לכם ........

Kaya

New member
ענק !!!!!

אמרתי לך שאת מקסימה??!?!?!?!?!? עכשיו יש גם תמונה שמוכיחה את זה

Kaya

New member
אם כבר בתמונות עסכינן.....

תמונה מיום מאוד מאושר בחיי, חתונה של ידיד שלי. נחשו מי אני

קאיה ניחוש פרוע

בהתחשב בעובדה שאני מכירה אותך רק מהפורום, ורק מעט ימים יחסית. את המתוקה מקדימה שמחייכת חיוך רחב מתוך הנשמה.
. אם טעיתי אז את הבחורה מצד שמאל....משהו בשמחת חיים שלך גרם לי לחשוב ככה. נו עכשיו הסקרנות
שהרגה את ה
, תשגע אותי, סתם
שבת קסומה רחל-נשמה

Kaya

New member
צדקת בפעם הראשונה ../images/Emo13.gif

את כבר אמורה לדעת שהאינטואיציה הראשונית היא הכי מדוייקת, לא ?!?
מתוקתי, רציתי כבר כל כך הרבה זמן להתייחס לדברים שאת רושמת כאן ואני כמו הרבה כאן קוראת בשקיקה כל מילה שאת כותבת (כן, גם בכיתי פעם..) ואמרת את זה יפה - לפעמים באמת אין מה להגיד, אך בכל זאת - רחלי יפתי - אל תוותרי !!!! לשום דבר ואף אחד !!! טוב נו, עזבי, אני מרגיזה כאילו אני באמת לא צריכה להגיד לך - זה כאילו שאת כבר יודעת...
חוצמזה - מה שלומך ???????? אוהבת וחושבת עליך תמיד!! טוב נו, כבר רשמתי את השם שלי... מרגלית (ולא הר-שפי
) נ.ב הבחורה משמאל - גם היא בחורה מדהימה שנולד לה בן שבוע שעבר !!!! מתה גם עליה

קאיוש ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!

איך אני גאה בעצמי, ממש דרך הכתיבה שלך תיארתי אותך-החיוך שלך בתמונה אומר הכל. שלומי טוב היום תודה לאל, אחרי שמצאו שהכאבים בראש בעצם רק מיגרנה שנזכרה לה להתפתח עכשיו (וכדור מסכן עזר המון), ולא מה שחששתי ממנו הנורא מכל, האמת ככה מקווים לא בדקו ממש אז אני רגועה ושמחה ומתה כבר לפגוש אותכם. האמת אני יותר לא מצליחה לכתוב כמוכם, אין בי את החוש הומור שיש בכם, ולא מנסה אפילו לכתוב כך, כי בטח אל אצליח
. אני כותבת יותר מהצד הרגש, מצד הכאב-לכן יש ימים שבהם אני מתחברת יותר לפורום המקביל, ויש ימים שאני ממש נהנית לכתוב פה ובעיקר לקרוא המון ולהתפקע מצחוקים. ולגבי מרגלית הר שפי-למדתי בבר אילן, כשבאו הצלמים והכתבים , אז החזרת אותי לימים האלה
המון אהבה מתוקה, ומה שלום קאיה , מרגישה טוב יותר? מה קורה איתה היום
חסר לי הדיווח השוטף
שבת קסומה לך מתוקה והמון אהבה
רחל-נשמה הייתי מצרפת את התמונה שלי גם, אולי להסיר חששות, אבל בגלל ההליך המשפטי שלי אסור לי לפרסם בפורום אז אין לך ברירה אלא לבוא לבקר.
והמרחק לא יהווה תירוץ-כי ראיתי בביתי חברים מעפולה והצפון הרחוק.

Kaya

New member
רחלי !!!!! (בצעקה...)

בטח שאת צריכה להיות גאה בעצמך!!!!!! וכמו שכתבתי למיכלוש - כן, החיוך אכן לא יורד לי מהפרצוף, אפילו היום ביום עצוב שכזה ואחרי שבכיתי כששמעתי את ההספד של אוריאל ברדיו (אמרו אחיה - אני משערת שזה היה הוא) ישבתי בחנות וייבבתי בבכי
אבל אני לא יכולה להסביר את זה - המשכתי עדיין לחייך (טוב, נראה אותכם עומדים בסיטואציה בה אחד העבריינים בבורסה עוזר לי להרוג צירעה שהיתה לי בחנות.... עם כפכפים ומשקפי שמש מחזיק כרית קטנה מהכריות שאני מוכרת ורודף אחרי הצירעה בכל החנות.... היסטרי....) מקווה שנצליח "להוציא" ממך את חוש ההומור שלך - כי אני יודעת שיש לך (ראיתי... אל תנסי לעבוד עליי...) ומה זה לגבי הביקור?!?! נראה לך שזה בכלל תלוי בתמונה
את רואה שיש לך חוש הומור !!! הצחקת אותי - אנחנו (מה שכולל גם אותי) באים אליך ונתעלק עליך עד שתתחנני שנלך כבר !!! חכי חכי....
עלילות קאיה - קאיה מסכנאיה עדיין חולה (דלקות בשתי האוזניים) וכל כך כואב לי להשאיר אותה לבד יום שלם - אבל אין לי ברירה אחרת, אני יודעת שהכי טוב לה איתי ואני משתדלת לטפל בה כמה שיותר (מעבירה לה אנרגיות...) אני מוסרת לה נשיקה ממך
אה !! איזה קטע - היא מוסרת לך חזרה
וגם ממני, שבת שקטה יקירתי, (למרות שנמשיך להתכתב עוד היום..) אני.

