לכל מי שמתארגן פה..

quawax

New member
רק רציתי להוסיף

שגם אם השמועה שהגראס בארץ מרוסס באל אס די לא יכול לקרות כלום למעשן בגלל שאל אס די נהרס מיד בחום חוץ מזה שאם הגראס באמת היה מרוסס באל אס די המחיר שלו היה גבוה בה-ר-ב-ה ממה שהוא היום

koala

New member
מה נהיה?

לפי מה שאני יודע אין דבר כזה גראס מרוסס , לא ראיתי ולא שמעתי על זה בחיים שלי (לפחות לא מאנשים שאני מחשיב את דעתם) , כל מה שג'ימי כתב על "קונספירציית ה k300 " --זה נכון. ולכל אלו שאמרו שהם קיבלו סטלה כבדה ורעידות חישמולים וכו' , ח'ברה רק אכלתם כפות קטנות , ואני שואל מה יקרה אם תעשנו פתאום איזה היידו אוסטרלי או איזה היידרו מאמסטרדם (ג'ק הרר נגיד..), מה אז תגידו ? מרוב שתיהיו בסרטים בטח תגידו שיש על זה אנתרקס... חברים אין גראס מרוסס ואם במקרה מקבלים גנג'ה שנותנת סטירות, הרי שצריך לברך על כך.

Vindictively

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה לי כל כך הרבה מזה.. *סניף* חומר כל כך טוווובבבב שני ג'וינטים מסכנים ואכלתי סרטים שהייתי מקבלת רק מאיזה 4 ראשים גדושים!
ועכשיו...בביוב... (אבל לא זרקתי כי חשבתי שהיה מרוסס) בא לי למות.

sheda0ktana

New member
לא כאפות ולא דאחקות

סליחה. כאפה, זה להתעורר מאיזה שהוא טריפ לא ידוע על גדות האמסטל ממוסיקת סלסה פילהרמונית שבוקעת מתוך הראש שלי. רעל, זה לשכב על הספה בחדר ולרצות למות.

koala

New member
sheda0ktana

"רעל, זה לשכב על הספה בחדר ולרצות למות" -- עד כדיי כך ??? , ואללה כנראה אני צריך להגיד תודה שלא יצא לי להתקל בחומרים האלה.... לא יודע , גם לי יצא להכיר אישית לוחצת כמה אנשים שהם מהצד המסחרי של העישון , וגם מהם לא שמעתי או ראיתי משהו שקשור לריסוס. אבל מי יודע כמו שהשדה כתבה יכול להיות שזה הצחיל בתור חרטא והחרטא החליטה להשאר. אולי אתם בכל זאת אוכלים סרטים????

reuven4u

New member
אפשר לעשות סקר:

האם יצא לך לעשן משהו מרוסס? (או לפחות אתה חושב שזה מרוסס) לי לא - למזלי... אני משתדל לצרוך בנות שאני מכיר אותן מגיל ילדות

sheda0ktana

New member
די עם האפס הזה...

אפשר גם בעברית, זה יוצא אפילו יותר נחמד - שדה קטנה. האפס זה רק חוסר הבנה ביני לבין השרת של תפוז (אמנם פעם ראשונה, אבל בהחלט לא פעם אחרונה...) בתודה המזכירות

sheda0ktana

New member
לא

רציתי לעשות "_" אבל השרת של תפוז לא מרשה דברים כאלה בשביל שלא יתחזו לאנשים בצ'אט, אז עשיתי בכוונה "0" כי חשבתי שאנשים יהיו מספיק יצירתיים להתעלם מזה. אבל לא היית רחוק.

פעם הבאה, במקום 0

תעשי משהו קטן, שאנשים לא ישמיו לב אליו.... משהו כזה(למטה): sheda@##@#@#@#@#@#@#@#@#@ktana

queenbitch

New member
חשישששש

תאמין לי אתה צודק אבל דווקא ליפני כמה זמן היה חומר לא מרוסס בכלל והיה ממש חלש....

