לכל מי ששומע U2

לכל מי ששומע U2

אני אוהב היפ הופ אבל אני אוהב גם את U2 אהבתי את השיר U2 - Staring At The Sun במיוחד את ההתחלה שלו אז אני צריך שתמליצו לי על שירים יפים שלהם להוריד בסגנון של השיר היפה הזה תודה..

Sham 69

New member
שמע ..

לפי דעתי, רק לפי דעתי U2 הלהקה אחת מההכי מסריחות ששמעתי אי פעם מה לעזאזל הם מנסים לעשות? "רוק" - דאנס? גועל נפש, זבל מה לעזאזל זה השיר המסריח הזה?? סלביישן? איך שלא קוראים לו .. מה הם ניסו לעשות בו?! גם כן ההומו הראשי שם, ברונו או איך שלא קוראים לו .. משחק אותה קשוח ותורם לכל מיני מוסדות, אני מבטיח לכם שהוא עושה את זה רק בשביל המסחור ורק לידיעתכם, יש לי כמה מעריצים שלהם בביה"ס, ורובם מעריצים אותי בגלל שהוא "בן אדם טוב" ותורם למוסדות וחרא כזה, להקה ממוסחרת ומסריחה אבל זאת רק דעתי

Sham 69

New member
אותי = אותו .. אגב ..

אני יודע שלא שאלת מה אנחנו חושבים על יו 2, רק רצית המלצות אז בכל מקרה אני מצטער אבל הייתי חייב.

epitaph

New member
אני יכול להביא לך המלצות לשירים טובים

אבל אני לא בטוח שאתה תאהב אותם,יודעים מה יש לי רעיון,כול אחד יביא את השירים המומלצים שלו (נעשה עם גבול של לא להמליץ יותר מעשרה שירים),אחר כך אני אכניס את כול ההמלצות למאמרי הפורום... שלי יהיו (כבר רשמתי אותם בפורום מוזיקה אבל בכול זאת) Jimi Hendrix - Castles Made of Sand Orphaned Land - Mercy King Crimson - Epitaph,I Talk To The Wind Deep Purple - April,Child in Time Yes - Heart of The Sunrise Pink Floyd - Wish You Were Here Led Zeppelin - Thank You,Babe Im Gonna Leave You

Sham 69

New member
אממ ..

carcass - heartwork orphaned land - seasons unite opeth - bleak misfits - decending angel kreator - coma of souls satyricon - mother north subhumans - society chaos uk - ronnie was a rebel opeth - remember tomorrow - מהטריבוט לאיירון מיידן (up the irons).. שיר כל כך טוב

untitled

New member
מוזר מאיזו הודעה זה התחיל...

זו לא רשימה מלאה, סתם זריקה של הרגע אבל עדיין pink floyd - shine on you crazy diamond, comfortably numb beatles - a day in the life led zeppelin - stairway to heaven deep purple - child in time steve vai - passion & warfare guns N roses - november rain camel - the snow goose king crimson - epitaph למרות שכבר אמרו זהו כרגע

סחטיקה

בן אדם שמבין במוזיקה למרות שהייתי מוסיף לזה את Jimi Hendrix - Little Wing,Voodoo Child Led Zeppelin - Stairway to heaven The Doors - Break on through Dire Straits - Brothers In Arms Pearl Jam - Alive או תאמת כל דבר שלהם מהאלבום הראשון (TEN) The Eagles - Hotel California Cream - White Room ותאמת הייתי מוסיף לזה גם את השיר של שייגעצ - ניו יורק רפיח כי זה ממש ממש שיר מעולה, פשוט יט מעולה

Bodom-child

New member
אני מקווה שאתה

לא מתכוון ברצינות בקשר לשיר של השייגעצ האלו... :-{

ed547

New member
ten הוא דווקא האלבום הכי חלש שלהם

לדעתי.. יותר מדי דביק והליריקה חלשה ויותר מחאתית ובסגנון של כמה העולם דפוק.

אלבום מעולה....

ותאמין או לא באלבום השני שלהם VS. יש יותר מסרים חברתיים למשל בTEN (שדרך אגב נקרא על שם מספר החולצה של שחקן הכדורסל מוקי בליילוק ששמו היה שמה הקודם של הלהקה ) יש את EVEN FLOW שמדבר על הומלסים, אלייב שמדבר על נטישה במובן מסויים,WHY GO שמדבר על חיים במוסד סגור של ילדה דיכאונית,JEREMY שמדבר על סיפור אמיתי על ילד שאתאבד מול כל הכיתה שלו (עם אתם רוצים תבקשו ואני יביא לכם את הסיפור המלא מספר שברשותי), וזהו אין חוץ מזה מסרים! בVS. למשל יש את השיר GO שמדבר על בעל\חבר מכה שמיתחנן מחברה שלו שלא תעזוב אותו ,והמסר פה הוא שבנות צריכות לעזוב בעלים מכים DAUGHTER מדבר על ילדה על הפרעות למידה ואיך לא מבינים אותה GLORIFIED G מדבר על החזקת נשק באמריקה ואיך כל מי שיש לו נשק הוא "מגניב" ו "קשוח" ומרגיש גבר W.M.A מדבר על אחזריות של המשטרה לגבי שחורים באמריקה BLOOD מדבר על הזרקות הארואין למרות שאין בו ממש מסר שמנסים להעביר ולא מדברים על השלילי בהזרקות הארואין REARVIEWMIRROR השיר הכי יפה באלבום לדעתי מדבר על התאבדות וזה בערך המסרים החברתיים אפשר לראות שבשתי האלבומים יש מספר כמעט שווה של מסרים חברתיים ובVS. יש יותר אפילו , TEN לדעתי ממש לא דביק יש לי את כל האלבומים שלהם ולדעתי הכי חלש הוא דווקא NO CODE שהכי לא אהבתי וגם הוא יחסית טוב

