב ואני יודעת שהוא יגור בקנדה לשמך חייו... אתם חושבים שזו אהבה?... כי אני באמת לא מבינה, מצפה לתגובות, אוהבת, ליאת.

תותייייייייי.......... :-() קודם כל אני חייב להגיד לך שהשתגעת ,אבל יש לך מזל (אני חושב) שכתבת את זה פה ולא ב-20+ למה שם לא היו עונים לך וזה היה נעלם מהר ..... אמרתי לך שאני מת עלייך נכון ??? יש לי שאלה אלייך : את מזל אריה ??? ולהכי חשוב : אני חושב שהוא כן אוהב אותך ואולי עכשיו יותר קל לו להגיד את זה , אבל מה שהבנתי ממך הוא לא יהיה פה אז את צריכה לנסות ``להתגבר`` עליו ולהתחיל מחדש , אז שיהיה לך -ב-ה-צ-ל-ח-ה-... אמרתי לך שאני מת עלייך נכון ???

תותי-בת

New member
מלאך שילי אמרתי לך שאני מת עלייך נכון??? © כל הזכויות שמורות לזוהר/המלך ממי שלי אני מתה עלייך ואני יודעת שאתה מת עלי... למה אתה חושב שהשתגעתי?... ובכוונה לא כתבתי את זה ב20 פלוס, יש שם אנשים שלא ראויים לפתיחות שלי ולכן משום שלא רציתי שההודעה תעלם כתבתי פה, כי ראיתי שאנשים פה יותר אכפתיים... כן אני מזל אריה כבר אמרתי לך ממי, נולדתי ב- 3/8/1984 מה גורם לך לחשוב שהוא באמת אוהב אותי? למה יותר קל לו עכשיו? הוא לא יהיה פה יותר, עד יום חמישי הוא פה, ככה שיש לי או לטוס איתו - אם הוא באמת רוצה ואוהב אותי... או לחכות לאחרי הצבא או לחופש הגדול ולהיות איתו חודשיים, בקנדה הקרירה.... אני כבר מעל לחצי שנה מנסה להתגבר עליו מתוק שלי, אבל זה גובל באי הצלחה.. מה לעשות, אני קשה... תודה שהגבת, אוהבת אותך מלא, ליאת.

חומד שלי....... ;-) מה גורם לי לחשוב שהוא אוהב אותך ? אז ככה קודם כל לפי מה שאת סיפרת וגם לפי ההרגשה שלי ומהניסיון שלי בחיים...... למה יותר קל לו ? מפני שיותר רחוקים תמיד יותר קל ואל תחשבי להגיד לי אפילו אבל אם הוא אוהב אותי הוא יקח אותי איתו כי זה לא דרך חיים וזה לא רלוונטי לעכשיו ....... אמרתי לך שאני מת עלייך נכון ??? נתתי לך את הטלפון שלי , את יכולה ליצור איתי קשר מתי שבא לך ... נ.ב תנסי לשכוח אותו למרות שזה קשה , זה יעבור ....

תותי.... וואי..... את הרבה יותר טובה ממני בתכלס.. אז.. אולי הוא אוהב... ואולי הוא אמר, עכשיו, אחרי שהיה לו זמן לחשוב.. אבל.. אם זה לקח לו כ כך הרבה זמן, והוא בכל זאת לא רוצה אותך קרובה אליו, תמיד... אז... יור קול....

מורני !

