לכל חברי הפורום

קרומיל

New member
לכל חברי הפורום

ממה שהתחלתי לקרוא הפורום זקוק לעזרה רבה . ראשית ממה שקראתי בבקבוק המכשפות להגיד (אפשר בעברית את כל הדברים שתרצו להרחיק מימכם אלימות פיזית ומילולית , חרקים ועוד...) ועם אותו הרוק שהיה בפה לרוק לתוך הבקבוק. שנית לכל המתחילים כדאי לעשות ביום מדיטציה . דבר שלישי בגלל שסבתי היתה מכשפה גדולה אני ירשתי כוחות חזקים ביותר כבר בגיל צעיר ואני רוצה להגיד לכל המתחילים והמתקדמים שבייניכם מילת קסם חזקה מאוד שיכולה לעזור בכל מצב היא : זארז או zareze. נראה אולי נוכל לשפר את כל הפורום. קורמיל.

Envenom

New member
אנחנו זקוקים לעזרה?

בוא תשמע.. "כוחות" מאגיים לא עוברים בתורשה. ככה שזה לא משנה גם אם אמא שלך, דודה שלך, סבתא שלך, והסבא מצד האבא שלך היו מכשפים- כל עוד אין לך מושג ולא התפתחת מבחינה מאגית אתה נחשב מכשף בדיוק כמו הכסא שאני יושב עליו. דבר שני- מה זה לכל הרוחות "בקבוק המכשפות"? נשמע כמו משהו שמוכרים בשוק ומייצרים בכמויות בטאייואן. דבר שלישי- מאיפה הפלצת את "זארז"? דבר רביעי- אולי נוכל לשפר את כל הפורום אם אתה לא תהיה בו. דבר חמישי- הניק שלך הוא "קרומיל" וחתמת "קורמיל".

ToryMaster

New member
בקבוקי מכשפות

מאמר ישן שארדן כתב בתקופת היותו מומחה פורום

Marsha Figg

New member
אממ

don't be too hard on the guy... בקבוקי מכשפות זה ממאמרי הפורום, משהו שארדן כתב. ואני אישית דווקא חושבת שאולי יש קשר בין הסבים\סבתות שהיו מכשפים\ות לנכדים שלהם שמתעסקים, גם אם זה רק פסיכולוגי, רק נותן דחיפה ללימודי מאגיה... אבל זו רק דעתי.
רחלי

TheBlueOne

New member
LOL

דבר חמישי- הניק שלך הוא "קרומיל" וחתמת "קורמיל" הרגת אותי. אל תהיה קשוח עם הבחורצ'יק... מאחורי כל אגדה יש טיפה אמת

Bartal j

New member
אני עדיין לא הבנתי מה זה זרזה?

אף פעם לא שמעתי על מילה כזאתי..

למעלה