לכל מעריצי ncis

1מדי

New member
חשבתי שהסברתי ../images/Emo4.gif

כנראה שלא הייתי מספיק ברורה
אבל אולי היא צודקת והיתה השפעה על התת-מודע של DPB אם כי נראה לי שבינתיים עבר חתול שחור בינו לבין DJE

Hieros Gamos

New member
זה לא את, זה סוזי../images/Emo3.gif

אה וחוצמזה, DPB אמר שהוא בחר את השחקנים לפי הדמות, לא סתם הלך לשחקן ואמר לו בוא לשחק בסדרה החדשה שלי... מארק הארמון שחקן לא רע בכלל הוא היה ממש שווה פעם חח עכשיו הוא זקן
אבל ברצינות, בשיקאגו הופ הוא ממש חמוד, והוא התאים לו לדמות והראה המון מחוייבות. התספורת של גיבס? זה הכל אשמתו של מארק הארמון! הם לא אמרו לו להסתפר ככה, הוא הלך ועשה את זה כי הוא חשב שזה תספורת שמתאימה לגיבס!! מופרע חחח

שיריק2

New member
מארק שחקן מעולה!!!!

אני אישית מעריצה של השחקן הזה - הוא שיחק גם בין היתר בשיקגו הופ, הוא תפור על התפקיד כגיבס והוא בשבילי כמו יין טוב - משתבח עם השנים , למרות שבשבילי הטעם הטוב הוא דווקא במייקל ווטרלי!

Hieros Gamos

New member
יש תוכנית כזאת,

קרב יור אינט'וזיאזם....אני חושבת שהכותרת תפורה עלייך!

שיריק2

New member
אוי איזה אהבל אתה

מארק הרמון זה השם האמיתי של השחקן שמגלם את לירוי ג'תרו גיבס שזה באמת שם מפגר וחננה לתפקיד שהוא מגלם אבל כאן כל הקטע.... זה כמו השם המפגר שיש למקגיוור.....

נצל"ש 9X02 , 9X3 ../images/Emo58.gif

פרק הראשון הארם ומאק חוזרים אחרי שהוא הציל אותה ואיי גיי לא קיבל אותו בחזרה... היה מאוד עצוב לראות את זה איך הארם כמעט בכה ואיך שהוא אמר למאק שכנראה גם איי גיי חושב כמוך שאי אפשר לשנות אותי.. ואחרי זה בבית עם הגיטרה מראה עצוב ומלבב בו זמנית כי כזה חמוד וסטורגייס היה מעצבן עם כל העניין של באד ואם כבר מדברים על מעצבנים ...מאק הזאת חבל על הזמן אפילו לא ביקרה אותו ןמלחשת לה עם וואב כשהוא נמצא שם ..זה לא מנומס טוב הפרק השני היה קצת יותר אקשן פרק יפה ומצחיק במיוחד הקטעים של הארם עם בת

