לכל חברי הפורום!

kiss 18

New member
יאוו זה מדהים!../images/Emo99.gifהיו לי תמונות שצילמתי

בים המלח בזריחה, רק שחלק נישרפו...
וגם מה שצילמתי ויצא אז הם לא במחשב, אלא מפותחות, באסה!

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifכנס יושב...

אז אם ירח עושה לך את זה... קבל תמונה של שמש וירח גם יחד בשלב שיא של ליקוי חמה... תהנה!

כל מי שמכיר אותי יודע

שאיטליה היא חלום חיי. כמובן שיש גם את ספרד, והקאריביים, וסין ויפן... אבל איטליה לפני כולם, אבל בעוונותי, עוד לא הצלחתי לחסוך את הסכום שיאפשר לי לנסוע בלב שקט. כך שתמונות מאיטליה אין לי. אבל שקיעות, זריחות ומה שביניהם (דמדומים) יש ויש. וכן, הם בהחלט הפייבוריט שלי. קבלי.

kiss 18

New member
זו תמונה מ-ש-ג-ע-ת!! אין כמו...

זריחות ושקיעות, כ"כ רומנטי וקסום!! אז יש לנו משהו במשותף , אה?? גוד ניי טו יו מיי דארלינג...

בטח משגעת,

כי עבדתי עליה המון. עצרנו בין המדינות בתחנת דלק לתפילת מנחה, וראיתי את הנוף, אבל גדר תיל חסמה את ההשתקפות בנהר. חיפשתי דרך לעלות גבוה ולתפוס גם את השמים וגם את ההשתקפות בלי "הפרעות" בתמונה. קלטתי משאית סמיטריילר ענקית (בחו"ל כל משאית כזו היא באורך של שיכון שלם), דפקתי לו על הדלת, ניסיתי להסביר באנגלית אבל האדיוט לא הבין, אז עברתי לצד השני, פתחתי את הדלת, עליתי במדרגות לתא שעל יד הנהג וסימנתי לו לפתוח את החלון. וצילמתי. הגוי לא הבין, אבל עד שהתאושש - כבר הייתי חזרה למטה עם האוצר. ככה זה כשמשקיעים
שמחת לב שהשרשור שלנו הועף לעמוד קודם?

kiss 18

New member
אהה אז זה הסיפור שעומד מאחורי התמונה

שווה תמונה קטלנית...
אגב, את ממש צלמת טובה, אז ברגעים המושלמים שלי ושל בעלי אקרא לך לעמוד מהצד לתעד..
השירשור לנו אהבתי הופה טינניני... בהחלט שלנו... (גם ליושב יש חלק
) אין פה הקפצה, אה?? איזה תמונה הבאה בא לך לראות, אה יקירתי... חחחח

kiss 18

New member
כנסי, אני חוזרת בי, בקשר לזה זאמרתי...

שתבואי לתעד ולצלם, אז עזבי אני מעדיפה להיות איתו לבד..

kiss 18

New member
שווה אה?? את רוצה לראות רגעים מושלמים...

איי טולד יו מיי דארלינג....
טוב נו את את מתעקשת אשקול אם אתן לך.....

kiss 18

New member
את ממש נואשת אה? טוב נו תבואי אבל לא להיתערב

יהיו רגעים מולמים חכי תיראי....

למעלה