בונו מתערב בכל דבר כדי שתצא לו תדמית של אכפתי ומתחשב...הכל בשביל הכסף הוא אפילו הודה...וקראתי ציטוט שהוא אמר שהם ניסו לעשות את כל השירים בדיסק החדש קליטים ככל האפשר כדי שה"רוק" יצליח במצעדים והם כאילו מייצגים את הרוק... שטויות.
U2 הם כן טובים.....אולי האלבום הקודם באמת היה יותר מידי פופי אבל אי אפשר להגיד שהם מסריחים יותר מכל הפופ שבעולם הרבה אנשים מעריכים אותם ובסך הכל הם להקה טובה עם הרבה שירים טובים... אז אולי דיי לקטול כל מה שהוא לא רוק כבד דיי עם ההתחסדות.....
הם טובים רק לדעתך...ובעצם את לא יכולה להגיד שהם יותר טובים מפופ בדיוק כמו שההיא לא יכולה להגיד שהם יותר גרועים מכל הפופ... אבל להגיד שהם צבועים ורוצים כסף אפשר להגיד... והאנשים לא קוטלים כאן כל דבר שהוא לא רוק כבד...בעצם לא נראה לי שיש כאן הרבה ששומעים רוק כבד...אני לא ממש יכול לחשוב עכשיו על הרבה להקות שאפשר לקרוא להן רוק כבד...זאת בכלל הגדרה מטופשת של אנשים שלא ממש מבינים וקוראים לכל דבר עם דיסטרושן "רוק כבד" מזכיר לי את המורה שלי למוזיקה שחשבה שNAPALM DEATH זה רוק כבד... אה...וגם ההערה קצת לא קשורה כי יש כאן הרבה אנשים ששומעים דברים פחות כבדים מU2...בכלל להודעה הזאת אין קשר אליהם...
זה שאנשים שלא יודעים איך לסווג להקה כבדה יחסית תוקעים לה את הכינוי רוק כבד. בורזום אולי מרשימים אבל בכל זאת אני עדין שמרני בעניין הזה ואני לא נוגע ממטר בחומר של להקה נאצית זה פשוט מגעיל אותי אבל זה רק אני ואין לי בעיות עם אנשים ששומעים את זה וזה לא מפריע להם.
אנשים שלא מכירים להקות מטאל .. למשל כמו הטיפשים בביה"ס שלי .. אז הם תמיד מייחסים אלייך את מטאליקה, כי זאת הלהקת מטאל היחידה שהם מכירים למשל .. בספר מחזור כתבו עליי שאני שומע מטאליקה ואף פעם לא שמעתי מטאליקה .. זה ממש דפוק ..
אחי יש לך עוד הרבה להשלים,כי starring at the sun הוא רק קצה הקרחון! רק לידע כללי השיר הזה לקוח מתוך POP אלבום דאנס אלקטרוני שדיי כשל, בקיצי כנס לאתר WWW.U2SATATION.COM תמצא שם הרבה שירים מדהימים ועוד בהופעה חיה!בהצלחה ואם תרצה עוד אתה יודע איפה למצוא אותי