לכל מי שיודע......

אלדר

New member
לכל מי שיודע......

האם במדע של היום... בטכנולוגיה של היום...של הווה הזה... האם יש דרך לגלות שיש ב"אדם" נשמה????? כאילו הנשמה שיש בכל אחד?? אם יש אז למה לא יכולים לבדוק את זה גם על חיות ולגלות שגם בהן יש נשמות?? זה מאוד טיפשי... האדם מאמין שיש בו נשמה אבל זה לא מוכח מדעית.. תמיד האמינו בזה כבר הרבה מאוד שנים על פני כדור הארץ בני האדם... ועדיין אין לזה הוכחה.... אבל בקשר ל"רוחות רפאים" לא מקבלים את זה אבל מקבלים את זה שיש בנו נשמות.... ובמי שמת לא עוזב את האדמה?? זה עוד יותר טפשי שבאחד מאמינים שהוא לא מדעי ובשני לא מאמינים כי גם הוא לא מדעי.... ממש טיפשי................. שלכם אלדר

ואם בטיפשיות האדם עסקינן ../images/Emo6.gif

אז הידעת שבאפריקה האפריקאים השבטיים עושים רעש על תופים בשביל לגרום לרוחות ללכת.. וכאשר מספרים את זה לאנשים בארץ הם צוחקים על השטויות הללו, ואז בפקק הם עושים רעש עם הצופרים בשביל לגרום לפקק ללכת.. ועוד יותר מזה הוכח לא פעם ולא פעמיים שהצחוק יפה לבריאות. וכל פעם שבודקים את זה מוכיחים את זה שוב ושוב.. אבל מה, שבני האדם יצחקו???? לא!!! יחשבו עליהם שהם לא רציניים.. פחחחחחח ילד צוחק בממוצע 300 400 פעם ביום בגיל 6 הצחוק יורד לסביבות ה20 פעם ביום ( לא יודעים למה.. תזכרו בבית הספר) בני העשרה צוחקים עד כ 15 פעם ביום בממוצע... מה יש לומר עלינו העם ה"מבוגר" ד"א מבוגרים לפעמים הם מבורגים טוב טוב לריבועיות המערכת.. עוד משו.. בטבע 80% מכל מין חי את מלוא תוחלת חייו. אצלינו בני האדם, שבמשך שנים ניסינו לרמות את המוות... סוף סוף הצלחנו. רימינו את המוות ובמקום לחיות 120 +- שנים, אנו חיים 70 שנה בממוצע. אכן גזע נאור אנחנו... אבל מה. יש לנו עוד סיכוי... בהצלחה לנו רוח

אלדר

New member
היי רוח.........

זו לא איתה שאלתי ממש...... אבל אני לא צוחק על האפריקנים.. נכון ש"קול" מסויים יש לו גם תדר מסויים שליו הוא משדר... חשבתי על זה די הרבה לאחרונה מכמה סיבות... ואני יודע כמו החומה של יריחו (אני חושב לא ממש זוכר) שנפלה ככה פתהום בגלל תדר של קול מסויים שחזר על עצמו שוב ושוב ורק היו צריכים להוסיף עוד תדר אחד של קול וזה ממש נפלה החומה... אז ככה זה גם אם שאר הדברים...... והאפריקנים יודעים את זה אני משאר או שזה כבר "טבוע" בבן אדם... ממש והם כבר לא יודעים ממש למה לעשות את זה אבל עושים.... אבל הכי יפה זה שזה גם מצליח......מידי פעם... אבל לא חשוב ממש.... תראה משהו.. זה נכון שהאדם רימה את המוות לשני הכיוונים.....היו כאלה שתועדו שחיו... מעל 200 שנה ושאל אפילו את טליה לגבי זה אם אתה רוצה...... אבל זה קיים..... אבל הממוצע בכמה מדינות בעולם זה 60 אפילו.........ובכמה זה היה לפני 20 שנה 30 שנה אפילו 40.......... יש הרבה מה להגיד בקשר לזה.. אבל אני לא מתכוון להגיד את זה..... אבל אתה צודק..... ורוח אם לא הכפט לך לספר קצת עליך....מה שמך??? איזה גיל אתה?? כדי שאני ידע למי לפנות בדברי............ שלך אלדר