New member
פוקית !!! ליאתי קראתי את מה שכתבת... אז קודם כל ברוכה הבא לפורום שלי ותודה על המחמאות שכתבת על הפורום שלי בהודעתך לזוהר. דבר שני - נפש אדם סבוכה היא.... אני לא יודעת למה הוא אמר ``אוהב`` באותו רגע, על אף המרחק, על אף החוסר בעתיד, על אף החברה. אני חושבת שהוא אוהב אבל לא בצורה רומנטית. ואז זה מגשר לו על הרבה דברים וזה גם מביע געגוע ... אבל לא עתיד. מה דעתך? למה את מתרגשת ממנו? זה די ברור.. לא? ולמה את חושבת שלא נבין את הגעגוע אחרי כל כך הרבה שיחות? כולנו כאן ``ילדי אינטרנט`` חיים על צבירת שעות שיחה עם אנשים עלומים ובכל זאת מרגישים כאילו הכרנו אותם כל חיינו. מה את מצפה ממנו? אבל באמת ליאתי... מתוך הלב שלך תעני... מה את מצפה? מה את מרגישה? ורק אחרי שתבררי עם עצמך את זה ... תוכלי לדעת מה לעשות הלאה. אך.. כמו שזוהר אמר.. וכמו שאת יודעת בעצמך.. אין לזה עתיד. את מספיק חכמה, אינטלגנטית, חמה ורגישה בכדי להיות לבד.. אל תדאגי המתאים שלך יגיע.. ולא ייקח לו מלא זמן. בהצלחה... :) רני.

bduya

New member
אני אגיד לך למה... כי... איזו סיבה יכולה להיות לבנאדם לא לאהוב אותך פשושה שילי? כל בנאדם שמדבר איתך (במקרה שלי שקורא את ההודעות שלך) כבר מתאהב בך... תראי, ליאת... אני מאמינה שמגיע לך מישהו שיאהב אותך! שיגיד לך את זה, אבל גם שיהיה פה כדי לחיות את זה. אם אותו תומר חוזר לקנדה ואת חושבת שלא תיפגשו יותר, אז אני ממליצה לך לעבור הלאה... אז הבנאדם אוהב אותך. אבל אם תפקחי את העיינים תראי שיש או שיהיו עוד המון שירגישו כמוהו כלפייך. מתוך נסיון אני אומרת: אל לאהוב אדם שאינו מסוגל לאהוב אותך בחזרה. טוב, במקרה שלך זה לא כ``כ פרקטי כי הוא כן אוהב... אבל אולי הוא היה פשוט חייב לומר לך את זה כי זה מה שהוא מרגיש ולמרות שהוא חייב לעזוב או למרות היחסים שלו עם האקסית (שלא ממש מובן לי הקטע הזה) הוא חייב שתדעי את זה... שיש אי שם מעבר לאוקינוס... בקנדה הרחוקה... בנאדם מקסים שאוהב אותך! והוא פשוט היה חייב שתדעי את זה כדי לתת לך דחיפה להמשך... תמשיכי בחייך עם הידיעה הזאת... ועם ההרגשה הטובה הזו בלב... אהבה! עד ש... עד ש... עד שבאמת היא לא תהיה רק הרגשה... או רק ידיעה... מקווה שהבנת אותי... אני בכל אופן עדיין בתעלומה לגבי מה שכתבתי הרגע... זו אני? הסברתי את נקודתי נכון? אולי כדאי שאלך לישון? ;-)

