לכל משתתפי הפורום !!!

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
לכל משתתפי הפורום !!!

ניסינו את זה כבר כמה פעמים, וזה לא ממש תפס... אבל בכל זאת, ננסה שוב... לכל מי שיש תמונה של כלי הנגינה שלו (וזה לא חייב להיות גיטרה!!!), והוא מעוניין לפרסם אותה פה, שיעשה את זה... זה תופס לגבי כולם, והייתי רוצה שלפחות פעם אחת זה יהיה רציני ושתשתפו פעולה... מי שכבר מפרסם, שלא יביא תמונה של "הגיטרה שתהיה לי" או "הגיטרה שאני חולם עליה", כי זה פשוט לא יהיה אמיתי... הנה הגיטרה שלי, Ibanez JS, שמככבת פה בפעם המיליון... שירשור נעים!
wiz

JOE KALIBER

New member
כרגע זה רק תמונות מהאינטרנט

אבל עוד מעט אני מפתח פילם עם כל הציוד שיש לי

HP900PTW

New member
התופים שלי...

לא הצלחתי להוציא איכות יותר טובה...

.Mr. Wizard

New member
תדמיינו שזה הסקסופון שלי...

אני יודע שאני מדמיין...
בכל מקרה - זה כמו שלי....
אגב... אל תהרגו אותי בבקשה... אבל קיבלתי את הגיטרה הישנה של אחותי (דיי דיי!!! אז נדבקתי!) אני מעוניין להתחיל לנגן בחובבנות... א. מהי הדרך הכי טובה להתחיל ללמוד לבד? ב. כמה עולים מיתרים חדשים? (הם הרוסים ל ג מ ר י!!!

wiz

New member
הא ! מגיע לך ! ../images/Emo6.gif

הסקסופון הזה באמת נראה מרשים... כמה דבר כזה עולה, ומה ההבדל בין זה לשלך (ואל תגיד "בצליל"... פרטים יותר טכניים בבקשה...). ובקשר ללימודי גיטרה והכל... בבקשה תפתח נושא חדש, ואת זה תשאיר לתמונות... תודה !

.Mr. Wizard

New member
ההבדל ה(כמעט) יחידי הוא: (טה טם)

שזה מתוצרת ימהה, והא עולה פי 2 משלי... חוץ מזה, אין הבדל. הצבעים הם אותם הצבעים, לשלי יש חריטה, וזהו בערך. והוא גם יותר חדש, בשביל לכוונן אותו אפשר פשוט לסובב בורג, עם שלי זה טיפה יותר מתוסבך. אבל זה לא קריטי, סקסופוניפ דורשים טיפול כל כמה שנים, אם מטפלים בהם נכון. זהו.

זאתי הפנדר

אמריקאית רק עם גימור בצבע שחור הקלי תבוא בהמשך..אני מקווה אין לי תמונות שלהם סרוקות וחבל

xero1

New member
שאלה

תוכל ליתוב בבקשה כמה היא עלתה לך ואיפה קנית אותה?

וזאתי הקלי

הגימור שחור כולו וה"אינלייס" עגולים ויש פיקאפים של EMG אני מקווה שעוד מעט אני אצלם תמונות של הגיטרות המקוריות שלי במקום להביא אותם מהאתרים

wiz

New member
יש לך קלי פרפורמר ?

כתוב Kelly על המכסה ( הדבר הזה שמכסה את הבורג...) בראש ?

wiz

New member
אז כזאת היתה למורה הראשון שלי...

בלי ה- EMG´s כמובן...

Gooner

New member
והנה הפרננדז שלי:

רציתי לתת תמונה אמיתית שלה ולא מהאתר אבל היא לא יצאה ברורה . ד"א הגיטרה שלי היא בצבע חום שקיעה לא מוגדר כל כך.

wiz

New member
וואלה? הרבה כבר אמרו לי את זה... ../images/Emo3.gif

Distorted...

New member
שוב, הנה שלי.....

גיטרה מדהימה, שנת 89 במצב מדהים.... Charvel 475 deluxe "אינלייס" משנהב... גשר פלויד מקורי... המבאקר 1, אקטיבית עם mid boost.

^hunter^

New member
והנה הבייבי שלי...

קראתי לה אקסקליבר.. על חרבו של המלך ארתור האגדי... תצחקו או לא, לי זה לא משנה :)

למעלה