לכל מי שמתארגן פה..

tiger

New member
זה שיש גרס חרא

זה עוד לא הופך שום ריסוס לחומר פסיכואקטיבי.מה שאת מתארת זה תופעות של סטלה מחורבנת מגרס מחורבן ואין שום עדות שהגורם לזה זה ריסוס.את גם סותרת את עצמך כשאת אומרת שיש לך ידיד שמגדל ומרסס כי לדעתו זה לא גרס טוב בלי ריסוס.או שזה הורס או שזה משפר?לא הבנתי. ושוב את מבססת את העובדות שלך לפי תחושות ולא לפי שום בסיס נתונים מדויק. כמו שאמרת הבחור.גם את לא יכולה להוכיח שזה מרוסס לפי התחושות והעובדות שהגרס "מת" או לא בא טוב בראש,יכולות ליהיות לזה אלף ואחת סיבות אחרות וחבל סתם להאמין לכל שמועה לא מבוססת.אני מאמין למחקרים.מה לעשות אין אף מחקר שמאשש את הסיפורים והאגדות האורבניות האלה חוץ מיזה שאנשים זקוקים להסברים פשוטים מדוע ולמה הם ליפעמים "נופלים" בהרגשה או בחומר. אני לא אומר שהמגדלים היום לא מגדלים גרס ביחד עם אלף ואחד חומרי דישון וריסוס אלה שאין קשר בין החומרים האלה ובין התופעות שמתוארות כאן כמו הזיות קשות או כאבי ראש ועוד כהנה וכהנה סרטים.אם חומרי הדברה היו משפיעים בצורה כזו אנשים היו מסניפים אותם למוות... עוד נקודה אחרונה:דווקא הגרס שהערבים מגדלים בסיני תחת כיפת השמיים מכיל פחות חומרי דישון והדברה מכל גרס הידרו שמישהוא מגדל בארון... t

thegreengirl

New member
tiger

אתה מנהל את הפורום כאן? למה הדעות שלך כ"כ חד גוניות ובלתי ניתנות לשינוי? אתה יכול להביע דעתך. בכיף. אבל לבטל בכזה זלזול דעות של אחרים??! אין הצדקה. אין באפשרותך לדעת אם יש ריסוס או אין ריסוס.. ואין או יכולים לדעת שמדובר באמת בקיי 300 ולא במשהו אחר... אל לך לבטל דברים של אדם אחר מבלי להתבסס על משהו הגיוני. תכבד את המעמד שלך כאן ותתנהג בהתאם. וככה אוף דה רקורד- מה לגבי גל החשיש בטעם סבון שהיה פה בשוק לפני כמה חודשים? שמועה?? 3 חברים שלי בילו שבועיים במיטה לאחר שעישנו.

LUCKY666

New member
../images/Emo3.gifתילמדו את העובדות ליפני הדיבור:-

יש גרס מרוסס אפילו שניראה טוב. פעם הוסיפו קריסטל לגרס "חשאב". היום מרססים בכל מיניי מוצרים רעילים. יש חומרי ריסוס לצמחים שמוסיפים אותם. מי שרוצה להיות בתוח במה שהוא מעשן חייב לגדל לבד. בממשלה שלנו חושבים שאנשים מתים מגרס, כף, צ'רס וטריפים (אפילו שאני לא אוהב טריפים יותר. אני יותר שונא בילבולי שכל). כל החומרים שנוספו לסמים זה ביגלל 'המילחמה' שהשילטון עוסה על הסמים. ככול שיהיה פחות גרס בשטח כך המחיר שלו יעלה ויהיה יותר מישתלם לסוחרים לערבב אותו בחומרים אחרים. אני מיצתער לומר לאנשים בשילטון שלנו אבל אלכוהול ממכר מזיק ומעלה את רמת האי שפיות זמנית פי 1000 יותר מגרס. אבל מה לעסות שלחברות האלכוהול יש את הכסף ליקנות את השילטון כמו חברות הדלק. אז חברה בקיצור תגדלו ותפזרו זרעים בכל הארץ, כי עים גרס יגדל בכל מקום לא יהיה להם ברירה אלא לאשר אותו ולא יהיה שווה לסוחרים לימכור במחירים גבוהים ולרסס אותו. אנחנו נוכל פשות ללכת ברחוב וליקטוף אותו