שלומות אלדר

לחיצה קטנה על הכינוי שלי, מיד תעביר אותך אל הדף עם כל התשובות לשאלותיך.. האדם כגזע רימה את המוות אך ורק לכיוון אחד, הוא הוריד את תוחלת חייו בארצות הברית מצאו ש 1 מתוך כל 10,000 איש עבר את גיל ה100 רק 1 מתוך 10,000 !!! במקום שיהיו 80 מתוך כל 100 כמו שקורה אצל כל החיות! כך שאם פה ושם יש איזה אחד או שניים שעוברים את גיל ה100 לצערי זה עדיין בטל בשישים. מציע לך לקרוא שוב את דברי, ולראות את ההומור שבהם, או ליתר דיוק את הסרקסטיות.. שיהיה לך יום טוב רוח

tootsee

New member
על הקטע נשמות ../images/Emo40.gif

אני אסביר לך מצד שאתה בטח לא מכיר ושמו "קבלה" לא רק לבני אדם יש נשמות. לכל דבר שהוא טבעי יש נשמה. הכל בעולמות ברוחניות מעל למחסום שאותו אנחנו לא יכולים לעבור בלי לימודי קבלה לאחר שאדם מתחיל ללמוד קבלה הוא מתחיל ללמוד מדע הכי חשובה על פני הארץ. כל משאנחנו רואים על פני הארץ זה כבר קרה ברוחניות. ואם אתה יודע מלחמת המפרץ נצחנו בעזרת אדם שהוא היה בעל סולם רוחני. כמו שאמרתי קודם הכל קורה שם קודם הוא ראה את האירוע וסירתת מפה וכתב איך כל זה הולך לקרות ורק בזכות זה אנחנו נצחנו ............. ועוד דבר קבלה נועדה לתקן את הנשמה שלנו כי כל העולם שלנו בנוי מאיגואיזם תהור . כשאתה עובר את המכסום אתה חש כזאות הנאה שאי אפשר לתאר אותה כי חלקיק קטן של הנעה הזאות לא נשווה להנעה הכי גדולה שרק אפשר לרצות בעולמינו .......... ישמח לסוחח איתך תודה סנדרה

אלדר

New member
יקירתי את לא הבנת אותי בכלל

אני בפירוש לא אמרתי שאין לחיות נשמה!!! אני יודע שיש להם!!!! את בבקשה יקירתי תקראי את מה שכתבתי מהתחלה ותביני נכון מה שכתבתי שם כי איף שפירשת את זה עכשיו ובגלל זה הגבת לי זו ממש טעות שלך כי לא לזה התכוונתי בכלל שלך אלדר נ.ב. אני לא כועס אליך רק מבקש ממך לתקן את הטעות שלך

tootsee

New member
i am sorry...:]

אני מצטערת על האי הבנה... יש לי תרוץ עלוב לא מצאתי משקפיים:) תודה סנדרה

אלדר

New member
אין בעיות......

וזה צירוץ מתקבל על הדעת.........לפחות על שלי......... שלך אלדר

לא, אין דרך לגלות זאת.

והמדע הוא אכן טפשי. בכך אין שום ספק... שלך בן נ.ב. זה לא מונע ממנו להוות כלי לדברים מופלאים, כמו הפורום הזה... אבל זה לא הוא אשם בכך... זה לא בזכות המדע...

בורי

New member
הנשמה

מאוד פשוט למצוא את הנשמה. מה ההבדל בין גוף חי למת? האנרגיה.

למעלה