לכל חברי הפורום !!!

-וונדי-

New member
אז אני מבינה ש..

1. יש כאן מלא (!!!!!!) עירניקים, בושה ! :) 2. שבנים אוהבים שמתחילים איתם ! 3. שאני צריכה לכתוב המון המון המון הודעות ולהתמיד כדי להיכנס לרשימה המוזרה הזאת שלמטה. קשה לי להאמין שאני אצליח, אבל כולי תקווה. 4. עוד שאלה (אני עם השאלות שלי...)- למה זה לא בסדר לכתוב הודעות ראשיות ??? ז``א- למה לא ?!

N0

New member
יש בכללי...

מלא עירניקים... נראה לי שזה גם קשור לעובדה שיש יותר ערים ובכל עיר יש יותר תושבים... אבל עם זה מעודד אותך N0 רוצה לעבור לקיבוץ (הוא אפילו חשב על להקים קיבוץ עד לפני כמה ימים ואז התחילו רעיונות שאמרו לו זה לא בשבילי) אבל עדיין יש לו מטרה להפוך את העולם לכפר גלובלי ענק... K:) (זה רק אני או שזה סמיילי חתול) ולא כותבים הודעות ראשיות סתם כי זה דוחק הודעות לדפים קודמים ואז לאנשים קשה לעקוב... אבל זה מותר כל עוד זה לא סתם... N0

אני,אנוכי ועצמי

אני מיישוב קהילתי(מישהו יודע מה זה?) שהוא במרכז,בין כל הערים,וממש לידי(ממש..ב``תחת`` של היישוב שלנו,צמוד צמוד) צמחה לה עיר חדשה ומזהמת בישראל-מודיעין. וכמובן שכמו בכל עיר,מתקיימות בה כל התופעות של ערים(לא שביישוב שלי אין,אבל אצלנו זה סתם התלהבות). ומה ש N0 אמר-זה נכון,באמת יש יותר מדי ערים בארץ!!! אני

mmm

New member
א.ב...

א. לא משנה כמה אנשים כותבים פה, מה שמשנה זה כמה אנשים כותבים יפה, אבל רק לעניין m כותב פה כבר שלושה חודשים או משהו כזה. ב. בנות צריכות להתחיל, למה?... אז בנים ממשיכים ואין שום מבוכה, כאשר בנים מנסים להגיע למקום כל שהוא בלבן הקשה של הבנות םה יכולים לגרום נזק לאגו הנפוח שלהם(ובנים יקרים, כבן, יש לבנים אגו מסויים ביחס לבנות, הכל יחסי). BY mE

Sprite

New member
אני פה כמעט....

ארבעה-חמישה חודשים, כמעט בלי הפסקות... ואין לי את האומץ להתחיל עם בנים שאני רוצה אותם, אין לי את האומץ אני מתה לעשות את זה אבל אני לא מצליחה!!

Hell is beige

New member
בנות מתחילות

הטיפוס הכללי שדשא! מחפש בבת זוג זה מישהי ספונטנית עם חוש הומור (בין היתר), ובנות ספונטניות עם חוש הומור הן אלו שנוטות להתחיל עם בנים אז כן, דשא! אוהב כשבנות מתחילות איתו

Levinzone

New member
הממממ

אני פה מינואר לדעתי, שזה אומר ארבעה חודשים (זהו?!?!)... באתי בגלל הודעה של אשקה על עגיל בלשון... ובקשר לבנות שמתחילות- אני אישית לא מתחילה עם בנים, למרות שלאחרונה גיליתי שיטה מצוינת להתחיל איתם (לא נגלה ולא מגלה), אבל אני בהחלט מגלה יוזמה אם אני רואה שיש סיכוי למשהו... חבל לבזבז הזדמנויות... -יעל-

orchid

New member
היי...

את פשוט חייבת לגלות, אין לך בררה, את חייבת את זה לכל המין הנשי : ) למרות שלא משנה באיזו דרך תתחילי איתם, נראה לי הם יתלהבו רק מהקטע עצמו :) הודעה ראשונה? לא מזמן...מפסח...זה הכל רוני.

למעלה