לכם ........

לכם ........ ../images/Emo7.gif

היי.. זוכרים אותי? איב? אז יכול להיות שעכשיו אני די אפרוק עליכם באסה וגעגועים מצטברים שלי אז סילחו לי.. פשוט שאני משום מה מרגישה לא שייכת לשום מקום ואני כבר לא יודעת אם אפילו אני מרגישה שייכת לכאן... למה אתם לא מתייחסים אלי, להודעות שלי? אני באמת אוהבת אתכם נכון זה ילדותי אבל אני צריכה את זה... לא רק ממכם אז שוב אני מצטערת שאני מוציאה עליכם דברים שלאו דווקא בגללכם.. סליחה.. נראה לי שאני אפסיק להיכנס לפה.. אני חושבת שזה כבר לא טוב בשבילי.. היום גם הייתי בירושליםזה רק מראה לי איזה מין עולם יש לנו איפה האלוהים של כל הדוסים איפה?!! נראה לי אני אפרוש לאיזו תקופה לא יודעת מה אני יעשה עם עצמי אבל אני מודה לכם על זמן יקר שמאוד נהנתי איתכם..היה לי כיך והעונג להכיר רבים מכם.. לצלילי השיר המדהים "הקיץ האחרון" אני אומרת שלום.. אולי נתראה.. באמת אוהבת.. איב נ.ב- גיל גיל, בן, מאיה, קאיה, סיון, דויד, דיפ, טיפ, איה, פרינסס וכולם.. מאחלת שיהיה לכם רק טוב..
 

Mאיה

New member
בו´אנה...לאן את חושבת שאת הולכת??

מי לא זוכר אותך?? תקראי את הודעת הזכרונות שלי ותראי שזכרתי!! מי לא מגיב להודעות שלך? תגידי מי??? אני באה עם נבוט והוא או היא יראו
...אז רק תגידי מי?? למה את מרגישה לא שייכת? את יודעת, אני מאמינה שלפעמים בחיים צריך לעשות פסק זמן מדברים שבשגרה ולנסות לעשות דברים אחרים, שונים...הנפש שלנו דורשת זאת. אחר כך תמיד אפשר לחזור לאותם דברים נושנים שעשו לנו טוב. והדברים שלא עשו לנו טוב...נעלמים בדרך זאת משגרת חיינו... אז אם את מרגישה שאת צריכה פסק זמן, קחי לך את כל הזמן שבעולם,אבל אל תשכחי לחזור!!!..אנחנו נמצאים בבנין תפוז, תרשמי את הכתובת שלא תשכחי ותלכי לנו לאיבוד. ואם את הולכת בגללנו- תצביעי
--על האדם שגורם לך לזאת, ואני...אני כבר הבטחתי שאני אטפל בו...ואם אלו כמה אנשים גם עליהם אני יכולה! הכל!!! רק תגידי!...(ואהמממ, שיהיה ברור שאני מחוץ לתמונה, מובן?) ילדונת מתוקונת, אוהבים אותך כאן, ואני יותר!!!
( ובלי ויכוחים!!) Mאיה.
 

deep ocean

New member
יש לה לב ענקי כמו שמציירים

אדום כזה תפוח שאפשר להניח עליו את הראש ולשקוע באהבה.... אוהבת אותך מאיה.
 

סיון b

New member
איב מתוקה....

אז ככה... אם את עוד תכנסי ותקראי את ההודעות - רק דעי לך שאני כאן והתייחסתי... ואני פשוט מאוד מבקשת, ואפילו יפה, שתישארי!!! יכול להיות שכתבת משהו, וזה פשוט עבר לדף קודם אז לא הספקנו לראות, אבל... להישאר את פשוט חייבת! שומעת? מה את חושבת שאני אעשה כאן בלעדיך? את עוד לא יודעת שאני מתה עליך??? ולגבי ירושלים - זה לא אומר כלום. נכון, צירוף מקרים מצער, אבל רק שתדעי לך שחברה של אח שלי פשוט מאוד נוכחת בכל פיגוע שיש לאחרונה... כבר כמה פעמים שהיא פשוט מאוד היתה באותו מקום בדיוק, אז... תתנחמי... אז איב, את מוזמנת לספר לנו מה מציק לך! באמת! ואת יכולה לשלוח לי מייל (אני אתן לך את המייל בעבודה כדי שתוכלי לשלוח בעברית, אם תרצי), אבל אל תחשבי שאת לא רצויה... אם את מרגישה מחנק - תתנתקי קצת, קחי לך את הזמן, אבל תחזרי. תחזרי אלינו, לאנשים שאוהבים אותך כאן נורא נורא... ומאיה... אני מתווכחת - אני אוהבת הכי הרבה!!!! (לא מתווכחים עם נתניה, שומעת?). איבוש, רק טוב!!! אוהבת
ככה הרבה! סיון
 