harmless

New member
אכן עצוב

שמתי לב שהארם אף פעם לא מאשים אחרים. אני לא חושבת שמתישהו בסידרה הוא התחיל להמציא תירוצים בקשר למשהו, או שהוא חיפש את הדרך הקלה. אם מישהו אמר לו משהו, הוא פשוט קיבל את זה עליו. למשל, עם ג'ן. כשהוא לקח אותה תחת חסותו בפרק answered prayers אז היא אמרה לו שכולם רק רוצים להפטר ממנה וזה גם מה שהוא עשה. מאוד אהבתי שהוא לא התחיל להמציא לה תירוצים, ולהגיד שהוא ניסה למצוא לה מקום כי הוא לא יכל לשמור עליה בעצמו וכו. הוא פשוט הסתכל לה בעיניים ואמר "את צודקת וזה היה טעות מצידי". מה שאני מנסה להגיד זה שעד כמה שזה כאב לו לשמוע את מה שאי ג'יי אמר עליו, הוא פשוט אמר אוקי אתה צודק . אני לא יכול להשתנות. הוא לא נלחם , הוא לא ירד לרמה הנמוכה של איי ג'יי (שאגב בפרק הזה במיוחד הוא היה המפקד הכי חרא שיכול להיות. אם יש לך משהו להגיד למישהו שעבד אצלך, לפחות תהיה חצי בן אדם ותגיד לו את זה כשהוא לבד ולא ליד מישהו נוסף. לא משנה שמה שהוא אמר היה כל כך משפיל לכשעצמו, אני חושבת שזה שהוא אמר את זה ליד מאק פשוט שבר את הארם סופית). למעשה אפשר לראות פה אנלוגיה למערכת יחסים של דיוויד ודונלד. דונלד ליכלך עליו, חשב שהוא יכול בלעדיו, דיוויד במקום להכנס למלחמות מפגרות וללכלך בחזרה חתם עם רשת אחרת וכמובן בסוף החליטו שאין ג'אג בלי דיוויד כמו שאין ג'אג בלי הארם. ומאק, טוב בעקרון אני לא הכי מבינה את הדמות שלה באופן כללי, אבל בעונה הזאת היא פשוט איומה! אוקי, נגיד שמסיבה מסוימת לא מובנת לחלוטין את הולכת עם וואב (במקום הארם???) אז לפחות שיהיה לך קצת טאקט בנושא ואל תעשי את זה ליד הארם. משחקים של גנון צריך לשחק אותם בגנון! ולא קרוב לגיל ארבעים! ומה לעזאזל היא חשבה כשהיא נכנסה למערכת יחסים עם ספוק? בעקרון אני לא מבינה למה היא האשימה את ווב שהוא לא היה שם בשבילה. היא הרי ידעה שהוא בן אדם כזה, היא ידעה שזאת העבודה שלו. הבן אדם היחיד שהיא הייתה צריכה להאשים בכל הסיפור הזה זה את עצמה. חבל שהיא לא נתקעה בעץ קודם לכן.... הדבר היחיד הטוב שיצא מהפרקים האלה, זה שהארם היה קצת ממורמר (שלא תבינו לא נכון, אני אוהבת את הארם שמח, אבל יש משהו בו שכל כך דורש חיבוק בעיקר כשהוא ממורמר. זה כמו הארם פצוע) וכמובן הארם בקטעי אקשן. אהבתי את החלקים של ה- CIA כמו שאהבתי את הארם בפלייט דיוטי. ואם מישהו נשאר עדיין לקרוא את מה שיש לי להגיד חח , אז שאלה - מה עדיף? עונה 9 שגורמת לנו להרגיש כעס ותיסכול על הדברים שקורים בסידרה ועל הדמויות, או עונה 10 שגרמה לנו להרגיש רק שעמום טוטאלי וגועל מיאקוביק. אפילו לא היה על מה לכעוס שם, כי שום דבר לא באמת קרה..

harmless

New member
ואגב טלי, עד כמה זה עצוב שנושא

שממש קשור לג'אג, מדברים עליו בנצל"ש??? לאן הגענו??????

למרבה הפלא..אני קראתי עד הסוף../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ותר, זו שאלה באמת קשה...וואלה לא יודעת מה לענות...שנאתי את עונה 9 בגלל שהיא היתה נורא מתסכלת עבור השיפרים שבנו..מצד שני היו כמה נקודות אור.. כמו WI שהיה מאוד משעשע ומרגש למרות שזו היתה בדיה, או ההתרפסות של איג'יי שהארם יחזור או פרק תצוגת האופנה ובעונה 10 אהבתי..אההמ.. רק את הפרק האחרון..אז
... אני מניחה שאני אלך על עונה 9 כי בעונה הזו לפחות היה לכוכב הראשי זמן מסך...

Hieros Gamos

New member
חחחח את יודעת שההתרפסות של איי ג'יי

והתצוגת אופנה זה אותו פרק נכון? BITS...פרק כל כך טוב
בעונה 9 היו כמה פרקים שיכלו להיכנס לקטוגריה של עונה 10...כמו למשל peopel vs secnav...או 913 שאני אפילו לא זוכרת מה הוא היה חוצמזה שאיי ג'יי עצבני שם... בסך הכל אני חושבת שעונה 9 הייתה הרבה יותר טובה מעונה 10. היא לפחות גרמה לנו לרצות להמשיך לעקוב ולצעוק ולקלל... עונה 10 סתם גרמה לנחרות...

Hieros Gamos

New member
חוץ מב1015 חח

זה שם נכון? זה שסטורג'יס רוצה להעמיד את הארמי לדין על רצח...

הו אני בחיים לא אשכח את רגע זריקת

התיקיה על השולחן! זו היתה אחת הסצנות הכי סקסיות של הארם!!!! חחח אני לפעמים שואלת את עצמי: הארם בלי חולה או הארם עצבני כמו שהוא היה אז: מה יותר שקסי? ואני לא יודעת מה להחליט!

Hieros Gamos

New member
אני עדיין מעדיפה הארם פצוע בלי

חולצה... אממ אתם יודעים מה אין לי בעיה להוסיף גם עצבני למשוואה
פאק אני אמורה ללמוד ללשון...

harmless

New member
אוקיי הארם נחתך מהתיקייה ובגלל

שירד לו דם הוא היה צריך להוריד חולצה , וכל הענין גרם לו להיות עצבני. איך זה?

Hieros Gamos

New member
חחחחחחח אני באופן אישי פציעה של

הארמי תמיד ראיתי יותר כמו משהו מתוך פיקים של אירוגירל אבל...כל עוד הוא מוריד חולצה, who am i to complain?!

למעלה