bduya

New member
אני אגיד לך למה... כי... איזו סיבה יכולה להיות לבנאדם לא לאהוב אותך פשושה שילי? כל בנאדם שמדבר איתך (במקרה שלי שקורא את ההודעות שלך) כבר מתאהב בך... תראי, ליאת... אני מאמינה שמגיע לך מישהו שיאהב אותך! שיגיד לך את זה, אבל גם שיהיה פה כדי לחיות את זה. אם אותו תומר חוזר לקנדה ואת חושבת שלא תיפגשו יותר, אז אני ממליצה לך לעבור הלאה... אז הבנאדם אוהב אותך. אבל אם תפקחי את העיינים תראי שיש או שיהיו עוד המון שירגישו כמוהו כלפייך. מתוך נסיון אני אומרת: אל לאהוב אדם שאינו מסוגל לאהוב אותך בחזרה. טוב, במקרה שלך זה לא כ``כ פרקטי כי הוא כן אוהב... אבל אולי הוא היה פשוט חייב לומר לך את זה כי זה מה שהוא מרגיש ולמרות שהוא חייב לעזוב או למרות היחסים שלו עם האקסית (שלא ממש מובן לי הקטע הזה) הוא חייב שתדעי את זה... שיש אי שם מעבר לאוקינוס... בקנדה הרחוקה... בנאדם מקסים שאוהב אותך! והוא פשוט היה חייב שתדעי את זה כדי לתת לך דחיפה להמשך... תמשיכי בחייך עם הידיעה הזאת... ועם ההרגשה הטובה הזו בלב... אהבה! עד ש... עד ש... עד שבאמת היא לא תהיה רק הרגשה... או רק ידיעה... מקווה שהבנת אותי... אני בכל אופן עדיין בתעלומה לגבי מה שכתבתי הרגע... זו אני? הסברתי את נקודתי נכון? אולי כדאי שאלך לישון? ;-)

תותי-בת

New member
תודה... H-( תודה רבה... באמת על הכל... על היחס, התגובות, ההקשה והעצות המתוקות שלכם, תודה לכם חברים, באמת תודה. אל תשכחו שאני תמיד פה איתכם, לכל בקשה, או בעיה, תמיד תמצאו אצלי מענה, אוהב, ליאת. נ.ב. עדיין לא גיבשתי דעה מה לעשות בנושא, אני חושבת שברגע שאני אשב איתו ואדבר איתו פנים אל מול פנים, הכל יהיה הרבה יותר בהיר ומובן לשנינו, אם בכלל יהיה לו זמן להיפגש איתי, ביי מתוקים,ליאת.

לירוני

New member
לתותייי מתוקה שלי!!!! קודם כל מתוקה אני שמחה ששיתפת אותי וקראת לי לבוא ליראות... תיראי,החיים שלנו לא ממש מתוכננים כמו שאנו מעדיפים או רוצים אומנם הרבה יגידו שחבל שכך אבל אין מה לעשות וחיים כמו שאומרים או שמכונים אותנו מלמעלה!! הסיטואציה שלך הזכירה לי מיקרה שקרה לי בעבר,אני יודעת שזה לא קל לישכוח או לעבור לסדר היום רגיל לאחר מה שעברת עם הבנאדם. ליאת,את צריכה ליזכור שאת צעירה ואת עוד תתקלי בהרבה סוגים של האהבה בחיים ואין מה לעשות אך,מכל סוג כזה של אהבה תרכשי ניסיון וידע!! לאחר שכתבת שהבחור לא נישאר בארצנו ורוצה לחיות בקנדה מה שנותר לי להגיד לך שתעברי הלאה תגיד לעצמך NEXT ותנסי להיתגבר כי ביננו שתינו יודעות שאת עדיין לומדת ולא תעזבי הכל עכשיו. אולי...עוד כמה שנים שתסיימי ויהיה לכם קשר (אם וכאשר אלוהים רוצה)תטוסי אליו והכל יחזור כשהיה... בינתיים מה שנותר לך זה להמשיך הלאה,ללמוד,להכיר בחורים חדשים ולא לחסום את הדרכים לבאים...(המבין יבין!) מאחלת לך הכי טוב שיש ובהצלחה בהמשך מתוקה אל תדושי בזה כל כך כי זה יעשה לך לא טוב תעבירי...(כמו הרבה דברים בחיים)!!! אוהבת....