Mאיה

New member
סיונוש ממוש,

אמרתי לך לא להתווכח, נכון שאמרתי?? יפה!! עכשיו תתבונני טוב טוב בסוף ההודעה שלך ותראי מה רשמת... שמת את האייקון חיבוק ואמרת לה שאת אוהבת אותה ככה הרבה... עכשיו תמדדי את החיבוק הזה, בקושי מילימטר! יה קמצנית!!!
אני נמנעתי הפעם מלשים את החיבוק הזה... אז אני אוהבת יותר!! עובדה!! אמרתי לך לא להתווכח איתי?- אמרתי!!...תקשיבי לי לפעמים. עכשיו next (מי הבא בתור שיתווכח איתי?? מי??-אגב, בזהירות, כי אני תמיד צודקת ואם לא..הנבוט עדיין ביד! ואני אפילו לא מנתניה!) מתה עלייך! Mאיה. נ.ב. היום אני פוגשת ידיד שלי מנתניה, לא פגשתי אותו מלאאא זמן( אולי יהיה נדיב וייתן לי אנרגיות נתנייתיות-אז ראי הוזהרת!
)
 

גיל גיל

New member
איב יקרה מכל...

כמו שבטח תקראי, מצב רוחי לא ממש טוב כרגע... אבל איך אני יכול להתעלם מהודעה כזו? איב, את אדם יקר ונפלא! את אחת הראשונות בפורום, ותיקה ממש כמוני כאן, שפע האהבה שאני חש כלפייך הועם היום ע"י הטרגדיה המדינית והאישית שקרתה כאן היום, כמו ששמעת איבדתי חברה בפיגוע, חברה שהיא גם אחות של אחד החברים הטובים ביותר שלי, אבל איב! בחיי, בחיי! שום דבר לא יפסיק את האהבה הזו שלי אלייך! שום דבר לא יפסיק את האהבה של אנשי הפורום הזה אלייך! איב, לפעמים, כשקשה, כשעמוס, אין כל כך זמן או יכולת להגיב... בגלל זה אנחנו כאן כדי לחזק אחד את השני! אל תשכחי את זה! הכוח שלנו משותף! לא כל אחד מתמודד בכוחו הוא, אלא כולנו, יחד!!! מתמודדים מול הדברים הרעים שבעולם ביחד! זה הכוח שלנו! אל תפלי, איב! את נפלאה! אנחנו אוהבים אותך, באמת!!! אל תלכי לשום מקום, כי כאן הבית הווירטואלי שלך, ובית, יש רק אחד!!!
 

deep ocean

New member
גיל ניסח את זה טוב

לפעמים עוברים על כל אחד ימים קשים משלו-וקשה לו בעצמו עם הבעיות שלו או שלא מוצאים את המילים להגיב או שמרגישים תשושים פיזית ונפשית או שבדיוק כולם ישנים ואין מי שיענה ולפעמים ההודעות נדחקות לדף הקודם ואנשים מפספסים אותן ואם לא עונים-זה לא כי לא אוהבים אני שמחה שכתבת את ההודעה הזאת כי שיחררת מתוכך מטען שהיה קיים וזה טוב כי עכשיו את גם יודעת שאנחנו מאד מאד אוהבים אותך!! היה שווה, לא? ממני ששולחת לך המון אור, אושר ואהבה (והכל מתחיל ב- א) מיכלי deep ocean לשעבר PrInCeSS (הזכרת אותי בשתי כינויי, ולא ידעתי אם קראת את ההודעה שאני זה אותו בן אדם) מאד רוצה שתישארי איתנו פה אני מקדישה לך שיר- רק בשבילך תיכף אני מצרפת אותו, כאשר אני אמצא את מילותיו באינטרנט.
 

