לכל מי שקורא

Tin Doll

New member
טוב שלא הגזמת.

העונה הראשונה של נמלטים הייתה טובה. ההמשך כבר הרס כי כבר הבנו את הפואנטה, הכל חוזר על עצמו וזה נהיה נורא משעמם.. אני מורידה את הפרקים של העונה שלישית סתם כדי לראות בזמני הפנוי ושלא יהיו חורים, אבל אני לא נלהבת וזה לא מושך אותי כמו פעם כבר.... לאבודים באמת יש יותר שאלות מאשר תשובות, אבל אני חושבת שלמרות זאת, היא בנויה בצורה יוצאת דופן. היוצרים אולי קצת הגזימו בפרטים, אבל זו עדיין סדרה מרתקת ושתמשיך לרתק עד הפרק האחרון.. בגלל שהיא כל כך לא צפויה, וכל כך לא מובנת מאליו... היא כל כך מעולה. שמעתי הרבה אנשים שלא התחברו לסדרה הזו ואין לי יותר מה להגיד - זה עניין של טעם, ואני אישית חושבת שיש לי טעם נהדר. P: בחיים לא אהבתי שום סדרה יותר מאשר את לוסט. (וספוילר לאבודים עונה הבאה-מייקל ובנו חוזרים, אבל זה ספוילר דיי ידוע)

SNoopY 26

New member
סבבה

לדעתי אבודים סידרה באמת מעולה ויוצאת דופן, אבל אני אישית יותר אהבתי את העונה הראשונה של נמלטים מאשר העונה הראשונה של אבודים. אין מה להגיד, העונה השלישית של אבודים יותר טובה מהשלישית של נמלטים. העונה השלישית של נמלטים היא כבר פחות מותחת, ובאמת הכל חוזר על עצמו ולדעתי הם קצת הרסו והיו פשוט צריכים (ספויילר) להשאיר את הסוף ששרה לינק ומייקל על הסירה וזהו.

LimiMimi

New member
אצלי..

התחלתי לראות נמלטים, באובססיה מטורפת סיימתי ת'עונה הראשונה. ובוא נגיד שהיא נורא עייפה אותי
בדיוק הגיעה העונה ה2 לבלוק, בואו נגיד שלקחתי את הדיסק הראשון 3 פעמים ולא הצלחתי לסיים אותו עדיין.. אני לא יכולה.. העלילה כלכך נמתחת.. מיצינו [ואני לא אגיד שזה לא היה מותח, אבל כבד!] קחו לדוגמה את עמוק באדמה
כל פרק 50+ דק' ואני מרגישה כאילו זה שתי דקות.. בנמלטים את מרגישה איך את מבזבזת את הזמן

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif בניתי חיים שלמים

ובבעיטה אחת הכל נהרס. אני לא שקרנית אני לא תחמנית אני לא סכסכנית ואני לא צבועה. אפשר לומר עליי הרבה דברים, לא את אלה שמועות יכולות להרוס בן אדם.

amit641

New member
רוני ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני כ"כ מבינה אותך. וכמה זה כואב שאומרים עלייך דברים שהם הכי לא נכונים. אבל הכי חשוב הוא שאת יודעת מי את באמת ושיש את האנשים סביבך שיודעים מי את וכל השאר לא באמת משנים כלום. :)

RainbowL

New member
אויש אתן מקסימות (ארבעתכן)

אני יודעת ואני מאמינה בעצמי והכל, אבל קל לתכנן קשה לבצע כמו שאומרים. זה הרבה יותר מסובך, וזה כבר חצי שנה. תודה אניוואי

../images/Emo32.gifתגיבו, רבאק. אני עצובה.