tiger

New member
קריסטל בגרס?לאן השירשור הזה יגיע

איזה יופי...איזה סוחר עם נטיות היתאבדות פיננסיות עשה כזה דבר?אני רוצה לימצא אותו גם. בעיתונים כותבים גם הרבה שטויות וזו חלק מהבעיה.אם תאמין לכל מה שכותבים בעיתון ושאומרים ברחוב לא תגיע רחוק. אני חוזר:אין חיה כזו גרס מרוסס!!! אני מנהל הפורום הזה ואני מרשה לעצמי פעם ראשונה ליקבוע את העובדה הזו לפי מחקרים (להבדיל משמועות) וגרס "מרוסס" אלק שנתנו לי לעשן פעם כדי לומר שזה הכל חארטה אחת גדולה.לפי תוצאות של מחקרים שערכו אנשים שהדבר האחרון שמעניין אותם זה ציבור הסטלנים ניקבע והוכח שאין בשוק בארץ ולא היה כימעט בעולם דבר כזה שניקרא גרס מרוסס.לא בLSD לא בקריסטל ולא בשום סם אחר. פעם אחת בארה"ב מצאו סימנים לריסוס במתדון.זהוא,מאות בדיקות שניסו לימצא תוצאות דומות בהרבה מקומות אחרים בעולם העלו חרס וכניראה שמדובר היה בניסיון חד פעמי שלא עלה יפה. ואם כבר מדברים על גרס מרוסס תחשבו לרגע מה ההיגיון המיסחרי בלתת סם יקר כמו קריסטל או LSD או הרואין/מורפין (שמעתי כבר הכל),"פור דט מטר" בחינם? הרי סוחרי סמים נימצאים במיקצוע הזה רק בישביל רווחים וכמה שיותר גדולים ,לא בישביל להפסיד כסף.איכפת להם ההזיות שיהיו למישהוא מהגרס שלהם או מהסטלה שלו?הרי אנשים יעשנו כל חרא ויבואו ליקנות שוב (למי יש כסף להידרו)גם בלי ריסוס של קריסטל וLSD ולא שאני רומז שכזה דבר בכלל אפשרי.אם יש משהוא שלמדתי על הבשר זה שאין ארוחות חינם בסמים...אתה מקבל את מה שאתה משלם וגם זה לא תמיד אז תישככו מכל מיני אגדות ציבעוניות ורומנטיות.מה לא שמעתי,שבג'רס מהודו יש ליפעמים אופיום,שבגרס יש LSD וקוקאין וכן הלאה,חלס תצאו מהסרט הזה,אף סוחר של סמים קלים לא יעשה שני דברים: 1)יפסיד כסף וימכור סמים קשים במחיר של קלים. מה לא שמתם לב שבשוק הסמים מעולם לא יצאו למיבצעי מחירות?לא של סוף עונה ולא שניים במחיר של אחד... 2)לא יסכן את התחת שלו בתיק של סחר בסמים קשים כשהוא מוכר סמים קלים.להזכירכם שבמיצריים מימנה מגיע מרבית הגרס שמעשנים פה יש בחוק גזר דין מוות על סחר/מכירת סמים קשים.אז איזו סיבה יש לו לעשות שטות כזו ועוד בשושו יעני בחינם?כדי למכר נפשות צעירות לסמים?בישביל שהגרס שלו יהיה יותר חזק?נו באמת,הם מפחדים לצאת לשדה להפריד זכרים מינקבות אבל הם יערבבו שם סמים קשים או ירססו בחומרים מסוכנים שיבואו ויחסלו אותם מהשילטונות?הרי שקט תעשיתי זה כל מה שהם רוצים לא בלגנים,לקוחות לא חסר להם והדרישה מי כמוכם יודעים....רק מיתגברת ולא משנה איזה גרס חרא מלא בזרעים וחול הם מוכרים?הרי אנשים מעשנים עלים יבשים כשאין ברירה ולא צריך לערבב להם בגרס כלום בישביל זה. t

מ ח י י ך

New member
אני דווקא

מאמין לשדה קטנה על חבר שלה שמרסס. אין לה אינטרס לשקר. אז יש גראס מרוסס. איפה שהוא... :)

tiger

New member
נו ונגיד שהוא מרסס...