ed547

New member
לא דיברתי על זה..

אגב כל אחד מהמקרים האלה הם סיפרו כתוצאה ממה שקרה להם בחיים. w.m.a נכתב על חבר של אדי שחטף מכות משוטרים ליד אדי ואדי גם הלך איתם מכות כי הוא לא הבין למה הם מרביצים לחבר שלו הקבצן. גלורפייד זה על הפעם שגוסרד הביא רובה לאחד החזרות שלהם וכולה.. הכתיבה שלהם ל כך אמיתית אבל כתובה כל כך טוב ולא מזויפת ועלובה כמו של קוביין. טן הוא דביק כי הם לא מפרטים למה העולם מסריח הם פשוט כותבים ככה ואילו באלבומים שאחריו הם מתחילים לפרט את הסיבות האלה. לדעתי הכתיבה הכי יפה ומסובכת ב binaural החדש שהרבה לא אהבו אותו כי הוא נפרד מהגראנג´ אבל הוא מהאלבומים היותר חשוכים ו"כבדים" שלהם.

MuffinMan

New member
בכלל להקה אדירה

נורא אהבתי את TEN, אבל VS ו BINUARL היו יותר חביבים עלי. למרות שכולם אהובים עלי. אבל אני מת איך שהם משקיעים על הדיסקים שלהם, זה ממש יפה!

a_duck

New member
אמ...הם לא היו נאצים פעם?

כי ראיתי קטעים מהופעה ישנה שלהם בגרמניה שהם עם צלבי קרס...

a_duck

New member
הבהרה

בגלל הויכוח רציתי להבהיר משהו...לא איכפת לי מזה שהם נאצים או היו נאצים או מה שזה לא יהיה...אני לא אוהב אותם בכל מקרה...גם אם היו נאצים לא הייתי רץ לשמוע אותם... פשוט נראה לי שהקטע של הבונו הזה שהוא נחמד ועוזר לכולם התחיל רק בזמן האחרון...כי ראיתי הופעה שלהם שהם עשו HAIL HITLER כזה והיה מאחוריהם דגל גדול עם צלב קרס... זה היה בגרמניה...

בןלי

New member
זאת דעתך וזאת דעתי:

עדיין לא קראתי את שאר התגובות של האנשים כאן אבל אני מקווה מאוד שהם לא מסכימים איתך. צריך לחלק את U2 לתקופה האחרונה ולתקופה היותר מוקדמת שלהם - מוסיקלית כמובן. בתקופת אכטונג בייבי וגושוע טרי הם עשו מוזיקה מעולה. יש להם שירים עמוקים שנוגעים לכל הקטע של החתרת האירית והבעיות בבריטניה. בגלל הבעיות האלה אני חושב שבונו מתאמץ ככ לתרום ל"קהילה". אני ממש לא חושב שכל ההתנהגות שלו מזוייפת. זאת בדיוק הבעיה בעולם הזה: עד שמישהו כבר מנסה לתרום משהו קמים אחרים ויורדין עליו. במקום לדבר שטויות אולי תתחיל לעשות משהו מועיל? אז נכון - בשני האלבומים האחרונים שלהם הם ניסו ללכת לכיוון אחר אבל עדיין זאת אחת מלהקות הרוק שבכל זאת שרדו ואתה לא יכול להתעלם מ 15 שנה של יצירה ואינספור שירים שהפכו לקלאסיקה.

shay or eli

New member
לפי מה שידוע לי

אני אחד מהמעטים בפורום שאוהב אותם. אבל אני מקווה שאני טועה. בכל אופן, שירים שלהם שאהבתי: One Where The Streets Has No Name Walk On Wild Honey Beautiful Day Stuck I A Moment You Can´t Get Out Of Sweetest Things Elevation (הגירסא בדיסק יותר יפה מהרימיקס באמ.טי.וי) מקווה שעזרתי!

shay or eli

New member
גם לך

ועכשיו שאני חושב על זה אפשר להוסיף לרשימה גם את Sunday Bloody Sunday ואת With Or Without You

למעלה