לכל מלעיני גרנט.

petertosh

New member
החשש שלי

זה שהוא רוצה לבנות מערך שמתבסס על ישראלים ומספר מועט של שחקני רכש אבל איכותיים(20 שחקנים בלי כוכבים אבל כל אחד שחקן הרכב לגטימי),הכל טוב ויפה,אבל לאחר ההבטחות שהוא יוכל להביא כל שחקן מהנבחרת,אני יודע בוודאות שהפועל רוצה את דווידויץ',בניון,טל,זנדברג,ובן חיים,אלא אם כן הוא הולך להפתיע ואכן להביא אחד\חלק מאלה(עם כספו של לבייב),אני אמשיך לראות אותו כדמות תאבת כסף שמברברת,כי זה הזמן לפעול.ככה הוא מצתייר אצלי לצערי,הלוואי שיוכיח אחרת,ניתן לו תשקט התעשייתי האדום.

על האש

New member
ניתן לו את הזמן

עכשיו שהכסף הגדול הגיע,זה הזמן שלו להוכיח איזה מאמן הוא,ובאיזה סדר גודל.

על האש

New member
אין ברירה

אנחנו לא חובבים שלו,אבל נאלץ לרצות בטובתו. ונקווה שעוד נאהב אותו,ונוכל ל להצטער יחדיו שלא רצינו אותו בקבוצה. אבל אפשר לראות זאת הרע במיעוטו,רגלו של סיני לא תדרך בבלומפילד בקרוב
.

משינאי2

New member
שטויות, הוא מאמן שמאמין

בשיטה של קשטן הוא מאמן מהסוג של קשטן והוא מתאים להפועל תל אביב הוא המאמן השני הטוב בארץ אחרי קשטן והוא עשה קמפיין ענק במוקדמות לא עלינו רק' בגלל הפרש שערים ניצחנו את קפריסין בחוץ בפעם הראשונה בהיסטוריה לא הפסדנו אף משחק בפעם הראשונה בהיסטוריה עוד משו?

על האש

New member
זה היתרון היחיד שלו

שהוא מזכיר קצת את קשטן,ועדיין קשטן הוא הטוב ביותר. והייתי מעדיף את קשטן. אבל קשטן רוצה נבחרת,אילו לבייב היה מגיע שנה אחת קודם. גם היה מקבל את המשכורת שהוא רוצה ואף למעלה מכך,וגם נשאר שנים רבות יותר.

petertosh

New member
כרגע קשטן נראה כאופציה הישראלית

הטובה ביותר,בגלל התכונת ה"גנרל" הבולטת שלו.אם אתה מביא שחקנים עם אופי וביצים אתה חייב מאמן שלא רואה אף אחד ממטר,ולא יהסס להושיב כוכבים פלצנים על הספסל,ושלא יהיה סיכוי קלוש ששחקן יתחצף או לא ישמע למאמן.זו הגדולה של דרור. מילאן אוסטרץ תחמצןןןן מילאן אוסטרץ תחמצןןןןן

על האש

New member
אין על קשטן

שאתה רואה את האהבה,וההערכה שהוא מקבל מהשחקנים. זה אומר הכל.

redot

New member
נראה לי שקשטן חתם רק לשנתיים בנבחרת

מהסיבה שהוא רוצה לבוא להפועל אחרי הכישלון (שעתיד לבוא) של גרנט. קונספירציה?

על האש

New member
אלה אם הוא יצליח

להעפיל לאליפות אירופה,אפילו הקונספירציה הזו לא תלקח בחשבון
.

מסכימה../images/Emo45.gif

אין על קשטן. גרנט, מעבר לזה שהוא מזוהה אצלי עם מכבי, הפגין קמפיין חלש עם הנבחרת- והעלה את חמתי. זה מאמן חסר כל יצירתיות. מתבנקר בתוך עצמו, ושואף לתיקו. נכון שגם דרור קשטן, הוא מאמן טקטי. אבל כאן בדיוק נגמרת ההשוואה ביניהם. היתרון היחידי של גרנט, זה שיש לו קשרים טובים באירופה, ושהרבה שחקנים ישראלים מעריכים אותו. חבל, שדווקא כשהקבוצה הולכת להשתדרג בצורה כל כך מאסיבית- קשטן הולך. עם הסגל והכסף שיש לו היום הוא עושה את המיטב, אז תארו לכם מה יכל להיות. כנראה שאי אפשר לזכות בהכל.

פטנק

New member
סוף סוף הפועל בכותרות

עדיף גרנט על כל מאמן אחר יש דיבורים על רכש יש לא קשרים אם סוכנים ואולי אנחנו האוהדים צרכים לחשוב קדימה רוצים אליפות ושיר חדש של אריק אז יאללה הפועל היום יוצאים למלחמה

למעלה