לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

אני מבקש מכל חברי הפורום להפסיק לקלל (ואני פונה לאנשים גם מימין וגם משמאל). נכון שלכולנו יש חילוקי דעות אבל צריך לזכור שכולנו יהודים, כולנו אחים ואסור לרצוח ולקלל בגלל דעה. קורה שמעליבים בלי להתכוון, אז במקרים כאלה אפשר פשוט להתנצל. כאיש ליברלי אני דוגל בחופש הדיבור ובסבלנות כלפי דעותיהם של אחרים ולדעתי לכל אחד מגיע לקבל את הזכות לומר את דעתו בלי שיעליבו אותו. בואו ננהל את השיחות והוויכוחים בפורום בצורה תרבותית ומכובדת. גם בכנסת אנשים מימין ומשמאל מתווכחים כמובן אבל למרות הכל אחרי שמליאת הכנסת מסתיימת הם יוצאים ושותים ביחד קפה בלי להסתכל על דעה פוליטית. בואו לא ניקח את הפוליטיקה ברצינות מוגזמת, כל אחד רשאי לומר את דעתו אבל חייב לתת גם לאחר לומר את דעתו.

238

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד תהיו עדינים אתו,שמאלנים יקרים...

ראליסט

New member
../images/Emo25.gifמקס יקר,

לאחר שלכל אורך דרכך,בפורום זה,דיברת בעדנה כה רבה,הנני מוצא לנכון להתנצל בשמי ובשם כל אילו,שחושבים שכהנא אינו יקיר ישראל,על חוצפתינו הרבה. מעתה נוקיר ונעריך את כהנא וגולדשטיין המותק,רק למענך...

תגובה

לא הבנתם אותי נכון. לא התכוונתי נחמדים אלי אלה התכוונתי שכולם יהיו מנומסים לכולם. העניין הוא שהיום בפוליטיקה מסיתים די הרבה לרצח רק בגלל דעות פוליטיות וזה לא בסדר. אני לא מבקש שתאריכו את גולדשטיין וכהנא (למרות שאני מעריך אותם. גולדשטיין הרג מחבלים ובכך הציל הרבה אנשים חפים מפשע, וכהנא פעל הרבה למען היהודים בעולם), אני מתכוון שצריך להפסיק לקלל את חברי הפורום.

תגובה

אני לא הקלל אותך כי זכותך לומר את מה שאתה חושב. הסיבה שאני מעריך את גולדשטיין היא שהיה כתוב באיזה אתר אינטרנט שהוא הרג מחבלים, ואת כהנא אמי מעריך בגלל שהוא עשה הרבה למען כך שהיהודים מבריה"מ יוכלו לעלות לארץ ישראל.

טל ר

New member
אם זה יעזור לך

להפסיק להעריך (או להאריך) את ה"ה גולדשטיין וכהנא, אני מוכן לכתוב באיזה אתר אינטרנט שגולדשטיין הרג חפים מפשע, שכל חטאם היה שהם היו ערבים. לא כל מה שכתוב "באיזה אתר אינטרנט" הוא בהכרח נכון. אפילו אם אתה מאוד מאוד רוצה שזה יהיה נכון. טל.

Roobie

New member
אז אתה בטח ממש מעריך את היטלר

כי קראתי פעם באיזשהו אתר שהוא לא רצח יהודים חפים מפשע אלא רק כמה שהיו באמת פושעיםובכלל לא היו יהודים, וכל השואה היא בכלל המצאה. באמא שלי, זה היה כתוב באיזה אתר אינטרנט.

תגובה

רונאל1, אני לא רוצה לריב עם אף אחד וגם לא איתך. אני מבקש שנפסיק לקלל אחד את השני וננהל את הוויכוחים בצורה תרבותית ומנומסת. אין לי שום דבר נגדך. למרות שאני לא מסכים עם הדעות שלך אני מחבד אותן משום שאני תומך בחופש הדיבור.

רונאל הגזמת לגמרי

הילד בן 12-13 במקרה הטוב. תן לו צ'אנס. גם אני הייתי קצת כהניסט בגילו ואפילו בגיל קצת יותר מבוגר. זה עובר עם הגיל ועם הצבא.

טל ר

New member
זה בדיוק מה שיאמר ערבי

שאדון גולדשטיין רצח את רוב המשפחה שלו במערת המכפלה.

תגובה

אמרתי כבר, קראתי באתר אינטרנת שגולדשטיין הרג מחבלים. אם גולדשטיין היה הורג אנשים חפים מפשע אז גם אני הייתי נגד גולדשטיין.

טל ר

New member
אותו ערבי

קרא באתר אינטרנט שהשואה מעולם לא התרחשה, אתה קראת באתר אינטרנט שגולדשטיין הרג מחבלים, וכך נוכל כולנו להמשיך להרוג זה את זה למשך מאה שנים נוספות לפחות, ובא לציון גואל. כבר אמרתי לך, בשמחה אכתוב בעבורך באתר אינטרנט כל מה שאתה רוצה על מנת שתפסיק להעריך את האדון גולדשטיין. טל.

טל ר

New member
בשמחה

רק תגיד לי קודם מה אתה רוצה שאכתוב שם. אם אני אכתוב: "גולדשטיין היה איש רע. גולדשטיין הרג ערבים ללא אבחנה. הטענות שגולדשטיין הרג מחבלים שגויות." האם זה יספיק?

למעלה