מי קבע שזה עושה "הזיות" וכאבי ראש?לפי מה שהיא אומרת הבחור דווקא חושב שלהיפך שזה משפר לו את החומר...הכל שטויות.מרססים היום הכל ,טבק,פירות ירקות,גרס הידרו יותר מכל דבר אחר.זה לא גורם להזיות ולא לשום תופעה אחרת שתיארו כאן.אם זה היה גורם לחצי מהתופעות שמתוארות כאן כבר היו עושים על זה תוכניות אירוח.תאמין לי מחפשים אותנו בנרות כדי שיתנו לכזה חומר תעמולה טוב נגדינו לעבור בשקט. אבל כניראה שאנשים זקוקים לפירושים ציבעוניים למציאות האפורה... שים לב שאף אחד לא דיבר על עובדות אלה רק על תחשות.תחושות וסיפורים וכךהלאה וכך הלאה וכניראה שהאגדה הזו נימצאת כדי להישאר ביגלל שהציבור שלנו כל כך להוט אחרי סיפורי קונספירציה תחכים ומזימות שהוא כבר לא יכול ליראות מימטר.המציאות הופכת לדימיון ולהיפך. t

j i m m y

New member
הגזמתי בכוונה, אבל קורה שנופלים

זרעים משובחים, וכשאתה קונה גראס ישראלי, אתה לא קונה זן מסויים כמו שאתה קונה באמסטרדם, אלא כל מיני דברים מעורבבים, חלק גראס פארש ופשוט וחלק יכול ליפול לך לפעמים דברים טובים, אפילו אינדיקה.

ראםJarasMan

New member
ועוד משהו- אני מת להאמין לך!!!

הלואי והכל היה טבעי.. אם תוכיח לי שאני טועה- אני ישמח.

quawax

New member
נגיד וזה באמת מרוסס

אם היית מקבל סטלה מה K300 זה לא היה בכלל כמו סטלה של גראס K300 זה רעל היית מקבל סטלה של הזיות רציניות וכ'ו אני חושב... בטח לא משהו "קל" כמו סטלה של גראס אני לא יודע אם מרססים גראס או לא אין לי מספיק ידע בנושא כדי להביע דעה אני בכלל מעדיף לעשן רק גידולים ביתיים הכי בטוח והכי איכותי אני קצת נמנע מלעשן סתם גראס שאני לא יודע מה המקור שלו..

ראםJarasMan

New member
הסטלה היא באמת שונה...

בגלל זה הפסקתי, נמאס לי! אני גם לא בטוח שזה K300, יכול להיות ריסוס אחר.. אני מקנא בך שאתה מעשן רק מגידולים ביתיים!

j i m m y

New member
עוד משהו..

החומר הפעיל בגראס הוא בד"כ THC, אבל הוא נמצא באחוזים שונים בכל זן וזן, וחוץ ממנו ישנם עוד 2 חומרים פעילים (CBD, CBN). החומרים האילו משפיעים בדרך שונה. THC הוא היותר פסיכואקטיבי מביניהם. הוא אחראי על תחושת ה"סרט", על תחושת איבוד הזמן וכל השאר. בHAZE, יש מעל 12% THC. בגראס ישראלי יש בערך אחוז וחצי.

מר קבוק

New member
אחי זה לא נכון

חבר שלי עישן מרוסס.. מרוסס באמת יעני. לא בולשיט הוא היה בהזיות וחרא... כאילו רציני. ורעידות, צמרמורות כאלה ואחרי זה גם פלאשבקים. קיצר.... יש דבר כזה אבל בן אדם שמעשן מרוסס והרבה מגיע לבית חולים. לא נהנה מהסטלה

tiger

New member
HIGH TIMES עלה לך לראש

מגדלים בארץ יופי של חומר.ליפעמים יותר ליפעמים פחות ומימתי שמש זה לא טוב?תספר את זה בג'מאייקה לראסטות ניראה אותך...היי טיימס זה נחמד אבל לא צריך להיסחף.אנשים עישנו חומר טוב גם ליפני שמציאו את המצע המנותק. אז ליפעמים יש חול וזרעים,מאיפה הידע שלך על חומרי ריסוס מה אתה כימאי או גדלת בשדה של גרס בסיני שאתה יודע כל כך הרבה? t