deep ocean

New member
Supergirl

כשחשבתי עליך חשבתי על שיר עוצמתי והנה הוא! Supergirl Reamonn You can tell by the way She walks that she´s my girl You can tell by the way She talks she rules the world You can see in her eyes That no one is her Chi She´s my girl my Supergirl And then she´d say It´s OK I got lost on the way But I´m a Supergirl And Supergirls don´t cry And she´d say it´s alright I got home late last night But I´m a Supergirl And Supergirls just fly And then she´d say That nothing can go wrong When you´re in love What can go wrong And then she´d laugh the night time Into the day Pushing her fears further along And then she´d say It´s OK I got lost on the way But I´m a Supergirl And Supergirls don´t cry And she´d say it´s alright I got home late last night But I´m a Supergirl And Supergirls just fly And then she´d shout down the line Tell me she´s got no more time ´Cause she´s a Supergirl And Supergirls don´t cry Then she´d scream in my face Tell me to leave leave this place ´Cause she´s a Supergirl And Supergirls just fly She´s a Supergirl a Supergirl She´s sewing seeds she´s burning trees She´s sewing seeds she´s burning trees Yes she´s a Supergirl a Supergirl A Supergirl my Supergirl
 

deep ocean

New member
עוד שיר שמצאתי.... אופטימי ../images/Emo20.gif

לי הוא עשה את זה מאד אופטימי, משוחרר וחי!!! What A Feeling What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life All alone I have cried Silent tears full of pride In a world made of steel Made of stone First when there´s nothing But a slow glowing dream That you fear seems to hide Deep inside your mind What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life Now I know I got the chance To reach the top, is so intense In a world made of steel Made of stone Now I hear the music Close my eyes, I am rhythm In a flash it takes hold Of my heart What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life I feel the passion deep inside I got strenght, I got pride In a world made of steel Made of stone Dancing to the end of this night Like now or never, got strenght and pride Well, I feel the music, I´m losing control Of my mind, my body, my heart and my soul Let´s go and make this dream come true For me and for you, we can dance the night through You can have it all, there´s no price to pay Your feelings will show you the way What a feeling Bein´s believing I can have it all, now I´m dancing for my life Take your passion And make it happen Pictures come alive, you can dance right through your life What a feeling!!!
 
את. לא. הולכת. לשום. מקום.

בהן צידקי, איב, חסר לך!... את יודעת שאוהבים אותך פה. את יודעת שאני אוהב אותך... ובקרוב, איבוש, את גם תראי את זה במפגש הפורום הקרוב. איב, אל תתחילי איתי... ראי הוזהרת!!!!!!! שלך באהבה ובחיבוק
חם ואוהב שמרפה רק אם את מבטיחה שסתם צחקת ושאת לא הולכת לשום מקום - בן
 
איה להסתבך עם בן זה מסוכן!!!!

אח"כ הוא יקפיץ את דיויד הקצין ממשטרת תפוז
, ואת תסתבכי עם ים אהבה , וחיבוקים, אני לא מדברת על גזרי הדין שלהם (Mאיה , תדווח לך כבר אם לא תשעי לאזהרות
). וכן את מוזמנת למפגש שהם הבטיחו , נראה אותם מקיימים
אצלי בבית עם הסרט מטריקס. המון אהבה רחל-נשמה
 

Kaya

New member
איבוש, זה "ה"זמן להיות כאן !!!

