לכל חברי הפורום

ידעתי

ברוך גולדשטיין גיבור. ברוך גולדשטיין הרג מחבלים. הנה דו"ח שנעשה אחרי המעשה של גולדשטיין. http://kahane.info/bg/podef1.html

טל ר

New member
ברוך גולדשטיין הרוצח

ירה בקבוצה מקרית של מתפללים ערבים. הוא הרג ערבים ללא אבחנה באשר הם ערבים - פשוט על מנת להרוג ככל הניתן, בבחינת ככל שיחיו פחות ערבים - כך ייטב. הטבח הוא זה שהביא משקיפי או"ם לחברון (TIPH) - המקום היחיד בשטחים בו הסכימה ישראל לנוכחות בינלאומית מסוג זה. מעשה איום ונורא, שהפסדנו כתוצאה ממנו דברים רבים. ה"דו"ח" הנ"ל הינו דו"ח של תנועת כהנא - האם הם המקור שלך לאינפורמציה אמינה? התנועה הלאומנית-פשיסטית היהודית, שכל תרומתה היא להראות לנו שגם יהודים יכולים להיות בעלי דעות עם מאפיינים נאציים? אני אסיר תודה לכך שמדינת ישראל השכילה לפסול תנועה זו מהתמודדות לכנסת. כך הראתה מדינת ישראל שלפחות לקח זה נלמד מההיסטוריה. טל.

MoonShield

New member
הנה...

אתר שטוען שהשואה לא התרחשה ומעולם לא היו תאי גזים. קישור לא לכל שטות שאתה קורא באינטרנט צריך להאמין...

מקס, תבין כבר

השמאל יודע שגולדשטיין לא הרג חפים מפשע, אבל השמאל לא רוצה להודות בכך. הרבה יותר כל לשמאל להכחיש את השואה או להכחיש את טבח אטלנלה, והימנים שמכחישים את זה שגולדשטיין הרג מחבלים פשוט הולכים כזנב אחרי השמאל. למה שתאמין לאתרים שאומרים שגולדשטיין רצח חפים מפשע ולא תאמין לאתרים שאומרים שגולדשטיין רצח מחבלים?

אריק ל

New member
בתור קודם כל אזרח שומר חוק, ואח"כ

ימני או שמאלני, אני רוצה לדעת: למה זהותם של הנרצחים צריכה לשנות? האם גולדשטיין נשלח ע"י הצבא להרוג את המחבלים/חפים מפשע שהיו במערה? האם הוא פעל לפי החלטת המדינה, או לפי החלטתו והחלטת כ"ך? העובדה שלקח את החוק לידו ופעל בתור שופט, מושבעים והמוציא להורג היא מה שהופכת אותו מאזרח שומר חוק (או אפילו גיבור אם אכן אלה היו מחבלים) לפושע, ומכיוון שהפשע שביצע הוא רצח, אז לרוצח.

MS6

New member
היי אל תכניס את מקרה אלטלנה ל..

גולדשטיין. גולדשטיין היה מחבל שרצח אנשים בדם קר והוא מתאים לטיפוסים כמו: כהנא, עליון מקס ומוסוליני. מקרה אלטלנה הינו מקרה של הימין השפוי שסבל מבן גוריון הפושע... אלו שני מקרים שונים לחלוטין...

אריק ל

New member
חוגים קיצוניים אוהבים לקשור עצמם

לחוגים מתונים יותר כדי לקבל לגיטימציה. מזל שיושבי הפורום הזה לא מספיק מטומטמים כדי לבלוע את הדמגוגיה הזאת, של קשירת כהנא ושות' לימין השפוי.

אבל אני לא קיצוני

אני מתון. אבל עם ברוך גולדשטיין באמת הרג מחבלים אז הוא באמת גיבור, אבל אני עוד הבדוק את המקרה הזה. עם ברוך גולדשטיין הרג חפים מפשע אני לא התמוך בו, אבל עם הוא הרג מחבלים אז אני התמוך בו.

ידעתי

ברוך גולדשטיין גיבור. הנה דו"ח החקירה שנעשה אחרי המעשה של גולדשטיין. http://kahane.info/bg/podef1.html יש שאלות?

תגובה

על תשווה אותי למוסליני כי רוב המשפחה שלי נרצחה בשואה. ותגיד אותה. גולדשטיין ירה במחבלים והציל בכך הרבה אנשים חפים מפשע, הוא לא ראוי להערצה?

MoonShield

New member
להוכיח לך?

אין שום בסיס לחשוב שהיה מדובר במחבלים. אני בוחר להאמין לערוצי החדשות הגדולים - בכולם נכתב שגולדשטיין טבח במתפללים שלא היה להם שום קשר לטרור. אתה בא לפה ומקשקש שטויות, על איזה משהו שקראת ב~איזשהו~ אתר שאתה לא יכול אפילו להביא. תפסיק לבלבל את השכל ותתחיל להביא עובדות, או לפחות לדבר בהגיון. אם היה שמץ של אמת במה שאמרת ולו אפילו חשד שמדובר במחבלים - הסיפור היה מתפרסם בכל אמצעי התקשורת והייתה מתנהלת חקירה. אגב, אם אתה כל כך מאמין לדברים שקראת ~באיזה אתר~ אז איך זה שלא השתכנעת שהשואה לא קרתה?

למעלה