לכל חברי הפורום...

patishon

New member
לכבוד המנהל........ת

אני מבין כבודה שמהיום אני אמור לפנות אל כבודה בגוף שלישי, אני מקווה שכבודה תנהג בי לפנים משורת הדין, במקרה של התבטאות לא יפה ,או שירשור עד למצב של גורמט. יתרה מזו אל לכבודה לשכוח שאני ממשפחה טובה, משפחה של רבנים ,צדיקים ,וחסדים,כולנו עושי חסדים, תורמים לניזקקים ,ועורכים מפגשים,בסכומים של שקלים חמישים, כבודה רציתי לומר לך שיש כאן אחת שאני לא רוצה להזכיר את שמה(חגית22) והיא משרשרת הרבה ,הסיבה לכך היא מוכרת גורמטים בשוק רמלה לוד. על כן אבקש מכבודה לבצע לגברת הנ``ל חסימה יום כן ,יום לא, או לחילופין,שבוע שבוע. בתודה מראש סגן גונדר פטישון.

The ofer

New member
אולי תפסיק.....

פטישון להתחנף תפסיק לפני שכל אחד פה מסקנות יסיק עכשיו למנהלת אתה מקורב ביננו, אתה לא צדיק...אתה לא רב ואני פה שואל, אני מתפעל איך זה שאתה פה לא המנהל אבל אני יודע...זה לא פלאים אתה הוא המנהל מאחורי הקלעים לדעתי המנהלת....ואל תתפלאו לא יכולה להיות בחירה טובה יותר ממרי-לו מרי עכשיו את המנהלת....לפחות בינתיים אז אסור לך יותר לעצום פה עיניים פעם ראשונה בחיים שאני ממש מתפלל הלואי ואקבל מכתב מהמנהל

מרי-לו

New member
Ofer

תשמע... תראה... תבין... אני ממש לא טובה בחרוזים אז מה דעתך בנתיים להסתפק רק בנשיקה מהמנהל? ;-) אוהבת המון מרי-לו

מרי-לו לו בוקר טוב ושקט חמודה .....

מרי-לו... חמודה . שיהיה לך בוקר טוב ושקט.. עד כמה שאפשר. שיהיה לך המשך יום נעים וקריר. המשך יום מקסים. שלך אשת המסתור ורעם**

בחירה יותר טובה לא יכלה להיות......

ועכשיו...........לעבודה.......(בתקווה שלא תהיה לך יותר מדי) בהצלחה דורון-לתמיד

בחירה יותר טובה לא יכלה להיות......

ועכשיו...........לעבודה.......(בתקווה שלא תהיה לך יותר מדי) בהצלחה דורון-לתמיד

anat lv

New member
למרי לו

לא אין צורך שתציגי את עצמך אצלי את מוצגת כמקסימה מאחלת לך הצלחה רבה בניהול הפורום שיהיה לך שבוע ניפלא ענת

למעלה