כן, דווקא עכשיו שהכל נראה חרא, הכל מבאס את הנשמה, לראות כל מה שקורה ולחשוב - אנחנו כאלה קטנים... אז מה פתאום שאני אבוא לכאן עם בעיות??? כשאנשים/ילדים נרצחים??? החיים ממשיכים. אין לי דרך אחרת להגיד את זה. הייתי היום בבית הקברות (חודשיים למות אבי) אחרי שנודע לנו על הפיגוע. מצאתי את עצמי עומדת סתם כך ובוהה.. מצד ימין קברים אשר חלקם טריים ומצד שמאל- כביש סואן... הסתכלתי שוב, מצד אחד - אנשים מתים!!! מצד שני - סופר-חיים!!!! ובכיתי כן, גם על אבא שלי כי עדיין לא מצאתי את הדרך לשחרר אותו וכאבתי את כאב המשפחות השכולים של הפיגוע היום. איך הם יתמודדו עם זה??? איך אפשר להתמודד עם מות ילדים לעזאזל ?!?!?!?!?!?!?!?! מה?? זה היה תפקידם ?????? להקטף בגיל כל כך צעיר ???? איבוש, כולנו בוכים, ולכולנו נדמה שאנחנו נטל על אחרים ושלהם יש את הצרות שלהם - אז הנה אני אתוודה!! גם אני בורחת כשרע לי - מנתקת טלפונים ולא מדברת עם אף אחד - ואת יודעת מה??? הפורום הזה גרם לי ללמוד לקבל אהבה מאחרים - מה שמסתבר קשה באותה מידה מו לתת.. זה "ה"זמן בו צריכים את החברים שלך !! גם אם הבעיות שלך נראות לפתע כל כך סתמיות !!! את מודדת חברים - בשעה כזאת !! כי כשאת צוחקת - כולם יצחקו איתך, וכשאת בוכה - לא כולם אוהבים להתמודד עם זה. אני אחזק את מה שחבריי כאן לפורום המשפחה - אנחנו כאן!!!! כל הזמן !!!!!! גם כשאת שמחה - וגם כשאת עצובה!!!! אוהבת ומקווה שתתני לנו צ´אנס, אני.
 

Kaya

New member
תודה מיכלי..ודרך אגב....

הולם לך הכחול, הידעת ?!?!?!? השתמשי בו בחכמה!! (שלא תכניסי אנשים לצינוק כמו איזה שריף פסיכופט שהיה כאן לא משמן..)
מצחיק. הודעה אולי חמישית שלי היום ופעם ראשונה שאני מחייכת..... את רואה מה את עושה לי?? ואני מדהימה?????? מה איתך??? לא תתחמקי מהתשובה !!! מיכלי מיכלי - (הנה זה מגיע...) את מקסימה !!!!! אוהבת, אני
 

deep ocean

New member
אני וכחול?

עיני הכחולות לדעתי מביעות הרבה - עומק - שקיעה- מעופפות- תנודות וגלים כמו הים הכחול- ו... מה, באמת עזרתי לך לחייך? איזה כיף!!!! ואת יותר מקסימה, ואני מתכוונת לזה!! נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה והשיר הזה כל כך מתאים עכשיו: Bridget Jones Diary - respect (האמת היא שאני מאד אוהבת מוזיקה, ויש לי איזה 1000 שירים במחשב, וכל שיר מתאים לשניה אחרת בחיי) את זוכרת את הקטע בסרט שרואים את ..שיט שכחתי את שמו.....זה שנראה ממש טוב....והכל קצבי כזה. שיט, איך קוראים לו..
 

deep ocean

New member
DAMN IT, HARD TO SHOW ../images/Emo11.gif

קראתי את ההודעה שכתבתי לך לדעתי אי אפשר היה להבין כלום ממה שהתכוונתי להעביר לפעמים היה לי יותר קל, אם מי שאני כותבת לו-פשוט היה לידי נכון שזה היה יותר פשוט? כי אז אפשר לראות הבעות פנים שפת גוף אפשר לראות שאני רוקדת (רקדתי לך בהודעה הקודמת) הייתי מחבקת בלי אייקונים הייתי הולכת איתך לחוף הים שלנו ומדברת איתך שם ולא במרחבי המחשב אבל זה לא אפשרי אז אני אשתדל להעביר את כוונתי יותר טוב בפעם הבאה :)))) אוהבת מיכלי.
 

deep ocean

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום
 
למעלה