olly

New member
אהבה היי חמודה זה אולי או אורן....לפי בחירתך אז קודם כל המכתב שלך מאד נגע לליבי אבל אני רוצא לענות לך קודם אל שאלתך בנושא האהבה כן!!!!הוא התכוון למה שהוא אמר..אבל זו לא השאלה השאלה היא מה זאת אהבה? ולמעשה הרבה סופרים ,פילוסופים,וסתם הוגי דעות ניסו לפתור שאלה מסובכת זו יש את אפלטון שאהוב עלי במיוחד שאומר שאהבה זה הדבר הכי טהור ויש את רודריגז שכמובן מתנגד לו אבל אני דוקא רצה לצטט לך את האהוב עלי מכולם את הסופר ומשורר הגרמני הרמן הסה: מתוך הפרוזה נדודים, ``עכשיו אני יודע!באותה מסעדה ישבה גם אשה צעירה,בלונדינית ואדומת לחיים,שעמה לא החלפתי אף מלה אחת.מלאךכמוך!רק מלהביט בה גרם לי לעונג לייסורים.כמה אהבתי אותה למשך שעה שלמה.שוב הייתי בן שמונה עשרה.פתאום הכל נראה בבירור.אשה יפה בהירת שיער ועליזה אינני זוכר עוד את שמך.אהבתי אתך למשך שעה אחת ואני חוזר ואוהב אותך שוב היום...`` ``איש לא אהב אותך יותר ממני.איש לא נתן לך כח שליטה על עצמו כפי שאני נתתי לך.אבל אני נדונתי לבגידה.אני שייך לאותם ריקים ופוחזים,אשר אינם אוהבים אשה.אלא את האהבה בלבד. ``...אנחנו הנודדים מאומנים היטב לרצות באהבה שאינה מתגשמת.אנו מחלקים את האהבה ששיכת לאשה,לכפר ולהר,לאגם ולתהום,לילדים אשר בדרך ולקבצן על פני הגשר...``,``...אנו מנתקים את האהבה מנושא האהבה.די לנובאהבה כשהיא לעצמה,כשם שדי לנו בנדודים ולא בחיפוש המטרה. אשה צעירה,בעלת הפנים הרעננים,אינני רוצה לדעת את שמך.אינני רוצה לטפח אהבתי אליך ולא לפטם אותה.את אינך המטרה של אהבתי,אלא הגורם לה.את האהבה הזאת אתן מתנה לפרחים אשר לאורך הדרך,לבוהק השמש שבכוס היין ולמגדל האדום של הכנסיה.את גורמת לכך שאני מאוהב בעולם כולו.`` עד לכאן הציטוט ועכשיו אני האהבה שלי נטולת יצרים ולכן אהבתי שווה לכל העולם אינך צריכה להיות עם אהובך בשביל לממש אהבה זו אחרת זו לא אהבה כשדיברתי איתך בצ`ט אמרתי לך שאני מזדהה איתך ואומר לך למה: גם לי היתה אהבה גדולה שנסעה אל מעבר לים,אוסטרליה ליתר דיוק והיתה גם אחת שחזרה לגרמניה,ואחת לשבדיה וגם אחת לבריטניה את כולם אהבתי ועל כולם עצבתי ,אך הם תמיד איתי לכל מקום לאלך כי בליבי לנצח נצחים את שמות חלקם כבר אינני זוכר,אך את הרגעים שבילינו יחד לעולם לא אשכח השאר זה כבר חשוב? לפעמים בלילות של ירח מלא תוקפים אותי הגעגועים אל הימים היפים שביליתי כבר בחיי,אך אינני נותן לעצב לחדור אל ליבי כי ימים יפים יותר לי עוד מצפים כי בסך הכל למה נבראנו אל העולם הזה אם לא בשביל להינות בו וכל יום בחיי הוא יקר,אז למה לבזבז אותו על עצבות ודיכדוך אם יכול אני לרקוד ולשמוח עד כאן מתוקה שלי ,חמודה אל נא על תהיי עצובה,ותני גם לנפשיך קצת מנוחה ואני.. אני שולח לך את אהבתי האמיתית וחסרת כל יצרים,כי היא אהבת אמת לנפשך הכו יפה ועדינה,וקבלי ממני גם נשיקה חמה ומתוקה!

למעלה