יש לי החשש הדי מטריד שלראשונה בחיי התחלתי להרגיש קצת מאוהבת. ואז חירבתי את זה, כמו שאני תמיד עושה. כי כרגיל, כמו שאמר לי הבחור שיצאתי איתו עכשיו לדייט סוער אך מיותר בעליל: "וון איט ריינז איט פיורז". וזה נכון. כי אצלי, או שאין אף אחד או שיש זוגות. שלשות. אנאערף. אף פעם לא בחור אחד ליצור איתו קשר רציני. ובפעם היחידה ש...נו, פאק איט! בפעם היחידה שאני אשכרה, אחרי כל הוונאבי-סטוצים הדביליים האלה, מתחילה להרגיש משהו כלפי איזה בחור- זה חייב לבוא עם איזה... איזה טפיל. איזה בחור שלוקח אותי ל"פירסט דייט" מפגר, ורואה את הסמס שאני רושמת עליו בו מפורט עד כמה בדיוק הוא מיותר בעיניי, ואז אני....בתור המרצה התמידית שבי, זו שאף פעם לא מוכנה לקבל את העובדה שמישהו קצת כועס עליה- מיד משקרת. ובכלל לא התכוונתי, באמת. סתם לא רציתי להעליב את השותף, שתמיד קצת מגונן יותר מדי, אתה מבין?... ותכל'ס, זה נכון. הוא באמת קצת מגונן. וזה באמת קצת מטריד. אבל....אבל הכל היה רק כדי שהבחור לא יעזוב בכעס. ובסופו של דבר מצאתי את עצמי מתנשקת איתו. הרבה הרבה יותר מדי. וקובעת דייט נוסף. בזמן שבכלל לא לגמרי הייתי בטוחה שזה אמור להיות דייט ראשון... ולא עניתי לבחור ההוא. שאני...ש....שקצת אכפת לי. שאני קצת מאוהבת וזה. ועכשיו אני קצת כלואה. וזה קצת לא נעים. ו...ואולי עדיף שלא אכיר יותר אף אחד בכלל. הרי זה גם ככה אף פעם לא מתאים. [אני כמעט בוכה. ואין לי כוח. ואוף, לא הרגשתי ככה בחיים...:(] [וכרגיל, כשאני אמוציונלית, אני מתחילה לדבר בחרוזים...]

אממ,

בנים איכסה, אבל אל תמנעי מעצמך אושר בזה שאת דופקת עם הבחור שאת רוצה. את לא חייבת כלום לאף אחד. זה המסקנות מהסוף, תנסי ליישם מההתחלה. יומטובב=O

P i x i e s

New member
../images/Emo32.gif איזה חלום יפה אלוהים ../images/Emo10.gif

חלמתי שההורים שלי מארגנים לי נסיעה ספונטנית לאיטליה לבד!!! בקיצור אנחנו מתארגנים והכל, רשמתי במסנג'ר בהודעה האישית (וגם לו משהו בסגנון) "אני באיטליה. אריבדרצ'י!!" ואז פתאום הוא מתקשר ושואל אם אני רוצה שהוא יסיע אותי... כ"ככככככככ
ואי אפשר לתאר כמה שמחה הרגשתי בלב וכמה הייתי עצובה לקום. Life sucks. למה נפרדנו למה?

../images/Emo201.gif

מותק, אני במסנג'ר כל הזמן בשבילך. ואני לגמרי מבינה את החלומות האלה.. לקום עם הרגשה של... חבל שזה לא אמיתי. ודי, יהיה בסדר מתישהו. עכשיו זה קשה. אבל חייב להיות בסדר.

../images/Emo32.gif הייתן עובדות בסופר../images/Emo35.gif

מחפשים אצלנו בסופר פה עובדים, ואני לא יודעת אם ללכת לנסות.. נראה לכם שכדאי לי
מישהי פעם עבדה בסופר
איך מסתדרים עם האנשים
אני לא הבנאדם הכי מתחבר מהר בעולם.. לצלצל

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אם את כ"כ נואשת להרוויח כסף..

אני לא מבינה אז למה את מתלבטת אם לעבוד או לא לעבוד בסופר אתכלם. זאת עבודה לכל דבר, והכסף שתרוויחי שם [או בכל מקום אחר] זה כסף שלא היה לך אתמול.

כי...

1. לא יודעת כמה אני אתחבר שם לאנשים.. 2. זה לראות את האנשים שאני מכירה...וזה יהיה מביך חח אלא אם זה באזור התעשייה..:p

lim02

New member
מה זה משנה..

כסף זה כסף. מתחברים לאנשים ברוב המקרים, אין סיבה שלא תתחברי. וגם אם את לא- לא באים לעבודה במטרה להכיר אנשים. למרות שזה בונוס והכל.. ואם מפריע לך לראות אנשים שאת מכירה, תעבדי במקום אחר.

למעלה