deep ocean

New member
קאיושששששששששש

אני מאוהבת כן כן- בך טוב אני לא לסבית נראה לי שהבנת כבר מהודעות שלי בפורום אבל את נראית כזאת מקסימה כמו שחשבתי איזה חיוך לא יכולתי לדמיין אותך אחרת!!!!! פשוט מקרינה יופי ענקי ואוו :)

Kaya

New member
מה??? מה קרה?! ../images/Emo12.gif

מה את מלחיצה אותי ככה?!?!?!?!?
ההממ...... מיכלי...... ככה נראתי אחרי 7 כוסות יין (לבן חצי יבש בבקשה..) ושתי טקילות.....
מה שכן - ה י ו ם זה כבר הטבעי שלי !!!!! (מה שלא היה בזמנו..) ה י ו ם - אני לא צריכה כלום !!! כדי לחייך ולהרגיש. רק נשימה עמוקה וזהו. חוצמזה - הכל עדיין ככה-ככה, אבל יהיה טוב (או שכבר טוב ?!?!?!
) תודה על המחמאות מתוקתי !!! (אל תעשי את זה שוב
) אני.

Kaya

New member
תגידי....שכחת עם מי את מדברת ?!?!?

אם נראה לך לרגע שלא רקדתי לצלילי השיר שכתבת (אני ח-ו-ל-ה על ריקודים!) ואם נראה לך לרגע שאני לא מרגישה את החיבוקים שלך - את טועה ובגדול !!!! (תראי את כל הסימנים הכחולים שיש לי.... עוד מהחיבוקים של איה !! ) אני מבינה מה את אומרת. את צודקת במיליון אחוז. אבל - כל דבר ושעתו. קיבלתי את זה שהמחשב שלי נתקע ביום שבת כאילו זה לא היה הזמן שלי עדיין להפגש איתכם, את חושבת שאני לא רוצה ???? אני מ-ת-ה כבר לפגוש את כולכם !!!מתה ללכת איתך לים, מתה לדבר עם מישהו שאולי יתחיל להבין את כל הדברים המטורפים שרצים לי בראש ופתאום מסתבר שלהרבה אנשים יש את הפוטנציאל הזה (כאן, בפורום) - ועל זה אני שואלת: איפה הייתם כל חיי !!! כשפשטתי רגל, כשהתחתנתי, כשבגדתי, כשהתגרשתי, כש(חשבתי)התאהבתי, כשהתאכזבתי, כשפרצו לי, כשעזבו אותי, כשאבדתי, כשכמעט איבדתי, כשטעמתי, כשהתנסיתי, כשמתו לי, כשהבנתי. הבנתי שאין כאן ולו כלום חוץ מאנשים, ושכולנו אחד מוחלט!! מיכלי, את צודקת, המחשב קצת מגביל, ואני ב ט ו ח ה שכשנכיר ונוכל "לראות" אחת את השניה זה ימשיך ויזרום בדיוק באותה מידה (רק בתלת-מימד
) הנה שוב את גורמת לי לחייך. פושעת !!!! איפה השריף הזה כשצריך אותו
עדיין לא הולכת לישון, אני.

קאיה איזה מילים ירדה דמעה

משפחה נבחנת באבל ובשמחה משפחה נבחנת בכאב ובאהבה משפחה נבחנת בעליה ובירידה משפחה זה משהו שלא ניתן להגדרה כי זה רגש , רגש ללא הפסקה. אוהבת את כולכם, והזדהיתי עם הניתוקים שלך מהעולם לפעמים, ממש כמוך...אבל זה עובר וחוזרים למציאות. המון אהבה רחל-נשמה

איב, איב, איב... היקרה ../images/Emo18.gif

איזה קבוצה מדהימה !!!!!!! של אנשים יש כאן בפורום, אני כל-כך אוהב אתכם, אני פשוט מטורף עליכם. אתם פשוט נפלאים. ובקשר אליך, איב, יש לך בחירה חופשית. את יכולה לעזוב אם בזה את בוחרת, אבל רק שתדעי שאנחנו אוהבים אותך ושתמיד את יכולה לחזור... אבל את יכולה לבחור שלא חעזוב ולהישאר עימנו. איזה פורום מדהים וכולכם שותפים מלאים וכולכם אחראים לכך ואני נאלץ לתת לכם את ה"עונש", מה לעשות אני נאמן לחוק ולסדר התקינים: אז
לכל אחד ואחת מכם!!!! אתם נ פ ל א י ם !!!!!

וחוץ מזה, יש לך אישור יציאה בכלל?

אני מצטער גבירתי, אבל נגמרו לי הטפסים לבקשת אישור יציאה מהפורום הזה. אז, איב, כנראה שאת תשארי איתנו... אני כבר אודיע לך ברגע שיחודש המלאי (אולי...).

המשך

המחשב שלי השתגע, לא יודעת למה.שולח הודעות לבד . רציתי לאמר לך אתה מקסים, ואני אוהבת אותך טוב מה אתה לא מבין, זו בטח העיפות של סוף שבוע אז דיויד
גם לא עזר
העבודה במשטרת תפוז, שיבשה את מנגנוני הקליטה
דיויד אז את זה אולי תרגיש
טוב ואם כל זה לא עזר אז קח לך ממני באהבה לכבוד השבת
שבת קסומה מרחל-נשמה

התולעת חזרה ?

רחל-נשמה, תודה רבה לך!
נראה לי שהתולעת השתלטה לך על המחשב? אם כן, תנסי את האתר שהבאתי למטה...

למעלה