לכל חברי הפורום !!!

-וונדי-

New member
לכל חברי הפורום !!!

יש לי כמה שאלות... כמה זמן אתם כבר כותבים כאן ??? בערך. ולבנים- מה הייתם חושבים על מישהי שהייתה מתחילה איתכם ? הייתם רוצים ? נ.ב- אתם לא מבינים רמזים !!! (סליחה על ההכללה)

N0

New member
מישהי שמבינה...

(ואם עוד פעם תעלה המילה ``וואי`` לN0 לראש היום הוא שובר את המחשב.) קודם כל הרבה... בערך מאז שהפורום היה קיים (למרות שיש הרבה הפסקות באמצע והיה גם פורום קודם...) אני מניח שעקב העובדה שלפורום הייתה שנה לפני כמה זמן אז תורידי חודש חודשיים או תוסיפי אם את רוצה לכלול את הפורום הקודם). בקשר לשאר הדברים, כן את צודקת אנחנו לא מבינים רמזים, ואנחנו לא צריכים להבין רמזים זה הכל בגלל הטלויזיה, דרסתן לנו את הביטחון העצמי ככה שכל מה שאנחנו חושבים זה שאנחנו תמיד מדמיינים (מה שבד``כ נכון) ככה שאין שום סיבה שנבין רמזים. וN0 מאוד בעד בנות שמתחילות... זה נראה לו הרבה יותר נוח (אלא אם הן עושות את זה בצורה מפחידה כמו ``אני צריכה מישהו לסטוצ`ים ביום שישי אז מה דעתך שכל יום שישי נזדיין ככה אני אפרוק את הייצר המיני שלי ואתה תצבור ניסיון`` או איכס... אבל כנראה זה בגלל שהיא נראית כמו הצרות שלי) בכל זאת תתחילי N0 ניסה את זה פעם, ותחלס הוא לא הפסיד מזה כלום (למרות שהוא גם לא הרוויח אבל ככה זה בחיים ) N0

-וונדי-

New member
שתדע אבל..

זה ממש אתגר !!! כי אני למשל בחיים לא אעיז לרמוז למישהו רמיזה קצת יותר עבה מרמז דק (לא בצורה אגרסיבית, כמו שתיארת !!) כי עדיין יש את הקטע הזה שבנים מתחילים עם בנות ויוצרים ת`קשר. ככה שנשאר רק שידוכים (אני לא מתה על זה), כי אם הבן לא עושה כלום, והבת לא עושה כלום, שניהם נשארים עם ידיים ריקות. ושיחזור לך הביטחון העצמי בקשר לזה !!! וגם לשאר הבנים, כי אחרת...

*may*

New member
אממממ את רצינית ??

אז דברי בשם עצמך. אף פעם לא התחלת עם אף אחד? ואני לא מתכוונת להתיל עם מישהו בצורות מטומטמות של לעשות עיניים ולחייך.. אף פעם לא התחלת עם אף אחד בצורה נורמלית? אז אצלי זה לא קורה הרבה אבל מדיי פעם זה קורה. זה כבר ממזמן לא רק הבנים שמתחילים, אני ראיתי הרבה בנות שמתחילות בלי בושה וברוב הפעמים כן יוצא מזה משהו. נכון שזה נדיר אבל יש מקרים. וכן, הם באמת לא מבינים רמזים. אבל הם בנים, אי אפשר לצפות מהם ליותר מדיי.. :) מעיין. שכשבא לה היא מתחילה עם בנים. ולא בצורות מטומטמות..

מה את מדברת!

הקטע עם העיניים והחיוכים זה לא מטומטם זה ממש ממש ממש ממש ממש מקסים... כ``כ חמוד... ואני לא חושבת שאי פעם התחלתי עם בחור. לא, בעצם כן, היה לי פעם חבר אחד, שאני התחלתי איתו. פשוט באתי אליו דוגרי ואמרתי לו שאני מעונינת בו. וזהו THiNK FLOYD מיכל

אה ואני כותבת פה כמעט שנה.

לא יודעת בערך מתחילת החופש הגדול הקודם או משהו כזה...

-וונדי-

New member
זה לא דרכים מטומטמות...

איך בדיוק את מציעה לעשות את זה ??? (חוץ מלהפגיז מישהו עם המשפט: אני רוצה אותך !)

*may*

New member
``אני רוצה אותך`` ??? לא נראה לי..

ממש ממש לא. פשוט באים למישהו ומתחילים לדבר. זה לא כזה קשה. וברוב הפעמים מוצאים על מה לדבר. אם לא אז מסתכלים ומחכים שהוא יבוא. (לא, לא עושים לו עיניים, פשוט מסתכלים. לא בוהים, פשוט מסתכלים). ואם גם זה לא אז חבל . מעיין. שסה``כ התחילה עם משהו כמו 2 בנים.. עם כל השאר היא לא יזמה כ``כ..