ראםJarasMan

New member
בעיקר מפה לאוזן.. אצלנו זה נהפך

לעובדות שמוכרות לכל מי שמעשן בחבר'ה.. עכשיו פעם ראשונה שאני רואה דיעות מנוגדות, יכול להיות שאתם צודקים. ומה קשור לג'מייקה?? ברור שגראס צריך לגדל עם הרבה שמש!!!! התכוונתי שאחרי הכיטום ובתהליך היבוש הגראס מקבל יותר מידי חום ושמש- הוא מאבד מהטי אייג' סי שלו, אתה צריך לדעת את זה..

quawax

New member
בגדילה של הצמח

הוא צריך כמה שיותר שמש כי הרי הצמח מייצר THC כדי להגן על עצמו מקרני השמש בתהליך היבוש הוא צריך כמה שפחות שמש כי ה THC מתפרק בחום

tiger

New member
ומה ניראה לך

שהבדואים שמגדלים לך את הגרס בסיני כבר יותר שנים מהגיל שלך לא יודעים את הסוד המיקצועי הזה?למה ניראה לך שהם כן משאירים את הסחורה להיתיבש בשמש?למה יש להם אינטרנט לימכור חומר חרא?ביגלל פוליטיקה או ביגלל שהכסף שלנו לא מספיק טוב?לא ממש ברורה לי הגישה המיתנשאת הזאת. תיסתכל לרגע כמה הגישה שלך קטנונית גיזענית ומיתנשאת ולא של אחרים. t

ראםJarasMan

New member
שום גזענות

מי דיבר על בדואים? הבדואים פעם היו מסדרים אותי טוב.. שכונת הרכבת- זאת שכונת מצוקה, אנשים שם חיים מסחר בסמים, כמו שבגטאות הכבדים בארה"ב מוכרים קראק, שדופק את המוח ואת הגוף, למה שלא ימכרו לך גראס שדופק? זה לא חוקי, אין על זה פיקוח, בגראס אני בוטח, אבל לא באנשים שמוכרים אותו. יכולים להוסיף לך גם חומרים ממכרים, אתה לא יכול לדעת מה מוסיפים לך שם.. תשכח מההודעה הראשונה שלי עם ההצהרה שגראס מרוסס היא עובדה, יכול להיות שטעיתי, אבל אם טעיתי- אני מכיר עשרות של אנשים שבטוחים שיש דבר כזה גראס מרוסס ואני בטוח שקיימים מאות של אנשים שבטוחים שיש דבר כזה גראס מרוסס ולא ילדים. כמו שאני לא יכול להוכיח שזה נכון- אתה לא יכול להוכיח שזה לא נכון.

tiger

New member
בקיצור

קישקשתה. אני דווקא כן יכול להוכיך את מה שאתה לא כי קראתי קצת יותר חומר על הנושא להבדיל מלהקשיב לפיטפוטי ביצים של החברה. בעולם נעשו מיספר מחקרים על הנושא.פעם אחת באיזה חור בארה"ב גילו גרס שרוסס באדולן.מיקרה יחידי שלא חזר על עצמו בשום תגלית אחרת בשום מקום בעולם וכניראה שהיווה עדות לניסיון חד פעמי של סוחרים שלא עלה יפה.זהוא,חוץ מיזה כלום.נדה.לא גילו שום גרס מרוסס בשום דבר אחר בשום מקום וחיפשו בנרות.את המחקר הזה לא ערכו סטלנים אלה מעבדות של המימסד.שום אני אדגיש:לא גילו מעולם גרס מרוסס באל אס די ,סמי הזיה אחרים,סמים נרקוטיים כמו ריסוסים כל שהם שיכולים ליגרום להזיות וסטלות שונות ומשונות. הקנביס ידוע כסם לא יציב (משפיע על כל אחד כל פעם קצת אחרת)וכל השמועות המפגרות האלה הן תוצאה ישירה של סוגי הגרס השונים שלא כמו חומרים כימיים אחרים הינו צמח שהרכבו קצת שונה בכל גידול. יש גם מיליון אנשים שחושבים שמי שמעשן סמים קלים הוא נרקומן אז מה?זה הופך את זה לנכון? תמיד כדאי לחשוב לבד ולא לתת לעדר להכתיב לך כלום. t

למעלה