לכל מי שקורא

hipox

New member
לכל מי שקורא

שתדעו שיש לכן אחלה פורום לפעמים נחמד לקרוא פה,אולי נהפוך את זה לשיגרה אז נעים מאוד אני איתי!

אורקעע

New member
../images/Emo68.gif הי! אני אור :) גם אני חדשה!

אני קוראת פה הרבה והחלטתי להצטרף.. אז.. אני אור :) בדר"כ קוראים לי אורקע... בת 17 עוד מעט (י"א), משוהם..

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מושלמת קטנה שלייי!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך כ"כ!!!

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gif אעעהעהע !!!

סיימתי לראות עכשיו את הפרק האחרון בעונה בראשונה של נמלטים וOMGGGGGG הם לא יכולים לגמור עונה ככה
(כן כן אני בדילאיי SUE ME) מייקל סקופילד תעשה לי ילד!

Small talk

New member
וואי איך הייתי מכורה

ראיתי את הפרקים על המחשב/טלווזיה (אם היה לי כוח לצרוב את הפרקים לDVD) ואם לא היה משהו שיזיז אותי הייתי רואה 5 פרקים ברצף... אבל זה שיש עונה 3 זה מעפן, ראיתי את הפרק הראשון והחלטתי שזה לא שווה צפייה ולא ניסיתי להוריד בכלל את השני. *שאלה שבכלל קשורה למסכים*- נכון בפרק שזוהר שוכבת עם הבחור הזה ודניה רואה, אז לא הייתי מסוגלת לראות את זה והרצתי את כל הקטע, איך המצלמה נדלקה?היא לא הייתה דלוקה שהם נכנסו לחדר נכון?.

EVE Lights

New member
חח ראיתי את כולם על המחשב

ראיתי את כל העונה ב4 ימים
ולגבי מסכים דניה פרץ למחשב של זוהר וככה הדליק לה את המצלמה ואז ראה אותה דרכה

SNoopY 26

New member
אוווחח מייקל הוא החלום שלי

אני פאקינג מאוהבת בו ובלינננננקקקקק הסקסי הזה כפרה עליו אני וחברות שלי מכורות מוות לסידרה הזו רק שאנחנו בעונה השלישית. והעונה הראשונה אחת הטובות אם לא הכי טובה!

סדרה מטורפת!:)

אני גם רק בעונה הראשונה. (למרות שאת השלישית אני גם רואה במקביל)

Moreiro

New member
גררר../images/Emo99.gif

העונה השנייה לא כיפית בכלל. אחרי הפרקים הראשונים כבר לא מראים אותו ערום]: או בכלל, לא חושפים לו אפילו יד מסכנה

AnGeL DoLlY

New member
זו הסדרה הכי טובה בעולםםםם.

ואני לא אומרת את זה על כל סדרה.. איין אני פשוט מאוהבתתת בה היא גאונית בטירוף אגב מישהי יודעת איפה אני יכולה להוריד תרגום לפרקים שאני מורידה מהאימיול? לא יכולה להתאפק ;(

Tin Doll

New member
זהו.

זה מתחיל ונגמר בעונה הראשונה. אל תמשיכי לראות את השנייה ובטח לא את השלישית. העונה הראשונה הייתה מעולה לדעתי.. אבל! זו לא הסדרה הכי טובה בעולם. מי שרואה לוסט תבין אותי.. (מתי העונה הבאה כברררר)

AnGeL DoLlY

New member
שטויות

הרי זה ברור שכל סדרה או סרט שתראי יהיה הכי טוב בגרסה הראשונה שלו ואני יודעת שעל טעם וריח לא מתווכחים אבל זה כל כך לא נכון שהעונות השנייה והשלישית של נמלטים לא טובות. פשוט לא נכון..הן עשויות כל כך טוב וכל כך מותחות!!! ובאמת שווה לאורנית ולכל אחת לראות אותן...

Tin Doll

New member
לא מתחברים לזה מהר

צריך לראות כמה פרקים כדי להכנס למתח ולעלילה. זו סדרה מורכבת ומותחת (מאד) ולא צפויה, וזה מה שיפה בה

SNoopY 26

New member
אני אישית ראיתי את העונה

הראשונה של נמלטים (שהיא הכי טובה), את השנייה (שהיא גם ממש טובה) ועכשיו אני באמצע השלישית.. עכשיו השלישית גם טובה אבל הכי פחות טובה מהשתיים הקודמות. וראיתי גם לוסט עונה ראשונה שנייה ועכשיו אני באמצע השלישית, וגם זו סידרה פשוט מעולללה בטירוף..אבל לדעתי נמלטים יותר טובה. הקטע באבודים הוא שמראים פיתאום כלמיני דברים מוזרים ומותחים ואתה כבר מתתת לדעת איך הם קשורים ומה הקטע שלהם, אבל פשוט משאירים את זה פתוח בלי הסבר... אולי בהמשך תיהיה תשובה לכל הדברים האלה, לא יודעת, אני מקווה לפחות. אבל בנמלטים מקשרים הכל ביחד, ואתה רואה משהו ואתה בשוק ממנו ואתה מת לדעת מה יקרה ואיך זה קשור ובסופו של דבר אתה גם מגלה איך. באבודים זה פחות ככה. למשל (|ספויילר| לגבי העונה השנייה\השלישית)----- מראים שליבי חברה של הרלי מתה, והיא גם הייתה בבית משוגעים הזה של הרלי.. אבל לא מסבירים מה הקטע או איך זה קשור. וגם כל הקטע עם המספרים של הרלי, שהם גם היו כתובים על הבונקר, שהם גם הושמעו בהקלטה של הצרפתייה... לא מקשרים את זה. והבנאדם הזה שהרלי שמע ממנו את המספרים, שהוא בעצמו שמע את זה מאיזו הקלטה או אנערף... לא יודעת. אה ולגבי הילד של מייקל (ברח לי איך קוראים לו) שאמרו פעם שהוא קצת מוזר (הבעל של אישתו של מייקל אמר).. זה היה נראה כאילו הולך להיות לזה המשך או איזושהי פואנטה, כי עובדה שה'אחרים' מתישהו חטפו אותו ואיזו כושית שאלה את מייקל על וולט (אה נזכרתי!) אם הוא שם פעם לב לאיזה משהו שונה אצלו. הם כאילו פותחים דברים ולא מסבירים אותם. אבל לפי מה שהבנתי מחברה שלי בעונה השביעית של לוסט יהיו תשובות להכל אז יש מצב שאני סתם מזיינת תשכל. :p קיצורר הבאתי חפירה של החיים חח מה שבטוח זה שהעונה הראשונה והשנייה של נמלטים יותר טובות משל אבודים. אבל השלישית של אבודים יותר טובה מהשלישית של נמלטים, לפחות בנתיים. זהו!

למעלה