לכל מעריצי ncis

שיריק2

New member
לכל מעריצי ncis

אולי הגיע הזמן לפתוח פורום לסידרה הזו - הרי כולנו ממשיכים לראות בדרכים אחרות למרות שהעונה בהולמארק הסתיימה ולמען האמת לא ידעתי שיש כאן כ"כ הרבה מעריצים וזה כייף אדיר שסוף סוף נוכל לפתח שיחות ולא רק בפורומים האמריקאים. אני מתה מתה לדבר על הפרקים האחרונים במיוחד SWAK ן TWILIGHT אז אם אפשר כאן- תגידו ואם לא בואו נפתח פורום חדש. מה דעתכם?

Dark Storm

New member
תפוז לא מוכנים

כבר הגשתי בקשה לפתוח ולנהל פורום ל NCIS אבל הם סירבו בטענה שאין לסידרה קהל מעריצים גדול מספיק בארץ.

טלמ

New member
שהפורום שלנו היה גם פורום NCIS

גם ככה זה כביכול ספין אוף של ג'אג וקהל המעריצים ממש דומה! לדעתי זה רעיון נחמד!

Hieros Gamos

New member
האמת גם אני....

כאילו, אין לי בעיה שנאחד את הפורום הזה עם פורום סידרה חדשה של דייויד כשתהיה חח אבל לא עם NCIS... על NCIS אפשר לדבר בשירשור פה שירשור שם בנצל"שים אבל אני ממש לא חושבת שאנחנו צריכים להפוך את הפורום לפורום NCIS

Alias4Ever

New member
אני רוצה לשאול שאלה

אבל אל תסקלו אותי מה זה NCIS

סידרת בת של גאג

בעצם אני לא יודעת אם היא בדיוק סידרת בת שגאג מה שכן בטוח שהרעיון שלה יצא מאחד הפרקים של גאג

טלמ

New member
נפתח פעם בשבוע שרשור ncis עם...

תמונות, ספויילרים וכאלה........

Hieros Gamos

New member
do whatever you want

אבל אל תנסה להפוך את זה לפורום NCIS. שירשור מדי פעם או נצל"ש זה פסדר מבחינתי אבל במידה...

שיריק2

New member
הסבר לשואל מה זה NCIS

NAVAL CRIMINAL INVESTIGATION SERVICE אלו בעצם השוטרים של הנייבי, מוגדרים כספיישל אייג'נטס. בסידרה עוקבים אחרי היחידה שמורכבת מראש הצוות " ג'תרו גיבס" שמגלם אותו מארק הרמון-איש מארינס לשעבר, מייקל וואתרלי (הזכור כלוגן ממלאך שחור) שמגלם את טוני דינוזו- שוטר לשעבר, סאשה אלכסנדר (ששיחקה בדוסון קריק) שמגלמת את קייטלין טוד- הייתה משומרי ראשו של הנשיא, אבבי- שמגלמת את דמות המדענית החוקרת במעבדה לזיהוי פלילי, דייויד מקולום המגלם את דאקי- הפתולוג הראשי, יש לו גם עוזר צעיר ג'פרי, מקגיי- שראינו אותו בג'אג, מגלם את איש המחשבים המרובע. כל אחלה יחד בעצם מגיעים לזירת הפשע ומפענחים יחד עד שמגיעים בדר"כ לנאשם- ואז בעצם מגיע תורם של ג'אג.... לפעמים הם עושים עבודות בילוש במסווה. הסידרה מזכירה מאד את CSI . הכירו אותה בעצם דרך ג'אג- כשהאשימו את הארם שרצח את הלוטננט (נדמה לי) ומאז היא בעצם בלי שום קשר לסידרה הזו. מידיי פעם יש דמויות כמו של באד או של זו שהייתה סנגורית של הארם בזמנו כשהאשימו אותו ברצח - שכחתי את שמה. גיבס הוא בעצם הרציני ,הדייקן, בעל הותק בחקירות פשעים. טוני הוא הליצן הסקסיסט אך מבצע עבודתו היעילות , דאקי- הפתולוג הקשקשן, מקגי- הטמבל, אבבי- הגותית....וכו'... בקיצור אחלה סידרה- עם הפתעות רבות. מומלץ מכל הלב!!

שיריק2

New member
שלחתי מייל למנהלי הקומונות והפורומי

נראה אם יסכימו לתת לנו בית

אבל תסבירו לי,כמה זה דבילי,שהוא נתן

לכוכב הראשי של הסדרה שלו את אותו שם של הכוכב הראשי של הסדרה האחרת שלו...כלומר, זה לא קצת דבילי ומראה את החשש שלו בהתחלה שאולי הסדרה לא תתפוס? כלומר, תפסה ונניח שטוב שכך...אבל עם כל השמות בעולם ,אותו יוצר היה צריך לתת לדמות את השם הרמון???? כמה שזה דבילי

1מדי

New member
הרמון זה שם משפחה ../images/Emo6.gif

לשחקן קוראים מארק הרמון (איזו מקריות) ובסדרה הוא נקרא גיבס. הסדרה הזאת רוכבת על הגל של כל סדרות הפתולוגיות כמו CIS CIS MIAMI ו-CIS NY אגב הרמון - אם יש דבר שלא אהבתי בג'אג זה את השם הארם - מאיפה זה לעזאזל? דוקא מק ושרה (באנגלית..) נשמע טוב.

הרמון...זה דווקא שם נורא שקסי../images/Emo178.gif

ולכן זה לא ממש מתאים לגיבס...חחחח ומדי, אני יודעת שזה שם משפחה ועדיין, זה ממש,ממש דבילי לקרוא לשתי הדמויות הראשיות שלו באותו שם..גם להארם קראו "הארמון" במקרים מיוחדים..זה נראה כמו ניסיון לרכב על ההצלחה...

1מדי

New member
כלומר את חושבת

שהוא לקח את מארק הרמון כשחקן רק בגלל השם שלו? נראה לי קצת מוגזם. הוא שחקן שנראה די טוב אם כי קצת מבוגר לטעמי. חוץ מזה, הקשר בין שתי הסדרות ממש רופף לדעתי חוץ מזה שזה מאותו בית יוצר ושניהם קשורים לנייבי.

harmless

New member
אני אסביר מכיוון שאני מכירה את

האשדודית הזאת הרבה זמן
לשחקן ולא לדמות קוראים מארק הרמון

למעלה