MERD!

New member
מישהי אמרה לך את זה??

האמת שגם לי אמרו על ככה וזה היה מישהי מכוערת אז כן..... אבל לא רק הציעו לצאת או להתנשק לא זיונים באופן קבוע!!! ודרך אגב גם אני בעד זה... ותראי זה לא שאני לא שם לב לסימנים זה תלוי אם אני רוצה לשים לב או לא..... אבל מה שבטוח בסוף כל אחד ישים לב

erlich

New member
אני בעד.

זה מגניב שמישהי מתחילה איתך. יותר קל. ומי לא אוהב דברים קלים? בטח שהייתי רוצה שמישהי תתחיל איתי (למרות שכבר זה קרה) כי זה : 1. מחמיא מאוד. 2. יכול להוביל לקשר טוב. 3. זה נורא כיף לפלרטט (לפחות אני חושב ככה) אז אם היא מתחילה למה לא? האקסית שלי התחילה איתי (מה שהיה ממש נחמד). וזהו. אני התחלתי אולי עם איזה שלוש בנות בחיים שלי ועם שתיים מהן לא יצא לי כלום. אני נורא נורא ביישן. רוב החברות שהיו לי עשו את הצעד הראשון העצמן. אני מזה עיוור לרמזים כאלה. למה אתן חושבות שאנחנו מבינים?!?!?!? אני כותב פה בערך שלושה ארבע חודשים (תקנו אותי אם אני טועה ואם איכפת לכם!?!?!?!?!? סתם). וזהו, אני שלא מבין רמזים, ארז.

אז ככה...

אני כותבת כאן בפורום משהו כמו ארבעה-חמישה חודשים,ואם כבר,אז ארז,כשאני הגעתי לכאן אתה כבר היית חבר מעורה בפורום,ככה שאתה קצת יותר מארבעה חודשים פה... :cool: אני התחלתי,מתחילה ואתחיל עם בחורים!! זה כיף!! אמנם לא כל הזמן,אבל זה דווקא נחמד,וככה את יכולה לבחור את אלה שאת באמת רוצה ולא לנסות לעשות עיניים בכמויות להורס הזה שיושב 100 מטר ממך כדי שיזיז את עצמו לדבר איתך-ואז במקום את מקבלת איזה אחת לא רצוי בכלל אז ניגשים,מדברים,מתפתחת שיחה,זה מתאים? סבבה לא מתאים? ניסית,יהיו עוד אפשרויות לימור*שוטחת את משנתה לגבי התחלות של בחורות עם בחורים,וזה בכלל לא קשור לפמיניזם,זה נראה לי הכי טבעי שיש,עוד מהמסיבות בגיל 12-13 שהבנות היו עומדות בצד ומחכות שהבנים יזמינו אותן לרקוד סלואו... אני הייתי הולכת ושואלת את הבנים...אז הם ידעו שאפשר לשאול אותי אם אני רוצה לרקוד וככה יצא הכי טוב הייתי רוקדת בכמויות ;-) בעצם,אני עדיין

סופרמן18

New member
סופרמן כותב כאן מ6.2.01

וארליך כשאני התחלתי לכתוב אתה כבר היית די מבוסס בפורום. וסופרמן לא מסוגל לגשת לבחורה ולהתחיל לדבר איתה הן בדר``כ מתחילות לדבר איתו(לא שזה קורה לעיתים קרובות) והמקסימום שסופרמן עושה זה לבקש את הטלפון. אבל אני חושב שזה מובן במקרה שלי(איזה בחורה לא רוצה את סופרמן?). חוץ מזה למה אנחנו צריכים להבין רמזים? איך סופרמן אמור לדעת אם הבחורה שיושבת בשולחן מולו בפאב מסתכלת עליו או שהיא סתם מסתכלת קדימה? או שאולי היא פשוט תוהה מה הדפוק הזה מסתכל עליי ולמה לכל הרוחות הוא לובש טייץ? ערן ששואל את עצמו למה הוא יוצא עם בחורה שחוזרת פעם בשבועיים הביתה. פינת הציטוט:A speech is like a love affair: any fool can start one but to end it requires considerable skill(בריטי אחד)

אתה כאן מאז שאני סחבתי אותך לפה

שזה מהדיון על המילקי-מי מערבב ומי אוכל את זה רגיל. ותגיד,כבר סיימת לצייר את האיש האדום מ``COW & CHICKEN`` על הקיר? מי שלא יודע על מה שאני מדברת,הנה תמונה אני רואה משמר המפרץ ואתם לא!! ;-)

MERD!

New member
אל תשכחי את ג`וני בראבו!

ןכן הם כמעט מסויימים רק צביעה נשארה ואני חושב מחר אני יקנה צבע

למעלה