רוני קל

New member
גראס מת

למה גראס תעבור לחשיש פי אלף יותר טוב בלי חומרים מסוכנים

quawax

New member
פרסמו את השרשור הזה

בשער של תפוז עכשיו הכנסו לפה מלא חארות ויגידו שטויות לדעתי אפשר למחוק אותו

Deicide

New member
מרוסס שמרוסס

אוקיי...אני גידלתי 4 שטילים מהם 2 היו זכרים אז השמדתי אותם..וכדי לא ליזרוק לפח החלתטי לעשן אותם עם עוד כמה חברים...אני לא האמנתי מ 2 ראשים של תיפזורת ועוד של זכר אנחנו הינו על הריצפה!! אז זה באמת הכל תלוי בסוג של החומר...ויש המון סוגים..עכשיו דבר שמאוד מעצבן זה שבארץ הם מביאים לך גראס עם זרעים..כאילו באמסטרדם על 10 זרעים אתה תשלם איזה 50 שקל!! ופה הם מביאים לך אותם ב מאות בכל שקית גדולה... למה הם לא מבינים שצריך להשמיד את הזכרים??? וביכלל הראס שמוכרים לא יודע הוא לא כמו זה שאתה מגדל..ואתה גם לא נהנה ממנו באותה צורה.. ברוב הגידולים הביתיים משתמשים ב חומר שניקרא 20 20 זה ממריץ אבל מה לא את הפרחים אלה רק את התיפזורת כן זה עושה לך חאמסות של 7 ו 9 עלים אבל עדיים אין פרחים ואם יש לוקח להם מאוד הרבה זמן ליגדול אבל הצמח עצמו נהיה ענק כזה יפה... ועכשיו בקשר ל מרוסס...כן הם נוהגים באמת לפי מה ששמעתי לרסס את הראס המיובש...למה אני לא יודע..אולי כי זה חרא של חומר והם רוצים לחזק אותו... ולא יודע סתם ליקנות חומר זה בעסה...כל ההמתנה וכל הבלאגן..ככה אתה מגדל בבית בשקט בסבבה שלך...בלי בעיות...רק מה הכי חשוב זה לא לספר לאף אחד...

tiger

New member
עוד פעם"לפי מה ששמעתי"?

אתם לא קולטים ששמעתם לא טוב?אנשים ישבו וערכו מחקרים בישביל שלאגודות כמו לאל סם יהיה חומר הסתה מבוסס והם לא מצאו כלום.נורא מרגיז שבסוף מי שעוזר לאגדות שאל סם לא הצליחו לבסס זה הסטלנים עצמם.ניכנסה לפה בחורה מאוד מעצבנת והטיחה בנו שהמוח שלנו יותר מידי מלא בעשן וסמים מכדי להבין מה אנחנו עושים.אל תיתנו לי להרגיש שהיא צודקת כי במיקרה הזה של כל אגדת המרוסס היא ממש כן. והגרס של הבדואים מלא בזרעים כי הם לא יכולים לטפח את הגידולים כל כך טוב כמו החברה שמגדלים בבית.במיצריים החוקים מאוד נוקשים,יותר מיכאן בהרבה.הקיצר זורקים את הזרעים בשדה ומאז ועד הקציר נותנים לאידיוט/מפגר של השבט להגיע מידי פעם להשקות.זהוא בזה מיסתכם הטיפול שלהם,יותר מידה יהיה פשוט יותר מסוכן ושום ישראלי אנין טעם לא שווה את הסכנה הזו,שיעשן חול וזרעים ויגיד תודה.השמש של סיני מספיק חזקה כדי שלא יצתרכו לידאוג יותר מידי ואתה ראית לבד שגם הזכרים נותנים בראש.אז מספיק עם כל האגדות.גרס הידרו מכיל הרבה יותר כימיכלים... t

quawax

New member
זה חדש לי..

אז למה בעצם אנחנו משתדלים לעשן רק נקבות? חשבתי שבזכרים אין הרבה THC מישהו מוכן להסביר לי?

למעלה